Forum towarzyskie »

O czym teraz myślisz ?

o pracy do napisania na migracje  🤔wirek:
o tym że jutro musze poprawić z historii a jeszcze się nie uczyłam  👿
O tym,ze w zasadzie powinnam sie naprawde uczyc na ta jutrzejsza ewentualna odpowiedz z niemieckiego, a nie tylko jak to zroiblam dotychczas poprzegladac strony w ksiazce i poczytac co-nie-co... Ale mi sie taaaak nie chce!
O tym że chyba nigdy nie naucze się Little Wing Hendrixa!  👿
o tym, że mam jutro sprawdzian z historii a tak mi się nie chce jutro iść do szkołyyyyyy 😵
o tym dlaczego K. tak mnie dzisiaj wkurza  🤔wirek:
Że jutro wyniki rozmowy kwalifikacyjnej na studium fotografii i aż się ich boję  🙄
o tym, ze k^%$%$$% nie moge zgrac zdjec z aparatu na komputer i az mnie cos bierze... 👿 👿 👿

szpcik: powodzenia!
Mery dzięki... ale wciąż nie dostałam maila z wynikami  🤔
I teraz myślę o tym, czy oni na pewno mają napisać do wszystkich, czy tylko do tych, co się dostali...  🤔
chociaż nie, jest napisane: "O wynikach rozmowy kwalifikacyjnej poinformujemy Państwa drogą e-mailową 27.04.2009 roku."
czyli muszę czekać cierpliwie...  🤔
o tym że muszę nauczyć sie kombinatoryki do godz 14 a jeszcze nie otworzyłam knig. 👿
i o tym że za tydzień matura 😅  😁
O tym jak mnie stopy bolą po weselu i o tym co robią dziś w szkole  😎
Że wciąż nie ma wyników, ja się chyba zastrzelę  👿
O tym, że siedze na informatyce i nie moge się doczekać kiedy stąd wyjdę i o tym, że po powrocie do domu muszę siadać do prawa administracyjnego (ok. 250 zagadnień  😵 ) na środę.
o tym, ze chcialabym juz napisac mature i miec swiety spokoj 😎
ciri
Ja miałam po maturze święty spokój do czasu składania papierów na studia, czyli bardzo krótko. Tak naprawdę wszystko się dopiero zacznie 😉
Oczywiście mówię to w pozytywnym znaczeniu 😉
Że przyszła odpowiedź  😅
O tym, ze powinnam sie uczyc na jutrzejsze kolo z prawa karnego, ale mi sie straszliwie nie chce...
O tym kiedy dam rade pojechac do Slupska...
O tym kiedy zdolam wreszcie wpasc do lekarza sportowego podbic ksiazeczke...
Szepcik
Pochwalisz się?  😀
Dostałam się  😅 http://www.akademiafotografii.pl/
Gratulacje !!! 😀
He he, dziękuję  🤣
O tym, że dwa dni i weekend majowy mnie czeka 🙂
O tym co muszę spakować na zawody.  🤔wirek:
O tym ze powinnam się teraz uczyć do matury a nie siedzieć na volcie  🤬
O tym jak mi źle i jak podle sie czuje...
O bracie i jego problemach 🙄
Żebym zaliczyła już wszystkie egzaminy maturalne i żeby zakończyła się ta maturalna wegetacja (czyli siedzę i się uczę), a zaczęły WAKACJE!
że Polska w porównaniu z Holandią wygląda jak śmietnisko  🙄 ale mi wstyd  😡
🚫

Szepcik dokladnie!
Jednak traume przezyjesz dopiero,jak przylatujac z powrotem do Polski,juz z gory zobaczysz ten syf.
BTW KOCHAM HOLANDIE  😍

O tym,ze zaluje,ze zjadlam te czekoladki przed chwila  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się