faktycznie też mam te bryczesy z decathlonu z krótkimi lejami i są całkiem niezłe, ale na skoki lipa (ja musze skakać w pełnych lejach), ale tak do ciurania po stajni to rewelacja. Jeden mankament - robią mi sie w nich takie małe dziurki na 2 mm gdzieś... no ale cóż, za tę cenę to super.
Zusiasta , w GS w Osowej?? jakie to bryczesy i czy są jeszcze dery?? moze się tam wybiorę... 🙂
Słuchajcie, mam prośbę poterzbuję kilku opinii w sprawie Decathlonu. Proszę o kontakt na PW tych którzy bywają na Targówku, robią zakupy, znają asortyment. Dosłownie dwa pytania.
Jeśli chodzi o Wrocław to tak : w Go Sport nic nowego, w decathlonie w sumie tez bez szału , ale widziałam derki siatkowe takie o : http://www.decathlon.com.pl/PL/derka-przeciw-owadom-112367099/ w cenie promocyjnej 99 zł na przyszły sezon w sam raz. Zostały rozmiary 125, 155 .
na razie nic nie powiem bo Dra dostanie ja na urodziny za tydzien wiec wtedy cos powiem, ale obmacalam i ona jest lepsiejsza niz te drozyzny markowe co kiedys macalam🙂
Kiedy dokładniej był w tamtym roku koński lidlowski tydzień? Na wiosnę tzn? Bo bym chciała sprawdzać czy jest czy nie ma. 😉 Jak oceniacie lidlowski sprzęt?
nightmare, końskiego sprzętu nie było od dobrych 2 lat chyba, jeśli nie 3. Póki co nie zapowiada się, aby wrócił... Sprzęt bardzo fajny, mogliby powtórzyć - kantary nie do zajechania 🙂
Sprzęt bardzo fajny, mogliby powtórzyć - kantary nie do zajechania 🙂
Zgadzam sie - kantar jest "w obiegu" od chyba 4 lat i jedynie wymieniałam karabińczyk - żaden koń go nie zerwał, nawet aż tak bardzo nie wypłowiał. Przydałyby się te końskie rzeczy...
nightmare, końskiego sprzętu nie było od dobrych 2 lat chyba, jeśli nie 3. Póki co nie zapowiada się, aby wrócił... Sprzęt bardzo fajny, mogliby powtórzyć - kantary nie do zajechania 🙂
A ja załączam Lidlowską derkę polarówkę, którą kiedyś na wakacjach zakupiłam w Lidlu w Mrągowie 🙂 powiem wam,że bardzo fajna. Przepraszam za jakośc zdjęcia, ale robione było 2 lata temu telefonem 🙂