Forum konie »

Zawody SO Starogard Gdański

Ja się pojawi jutro w Stadzie z Dancerem i jeszcze kimś ;p
Także jak coś to zaczepiać  😁
Zapnij się, ja Cię nie chce martwić, ale Ciebie to będzie kosztować wypożyczenie mi swojego aparatu na 3 dni, a jak mi go nie dasz to dziewczyny też się mogą z fotami pożegnać, także Ty to jesteś mózg operacji 😁
Silny zespół w sobie mnie i Leny przybędzie w sobotę.
Rano zamierzamy dręczyć Glutka, więc nie wiem na którą dojedziemy... Ale jakoś później.
sobota-niedziela mam wolne wiec mozliwe ze sie pojawie z lufą. jak ktos chetny to prosze na pewu wiadomosc co za konie -bede cd szykowac.
Silny zespół w sobie mnie i Leny przybędzie w sobotę.
Rano zamierzamy dręczyć Glutka, więc nie wiem na którą dojedziemy... Ale jakoś później.

i Alviki!
mea culpa  🙇
rewir  nie panikuj  😀 damy rade.. pobiorę niską opłate  i będzie looz  😎

nooo. to jutro się widzimy Moi Drodzy .. 😀iabeł: hihi . będzie ostrooo  😜
ze wstępnych wiadomości donoszę że zgłosiło się blisko 200 koni 🙂
w samym LL mam nadzieje że źle usłyszałam ale 150... ma być
To może uda nam się jeszcze w sobotę na LL trafić.  🏇

Ps. Poprosiłabym jeszcze dziołchy o potwierdzenie na pw. kogo, w jakim konkursie, kiedy i jak mam focić. najlepiej jeszcze z opisem wyglądu, będzie mi łatwiej  :kwiatek:
Ile ??? Rany, to my na LL jeszcze zdążymy. W takim razie nie będziemy się spieszyć.
Zdążą mnie spokojnie w szpitalu poskładać  :bum:
Dziecko nie pleć jak potłuczone tylko czytaj tego Fausta.

A na zawodach zapraszamy wszystkich napotkanych voltowiczów do ujawniania się. Jesteśmy miłe i nie gryziemy  😁
Ja byłam dziś zajrzeć do stajni jakoś ok 21, full ludu się kręciło, zresztą, co się dziwić😉

Ja będę jutro jakoś od 8 rano
I po co ja już wstałam  🤔wirek:.
To ja będę jakoś o 7.30  😁
Strzyga, jeszcze jeden syjam - i ci wybaczę 😉

Czy zakupoholicy i macacze czapraków będą mieli zajęcie podczas starogardzkiej majówki?  😎
Strzyga, jeszcze jeden syjam - i ci wybaczę 😉

Czy zakupoholicy i macacze czapraków będą mieli zajęcie podczas starogardzkiej majówki?  😎

Dzisiaj były dwa sklepy także było co pomacać, jutro też raczej powinno coś być 🙂

Wgl. ledwo, ale jednak udało się rozegrać wszystkie konkursy za widnego 🙂 z czego się chyba wszyscy cieszymy, co udało się mimo godzinnego opóźnienia, jutro zawody powinny się zacząć po 8 (po bo jakiś poślizg jest zawsze..)
Przypominam, że jutrzejszy konkurs klasy P odbędzie się koło godz. 22:30 (jak się już ściemni) przy sztucznym oświetleniu 🙂
sa gdzies jakies listy startowe w necie?
Wczoraj byłam na zawodach i robiłam duzo zdjęc w klasie LL, chetnych o fotki prosez pisac na meila
bolcia147@wp.pl
byłam widziałam, strasznie się cieszę, ze pozałam wreszcie Rewir :kwiatek:
i że Zuziasta mnie odwaznie zaczepiła bo zakręcona byłam jak gwizdek a ona w czapce zupełnie inaczej wyglądała 🙂
miło było CIę poznać i przepraszam, ze tak szybko uciekłam 🙁
deborah, spoko, kiedyś nadrobimy. ;D

Jakby miał ktoś jakieś moje fotki to... 😀
We wszystkie dni wciemno beżowym czapraku i nausznikach (nugat) na gniadym LL i L. 😀
Byłam wróciłam, w miare zadowolona.
I trupkę miałam okazję poznać, i przekonała się że  jestem miła:P hihi
Robin coś nie w formie był, za to Złocisz dzisiaj latał jak trzeba😉 noo i gdyby mi się wczoraj pasek od hackamore nie urwał przed 5 w C to by było całkiem sympatycznie.;]
mi nie dane bylo dotrzec ze wzgledow osobisto-logistyczno-sprzetowych, wiec zainteresowanych zdjeciami przepraszam.. mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda!
Witam .. ja niestety z siebie nie zadowolona a z koni taaaak .. odstawiałam takie numery ze szok .
eeh  🤔

Zapnij się, jak śmiesz mówić o głupich numerach? :P

[quote author=Zapnij się link=topic=4902.msg244383#msg244383 date=1241424244]
Witam .. ja niestety z siebie nie zadowolona a z koni taaaak .. odstawiałam takie numery ze szok .
eeh  🤔

[/quote]

Fotki z numerów się skasowały, więc uznajemy komisyjnie, że numerów nie było 🙂
a jak wam poszło?
są gdzieś wyniki?
Ja mam wstręt do jakichkolwiek sprzętów po tych zawodach. Nie powiem, ale tyle czasu przez te trzy dni spędziłam z aparatem Zapnij się, że aż mnie skręca. Zdjęć mam multum, pewnie je kiedyś poobrabiam i powstawiam. Mam nadzieję, że Ci co już je oglądali są zadowoleni 😉

edit:
mam wyniki, jak ktoś bardzo by chciał to mogę mailem podesłać
wszyscy hucza, ze super zawody, super organizacja, a tu ani list ani wynikow w internecie nie ma. rewelacja
Może stado ma to do siebie, że skupia się bardziej na organizacji na miejscu, a nie wypisywaniu w necie wyników? Ja tam wole super zawody niż super listy na skjocie :]
Trochę szkoda, że parkur jest ustawiony w taki sposób, że jak nie staniesz - nie widzisz połowy. Do focenia też trudno było się jakoś sensownie ustawić. No i Pan Spiker kilka razy się chyba nieco zagalopował kilka razy 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się