O tym, żeby wszystko wypaliło tak jak chcemy 🙇 O tym, że jak wszystko się uda to w weekend w końcu pojadę do koniny 😅 O tym, że ciężko wrócić do pracy po 4 dniach wolnych, a jeszcze ciężej się zmobilizować do pracy :/
kra! kra! będzie fajnie, wątek dzieciowy jest fajny, jest tam dużo mądrych porad. Porody, karmienie, kolki, katarki, pieluchy i masę innych fajnych rzeczy 😁
No dobra dobra już nie kraczę, bo później będzie moja wina, że to via net się stało 😁 W każdym razie jakby co, to termin za trzytygodniowy jest wolny i z chęcią odstąpię miejsca 💃
jest ogromna szansa, ze udało mi sie nie sprzedać konia a oddac go w dzierzawę i to osobie zaufanej, dodatkowo do jednego z moich trenerow gdzie kn bedzie sobie ladnie trenowal, startował, rozwijał sie.. wszystko rozowo. Tylko ja teraz sama juz nie wiem, jak to zniose, niby moj a nie moj, bede sie martwic, bedzie mi dziwnie, jakiś mętlik w głowie 🤔wirek:
o tym, ze powinnam sie uczyć, a nie mam ochoty o tym, ze kluska ostatnio chodzi cudownie i nie powinnam o nic sie matrwic a jednak sie martwie. o tym, czy przypasuja rudej witaminy, czy znowu bede musiala szukac i zaprzatac ludziom glowe glupimi pytanami, zeby kupic cos dobrego. o tym, ze jeszcz duzo czasu do konca miesiaca a ja juz nie mam zadnej kasy. o tym, ze taki kot ma dobrze i tez chciałabym być kotem. 😵
O tym, że jutro mam kartkówkę z wzorów i przydałoby się pouczyć 🤬 I o tym, że chyba nie mam co liczyć na wyjazd do Anglii, bo moi rodzice po wyjeździe na narty stwierdzili, że zachowuje się nieodpowiednio to co dopiero będę robić w Anglii 😜 😵 A chciałam na obóz językowy pojechać....