część zakupów już zrobiona 😉 tata przed chwilą był w lidlu i kupił : 6/14 kompletów transporterów 5/6 derek 5/10 potników i w tym ludlu nie było czerwonych potniczków, jeszcze ma koło domu jednego lidla i postara sie kupić reszte rzeczy tam 😉 Tato był w drugim lidlu i kupił: 13/14 kompletów transporterów 6/6 derek 8/10 potników
był i wykupił transportery z 2 lidli wink i jak brał transportery to brał nie patrząc na kolor ale są ciemne kolory wink
Ps1. Jak by ktoś jeszcze coś chciał to piszcie tak do jutra do 18 Ps2. Ciężko z czerwonymi potnikami 1. edytuj posty! 2. najlepiej sie przeniescie wszyscy w tej sprawie do "voltopirowych zamowien zbiorowych"!
Boże czepialski modzie wszyscy w tym wątku sa zadowoleni że robimy sobie zamówienie daj ze spokoj. Bicz wiadomo jaką przesyłką bd szło i na ile osób zostanie podzielona?
W Biedronce w Olsztynie (tej przy chinczyku, nie wiem co to za ulica- nie spojrzałam 😵 ) Są skarpety- podkolanówki w romby niebieskie i fioletowe i w paski brązowo niebieskie i jeszcze jakiś kolor za 2 ZŁ !! Więc warto się przejść bo można się obkupić 😉
no to fajnie macie , bo u mnie w jednej biedronce nie było wcale a w drugiej i trzeciej same małe rozmiary... 🤬 😕
W tesco pojawił sie olej ryżowy Rizi w cenie litr za 17 zł. On ma 250mg gamma oryzanolu na 100 gram oleju. Polecam zamiast cortaflexowych 'rozbudowywaczy" i innych drogi specyfików na "rozwój masy mięśniowej".
Hej, była tu gdzieś na forum dyskusja na temat oleju ryżowego i gamma oryzanolu. Musisz poszukać. ogólnie to np. taki olej, jako olej dla koni sprzedaje firma officinalis [[a]]http://animalia.pl/produkt,14824,Officinalis_Olej_ry%C5%BCowy_dla_koni.html[[a]] Owszem w tym z officinalis jest o 150 ml gamma oryzanolu na 100 gram więcej... z drugiej strony jest ponad 4 razy droższy.
Ja podaję już od jakiegoś czasu olej ryżowy właśnie taki "spożywczy" ze sklepu i widzę b. pozytywny efekt. Podaję około 50 ml dziennie do paszy.
co do olejów (oj offtopuje tu) to można podawać ale roślinne i nawet większe ilości ale nie jednorazowo ze względu na specyficzne działanie końskiej trzustki- żółć wydziela się ciągle... ale w małych ilościach, więc jednorazowa duża dawka "tłustego" nie jest wskazana.
Forta, ja również podaję od dłuższego czasu karemu olej ryżowy spożywczy. Pytałam nawet naszą wetkę czy można! Ostatnio znalazłam w Kauflandzie taki, gdzie ma 240 ml gamma oryzanolu na 100 g i płacę za niego 16zł.
Dziewczyny czy w polskim lidlu będą teraz artykuły końskie? Bo ciocia koleżanki tam pracuje i mówi że będą jutro czy w tym tygodniu. Może ktoś sprawdzi gazetke albo osobiście bo fajnie by było.
Zawsze na przełomie wiosna-lato w Netto było dużo koński rzeczy, a jakoś w tym i w zeszłym nic nie było... koleżanka mamy mówiła coś o Lidlu, ale jakoś w "moim" nie ma ...