O tym,ze w zasadzie powinnam sie naprawde uczyc na ta jutrzejsza ewentualna odpowiedz z niemieckiego, a nie tylko jak to zroiblam dotychczas poprzegladac strony w ksiazce i poczytac co-nie-co... Ale mi sie taaaak nie chce!
Mery dzięki... ale wciąż nie dostałam maila z wynikami 🤔 I teraz myślę o tym, czy oni na pewno mają napisać do wszystkich, czy tylko do tych, co się dostali... 🤔 chociaż nie, jest napisane: "O wynikach rozmowy kwalifikacyjnej poinformujemy Państwa drogą e-mailową 27.04.2009 roku." czyli muszę czekać cierpliwie... 🤔
O tym, że siedze na informatyce i nie moge się doczekać kiedy stąd wyjdę i o tym, że po powrocie do domu muszę siadać do prawa administracyjnego (ok. 250 zagadnień 😵 ) na środę.
ciri Ja miałam po maturze święty spokój do czasu składania papierów na studia, czyli bardzo krótko. Tak naprawdę wszystko się dopiero zacznie 😉 Oczywiście mówię to w pozytywnym znaczeniu 😉
O tym, ze powinnam sie uczyc na jutrzejsze kolo z prawa karnego, ale mi sie straszliwie nie chce... O tym kiedy dam rade pojechac do Slupska... O tym kiedy zdolam wreszcie wpasc do lekarza sportowego podbic ksiazeczke...