Jak jest z ubijaniem koni na kupon? jest limit 10 na miesiac. dajmy na to ze ostatniego zabilam 9 stycznia. czyli kolejny moge zabic po 30 dniach od zabicia ostatniego? Nastepne bezpiecznie mogi ukatrupic 10 lutego?
to nie jest raz na 30 dni, tylko co 30 dni. w historii kuponów możesz policzyć, ile koni zabiłaś w ciągu ostatniego miesiąca. kurde, nie umiem tego wytłumaczyć. np ja "pierwszego" z tej 10 zabiłam 14.01 a ostatniego 24.01, więc następnego mogę zabić 15.02, a nie 25.02. sprawdzone 😉
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 10 000 Equus 6 punktów dorastania 90 rzep Poziom 2 Piorun Zeusa Poziom 3 Dziki koń z gatunku Koń Nangchen, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
Miałam 2WT w zapasach, tworzyłam jeszcze 6 z kuponów... i d**a blada :/ Wpadły 2RO, SLH, OM i masa Pięt Achillesa i innych śmieci :/ Czuję się mocno oszukana... ale przynajmniej sprzedam RO i Objęcia i trochę kuponów się zwróci.
A ja, znając swoje szczęście, nic ciekawego nie trafię w WT. I choć mnie kusi, nie wykorzystam go !
edit: Na rosyjskim serwerze mam lepszego konia niż na polskim serwerze. A tam gram niecałe 50 dni 🤬 Muszę bardziej ogarniać konto na pl, bo niektóre konie mam jeszcze z 2012r...
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Pięta Achillesa 3 punkty dorastania 70 rzep Poziom 2 Róg Obfitości Poziom 3 Dziki koń z gatunku Koń Nangchen, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
do tego Koń Nill wyruszył w podróż z Ow i wróci 01.02.2014, 18😲0😲0!
ciekawe co przyniesie 🙂
otworzyłam jeszcze jedno i
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 10 000 Equus 3 punkty dorastania 90 rzep Poziom 2 Woda Młodości Poziom 3 Złote Jabłko Poziom 4 Wyzwanie Tytanów
kolejny szczęśliwy
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Łzy Afrodyty 5 punktów dorastania 70 rzep Poziom 2 Woda Młodości Poziom 3 20 000 Equus Poziom 4 Fortuna Krezusa Poziom 5 Skrzydlata Laska Hermesa Poziom 6 500 000 Equus
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Chmurka 5 punktów dorastania 80 rzep
więcej nie otwieram na 3 poziomie miałam krew meduzy, więc szłam dalej...
Eh ja otworzyłam 5 i gucio, nic ciekawego, tylko ZJ i punkty do rankingu. Kurcze, ja kiedyś miałam szczęście w RO czy WT, a teraz nic, chyba już od roku, mi się nie szczęści. Zostały mi tylko 3 dzikusy, które dają diamenty, reszta już na emeryturze. Ranking ogólny mi spada, eh 🙁
czy tylko ja dostrzega podobieństwo? Io -> Thowra Gejzer -> Brolga Io już dawno zauważyłam, ale niedawno zwróciłam uwagę na pysk Gejzera, podobne kolory w sumie.