Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

faktycznie w biedronce fajne te skarpetki sa 🙂 kupiłam chyba z 4 pary 😀
Moja mama pracuje w biedronce i jak były te skarpetki to kupiła prawie wszystkie pary  👀
mam ich ponad 30 par  🤔wirek:
W Tesco są pokrowce - 12,99/3 szt. Takie pod łóżko, najdłuższy bok z tego, co pamiętam ma ok 112cm.
część zakupów już zrobiona 😉
tata przed chwilą był w lidlu i kupił :
6/14 kompletów transporterów
5/6 derek
5/10 potników
i w tym ludlu nie było czerwonych potniczków, jeszcze ma koło domu jednego lidla i postara sie kupić reszte rzeczy tam 😉
Tato był w drugim lidlu i kupił:
13/14 kompletów transporterów
6/6 derek
8/10 potników

był i wykupił transportery z 2 lidli wink
i jak brał transportery to brał nie patrząc na kolor ale są ciemne kolory wink

Ps1. Jak by ktoś jeszcze coś chciał to piszcie tak do jutra do 18
Ps2. Ciężko z czerwonymi potnikami

1. edytuj posty!
2. najlepiej sie przeniescie wszyscy w tej sprawie do "voltopirowych zamowien zbiorowych"!
Boże czepialski modzie wszyscy w tym wątku sa zadowoleni że robimy sobie zamówienie daj ze spokoj.

Bicz
wiadomo jaką przesyłką bd szło i na ile osób zostanie podzielona?
Bicz - to super, moja derka już jest  🏇
Zirilla przesyłka z taką ilością rzeczy będzie wynosić coś koło 200zł do polski
trzeba to podzielić na 10 osób wiec nie ma tragedii
W Biedronce w Olsztynie (tej przy chinczyku, nie wiem co to za ulica- nie spojrzałam  😵 ) Są skarpety- podkolanówki w romby niebieskie i fioletowe i w paski brązowo niebieskie i jeszcze jakiś kolor za 2 ZŁ !!
Więc warto się przejść bo można się obkupić 😉

no to fajnie macie , bo u mnie w jednej biedronce nie było wcale a w drugiej i trzeciej same małe rozmiary... 🤬  😕
czy istnieje jeszcze jakaś szansa na załapanie się na coś z Lidla?
już nie, paczka została wysłana i podobno ma być jutro najpóźniej w piątek O_O

i wszytskie osoby które pisały mi co chcą do wczoraj to mają to co chciały 😉

do lidla sie już nie wybiera mój tata, musiał pilnie wyjechać w interesach do Francji  🤔wirek:
W tesco pojawił sie olej ryżowy Rizi w cenie litr za 17 zł.
On ma 250mg gamma oryzanolu na 100 gram oleju. Polecam zamiast cortaflexowych 'rozbudowywaczy" i innych drogi specyfików na "rozwój masy mięśniowej".
kotbury napiszesz coś więcej? nie ma żadnych przeciwwskazań w podawaniu ludzkich olejów koniom?
Hej, była tu gdzieś na forum dyskusja na temat oleju ryżowego i gamma oryzanolu. Musisz poszukać.
ogólnie to np. taki olej, jako olej dla koni sprzedaje firma officinalis [[a]]http://animalia.pl/produkt,14824,Officinalis_Olej_ry%C5%BCowy_dla_koni.html[[a]]
Owszem w tym z officinalis jest o 150 ml gamma oryzanolu na 100 gram więcej... z drugiej strony jest ponad 4 razy droższy.

Ja podaję już od jakiegoś czasu olej ryżowy właśnie taki "spożywczy" ze sklepu i widzę b. pozytywny efekt. Podaję około 50 ml dziennie do paszy.

co do olejów (oj offtopuje tu) to można podawać ale roślinne i nawet większe ilości ale nie jednorazowo ze względu na specyficzne działanie końskiej trzustki- żółć wydziela się ciągle... ale w małych ilościach, więc jednorazowa duża dawka "tłustego" nie jest wskazana.
Forta, ja również podaję od dłuższego czasu karemu olej ryżowy spożywczy. Pytałam nawet naszą wetkę czy można!
Ostatnio znalazłam w Kauflandzie taki, gdzie ma 240 ml gamma oryzanolu na 100 g i płacę za niego 16zł.

Dziewczyny czy w polskim lidlu będą teraz artykuły końskie? Bo ciocia koleżanki tam pracuje i mówi że będą jutro czy w tym tygodniu. Może ktoś sprawdzi gazetke albo osobiście bo fajnie by było.
Właśnie sprawdziłam gazetkę i nic tam nie ma końskiego  🤔
teraz w polskich lidlach jest jakis tydzień amerykański i nic końskiego nie am  😤
Ash ile podajesz na raz?
Raz dziennie, teraz już 60ml
Dzięki bardzo 😉
Bicz juz nie moge sie doczekać przesyłki ;D mam nadzieje ze szybko dojdzie  :kwiatek:
Zawsze na przełomie wiosna-lato w Netto było dużo koński rzeczy, a jakoś w tym i w zeszłym nic nie było... koleżanka mamy mówiła coś o Lidlu, ale jakoś w "moim" nie ma ...
W decathlon sa fajne czapeczki NIKE z daszkiem na promocji za 19.99 granatowe.
Ja mam 13 par a zapłaciłam za nie razem tylko 26 zł  🤔
Kasjerka się śmiesznie patrzyła  😁
kuco nie dziwie się, robić takie zapasy  😁
Chciałam się zapytać czy w Białostockim Lidlu będzie jeszcze ta końska oferta.?
w biedronce są skrzynki na narzędzia dość głębokie, może komuś się spodobają  🙂
w biedronce są skrzynki na narzędzia dość głębokie, może komuś się spodobają  🙂

Właśnie się zastanawiam nad jej kupnem  😀
W jakiej cenie te skrzynki 🙂?
W jakiej cenie są te skrzynki i jaki ma wymiar? 🙂 Ma ktoś może jakies foto?

A ja znalazłam mini kaloszki w Lidlu od 28 lipca 🙂 za 33zł

Takie a'la sztyblety ;-)

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_20337.htm
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się