Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Krew Meduzy 6 punktów dorastania 100 rzep
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 5! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Zwój Plutona 5 punktów dorastania 70 rzep
( na 3 poziomie miałam 13 pkt dorastania, na 4 promien heliosa) - ale sie wysilili...
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Czarna Orchidea 4 punkty dorastania 70 rzep
na 3 poziomie 11 pkt dorastania...
zostały mi 3 wyzwania w zapasach, zostawiam na kolejną promocję i zbieram dalej.
You've won! You've chosen to claim your gifts on level 3... Level 1 Poseidon's Bridle 4 aging points 100 turnips Level 2 Helios' Ray Level 3 A wild horse of the Nangchen Horse breed, that will be added to your account in a few minutes!
ChemiK, nie opłaca się , diament dostajesz raz na rok życia konia, z Wodą czekasz na diament dłużej a i tak przestanie je dawać jak skończy 80 lat. Ja mam takiego jednego z Wodą 🤔
no właśnie po podliczeniu ile potrzebuję RO i co z tego będę miała, też postanowiłam go olać. tzn pewnie otworzę kilka RO, jak będą podwójne elementy, żeby coś tam zdobyć z nagród i z samego RO, ale to raczej tyle, ile będę miała diamentów, nic z zapasów.
no właśnie po podliczeniu ile potrzebuję RO i co z tego będę miała, też postanowiłam go olać. tzn pewnie otworzę kilka RO, jak będą podwójne elementy, żeby coś tam zdobyć z nagród i z samego RO, ale to raczej tyle, ile będę miała diamentów, nic z zapasów.
no właśnie ja też otwieram tylko tyle by zdobyć nagrody przed puzzlami z boskim 🙂