przepraszam nie bijcie 😡 😡 na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że zaspana byłam jak patrzyłam na zdjęcie a teraz z pamięci napisałam, ale wtopa 😡 tylko na przód popatrzyłam a naprwadę tak się zlewają nogi akurat w tym ustawieniu, że dałabym rękę sobie uciąć, że to prawy przód jestr zgięty 😡
Hailie, a czemu nie napisałaś, że kupiłaś konia gotowego chodzącego C i ten koń tak na serio wygląda ciągle tak samo, tylko wybrałaś jakieś tragiczne zdjęcia ze starego okresu, a teraz piękne fotki w munsztuku? 😲 Widziałem Was nie raz na zawodach, koń niestety trup, tylko teraz go dokarmiłaś. W dodatku jeżdzony na przodzie, bez kompletnej pracy zadu..
Wątek dotyczy zmiany widocznej na zdjęciu, nie zajmujemy się śledzeniem kto jakie miał faktycznie intencje, a co by się w tej historii nie wydarzyło to zmiana jest z efektem WOW. Zazdrość jakaś przez Kolegę/Koleżankę Szczery przemówiła?😉
Mało obiektywna ocena... jakby czymś zaślepiona 🙂 Ale tak, bardzo sprytnie dobrane zdjęcia. Nawet koń uwalony na przodzie wygląda jakby się lekko niósł w galopie zebranym. Poproszę o namiary na tego fotografa, też chciałabym zabłysnąć w tym wątku.
Jak ja lubię takie komentarze, koń trup, tylko odkarmiony. A ja właśnie największy szacunek mam do ludzi, którym chce się pracować z końmi mało imponującymi. Idąc tropem pana Szczerego połowa forumowych koni powinna zostać zjedzona, bo same łupy
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,49.msg1821314.html#msg1821314 Ostatnie zdjęcie z tego postu: chciałabym żeby mój tak nie podstawiał zadu i był uwalony na przodzie w ten sposób. Oj, jak bym chciała... 😜 Idę po popcorn w oczekiwaniu na dalsze atrakcje. Choć pewnie się nie doczekam... 😎
Za całym szacunkiem, ale koń jeżdżony na przodzie nie będzie okrągły Ponadto to nie jest temat dotyczący oceny dosiadu. Na zdjęciach widać, że koń się zdecydowanie poprawił i pełen szacun dla jeźdźca, trenera, żywianie, samego konia... Nie podoba się, znasz tego konia na codzień - tak na prawdę niespecjalnie nas to chyba obchodzi... posty brzmią, jakbyś sam miał go kupić, ale okazja uciekła sprzed nosa i teraz jest kłopot... Mi się efekt pokazany na zdjęciach podoba...
Szczery a nie wpadłeś na to, skoro znasz tego konia i zapewne jeźdźca oraz posiadasz jakieś uwagi zwrócić się do samej zainteresowanej ? Tak robią dorośli ludzie...