edit: Cierp1enie a pozabierali Ci coś z konta? (kupony, coś z CR) bo widziałam że prezentacji nie mam nie wiem czemu. I jak jest z zawodami w OJ. Nie odbywają się przez czas bana?
aga - za multi konta, ja dawno temu miałam konto siostry, powiązali to, bo sobie nawzajem pomagaliśmy, konto siostry zbanowali, a mnie zablokowali na 30 dni.
chemik - nieee nic nie zabrali z konta, jedynie karma ujemna
mam na sprzedaż dość dużo źrebaków czystej krwi arabskiej 100 % tej rasy mają 79 gw doskonałości ogiery jak i klacze. Proszę proponować cenę a na pewno się dogadamy i wystawię na sprzedaż.
Wieść niesie że kolejna promocją, po puzzlach będzie loteria. Tym razem nie będzie koniczynek do wygrania, a główna nagroda to będzie Skrzynia Skarbów o.O Która, jak wynika z info na francuskim serwerze będzie zawierała aż dwa nowe dzikie konie.
Co do dzikusów to już mamy zapowiedz aż 4 nowych dzikich
Fajne te dzikusy, może uda mi się zdobyć jakiegoś, bo mi zostały tylko 3 które dają diamenty, bo reszta na emeryturze, z resztą i te 3 mają wiek przedemerytalny 😉
Ja jestem już nie tracę rogów na puzzle, bo nawet aby zdobyć skrzydlatą laskę i ro (do użycia przez kilka dni... :/) musiałabym otworzyć 3 ro i codziennie poświęcać roga. A tak bez żadnego straconego kuponu, ro i diamentów zdobędę kamień, zestaw harmonii, więc nie tak źle 🙂
Cierp1enie, nie, nie zbieram. te RO co na razie otworzyłam były za diamenty i chyba przy tym zostanę 😉 rogów też nie zabierałam. ładne są te dzikusy z loterii, ale też nie wiem, czy będę się w to bawić.