szlachta: tą maszynkę kupiłaś? bo jest fajna, ja właśnie poluję, nawet wybrałam z ostera, psią, ale ta by była 2x tańsza 🙂 1 konia od czasu do czasu spokojnie dałaby radę, prawda? 🙂
Boże, szlachta dziękuje! Rozglądam się za wkładkami grzejącymi już długo i od kąd były w tchibo 2 lata temu znaleźć ich nie mogłam 🙇 Tylko myślicie że ten kabelek do zasilacza będzie wystarczająco długi żeby przeciągnąć go do końca sztylp?
a ja wczoraj byłam w nich na długim spacerze 🙂 spisały się, nogi ciepłe, tylko prawy but mnie lekko obtarł, ale ja tak mam zawsze z nowymi butami. Dodatkowo kupiłam roz 39 (mam 37/38) i może dlatego, ale zakładam, że będę nosić grubą skarpetę do nich 😁 no i nie było brązowych w moim rozmiarze, więc wzięłam większe, bo szalenie mi się podobały 😀
ja mam te Biedronkowe brązowe, jakby ktoś zechciał mi kupić jeszcze jedną parę w r. 36 to byłabym mega wdzięczna bo u mnie już nie ma w obu Biedronkach, oczywiście pokrywam wszelkie koszty
tak, szare z granatowymi wykończeniami 😉 są super 🙂
edit: buty z Biedronki są beznadziejne, szybko się rozpadają. Za to te z Lidla polecam, póki co sprawują się fajnie.
nie oczekuję po butach za 65 zł super trwałości,ale po tym,jak wrotkowi popsuły się 3-miesięczne buty ecco,nie zamiarzam przepłacać za buty do stajni - moga być jednorazowe (czyt. przezyć jakoś jeden sezon) 😉
dobra. kupilam wszystkim buty. majeczka ma takie jak chciala, dramka dostanie czarne niestety, brazowych juz nie bylo wcale, prelica tez dostanie czarne.
Dziewczyny! U mnie w biedronce jest caly kosz Tych butow. Wszystkie kolory i roz. od 36 (chyba cos im te buty nie ida). Jakby ktoras jeszcze chciala to smialo 😉
Ja też posiadam buty z Lidla, brązowe. Są świetne, wygodne i ciepłe. Nie sprawdzałam czy nie przemakają ale w sumie to nie kalosze. Nie mam ochoty się z nimi rozstawać więc w nich jeżdżę. Ciekawa jestem ile mi wytrzymają ale chyba żałuję, że kupiłam tylko jedną parę... 😡