Zapnij się, ja Cię nie chce martwić, ale Ciebie to będzie kosztować wypożyczenie mi swojego aparatu na 3 dni, a jak mi go nie dasz to dziewczyny też się mogą z fotami pożegnać, także Ty to jesteś mózg operacji 😁
To może uda nam się jeszcze w sobotę na LL trafić. 🏇
Ps. Poprosiłabym jeszcze dziołchy o potwierdzenie na pw. kogo, w jakim konkursie, kiedy i jak mam focić. najlepiej jeszcze z opisem wyglądu, będzie mi łatwiej :kwiatek:
Czy zakupoholicy i macacze czapraków będą mieli zajęcie podczas starogardzkiej majówki? 😎
Dzisiaj były dwa sklepy także było co pomacać, jutro też raczej powinno coś być 🙂
Wgl. ledwo, ale jednak udało się rozegrać wszystkie konkursy za widnego 🙂 z czego się chyba wszyscy cieszymy, co udało się mimo godzinnego opóźnienia, jutro zawody powinny się zacząć po 8 (po bo jakiś poślizg jest zawsze..) Przypominam, że jutrzejszy konkurs klasy P odbędzie się koło godz. 22:30 (jak się już ściemni) przy sztucznym oświetleniu 🙂
byłam widziałam, strasznie się cieszę, ze pozałam wreszcie Rewir :kwiatek: i że Zuziasta mnie odwaznie zaczepiła bo zakręcona byłam jak gwizdek a ona w czapce zupełnie inaczej wyglądała 🙂 miło było CIę poznać i przepraszam, ze tak szybko uciekłam 🙁
Byłam wróciłam, w miare zadowolona. I trupkę miałam okazję poznać, i przekonała się że jestem miła:P hihi Robin coś nie w formie był, za to Złocisz dzisiaj latał jak trzeba😉 noo i gdyby mi się wczoraj pasek od hackamore nie urwał przed 5 w C to by było całkiem sympatycznie.;]
mi nie dane bylo dotrzec ze wzgledow osobisto-logistyczno-sprzetowych, wiec zainteresowanych zdjeciami przepraszam.. mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda!
[quote author=Zapnij się link=topic=4902.msg244383#msg244383 date=1241424244] Witam .. ja niestety z siebie nie zadowolona a z koni taaaak .. odstawiałam takie numery ze szok . eeh 🤔
[/quote]
Fotki z numerów się skasowały, więc uznajemy komisyjnie, że numerów nie było 🙂
Ja mam wstręt do jakichkolwiek sprzętów po tych zawodach. Nie powiem, ale tyle czasu przez te trzy dni spędziłam z aparatem Zapnij się, że aż mnie skręca. Zdjęć mam multum, pewnie je kiedyś poobrabiam i powstawiam. Mam nadzieję, że Ci co już je oglądali są zadowoleni 😉
edit: mam wyniki, jak ktoś bardzo by chciał to mogę mailem podesłać
Może stado ma to do siebie, że skupia się bardziej na organizacji na miejscu, a nie wypisywaniu w necie wyników? Ja tam wole super zawody niż super listy na skjocie :]
Trochę szkoda, że parkur jest ustawiony w taki sposób, że jak nie staniesz - nie widzisz połowy. Do focenia też trudno było się jakoś sensownie ustawić. No i Pan Spiker kilka razy się chyba nieco zagalopował kilka razy 😉