ja mam super skrzynke ze szczotkami z netto. tylko, ze z dunskiego :/ ale szotki sa naprawde dobrej jakosci, mam je juz dlugo. i zestaw sensowny, bardzo duzo rzeczy w nim bylo a calosc ze skrzynka, w przeliczeniu na zlotowki wyszla leciutko ponad 100zl.
kotbury też się nad tym zastanawiam 😉 Wyglada całkiem fajnie na zdjęciu. W poniedziałek się przejadę do Lidla i obmacam. Ta fioletowa by mi pasowała do Anky hortensja 😀iabeł:
Może kogoś to zainteresuje - w lubelskim Carrefourze (na Witosa) sprzedają kalosze po 19,90 chyba, są podróby jeździeckich gumiaków - Harry Hall, Aigle i innych firm nie końskich, nie wiem niestety jak w innych miastach 🙂.
Widział ktoś nową reklamę Lidla? Z pięknym fryzem? Patrzę - reklama, koń, no PIĘKNA! Patrzę dalej - LIDL. No to super, w końcu coś końskiego a tu dup... Po co puszczają takie reklamy i koniarzy denerwują jak nic zarzucić nie chcą? 😤
Byłam w Lidlu i koszulki Polo, akurat w tym, były tylko męskie...Kupiłam za to polar na zamek za 16,90🙂 przeceniony...i były jeszcze kamizelki ala jeździeckie, pikowane po 20 zł...ale mi jakoś nie pasowała;/
😅 wreszcie udało mi się dodzwonić do Lidla. odebrała bardzo miła pani, która powiedziała, że w najbliższej dwutygodniowej ofercie nie będzie sprzętu jeździeckiego (dalej w przyszłość wglądu nie ma), ale przyjęła ode mnie zgłoszenie, że jest zapotrzebowanie na taki asortyment. więc proponuję, żeby wszyscy zebrali się i dzwonili do Lidla, żeby dać jasny sygnał, że taki towar im zejdzie 🙂
Widział ktoś nową reklamę Lidla? Z pięknym fryzem? Patrzę - reklama, koń, no PIĘKNA! Patrzę dalej - LIDL. No to super, w końcu coś końskiego a tu dup... Po co puszczają takie reklamy i koniarzy denerwują jak nic zarzucić nie chcą? 😤
to nie był fryz tylko andaluz z warszawskich łazienek!