Forum konie »

Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Szam wiem  😁

Mi tez taka derka na łopatki by się przydała.
faktycznie też mam te bryczesy z decathlonu z krótkimi lejami i są całkiem niezłe, ale na skoki lipa (ja musze skakać w pełnych lejach), ale tak do ciurania po stajni to rewelacja. Jeden mankament - robią mi sie w nich takie małe dziurki na 2 mm gdzieś... no ale cóż, za tę cenę to super.

Zusiasta ,  w GS w Osowej?? jakie to bryczesy i czy są jeszcze dery?? moze się tam wybiorę... 🙂

edit: błąd się wkradł
Słuchajcie, mam prośbę poterzbuję kilku opinii w sprawie Decathlonu. Proszę o kontakt na PW tych którzy bywają na Targówku, robią zakupy, znają asortyment. Dosłownie dwa pytania.
Od dziś w lidlu lampa na podczerwień, taka jak np. w końskich solariach http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-0CFF0037-E4FC2FF7/lidl_pl/hs.xsl/index_15596.htm . W instrukcji napisali że nadaje się dla koni wyścigowych, szkoda że dla innych koni już nie 😁
heh
ciekawe czy za tę cenę w ogóle będzie działać?
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_15743.htm

takie polary w Lidlu będą. Średnio fajne jak dla mnie ale do ciurania po stajni w sam raz  😉
heh
ciekawe czy za tę cenę w ogóle będzie działać?

Moja mama kupiła do domowego, ludzkiego użytku to się okaże, najwyżej będę testować na psie 😁
Jeśli chodzi o Wrocław to tak :  w Go Sport nic nowego, w decathlonie w sumie tez bez szału , ale widziałam derki siatkowe takie o : http://www.decathlon.com.pl/PL/derka-przeciw-owadom-112367099/ w cenie promocyjnej 99 zł na przyszły sezon w sam raz. Zostały rozmiary 125, 155 .
W decathlon targówek za 59zł 😉
Uwaga, kolejne info
Troche przecen z Targówka
półderka Training 3 w 1 rozmiar PS z 279.99 na 119

derki muchowe za 59.99 aktualnie rozm. 125,135,145cm

Polar 500 ze 159.99 na 119.99 polar z pasami, o gramaturze 300gr aktualnie rozm. 125,145,155cm

Stable 400 z wypelnieniem 300gr plus dodatkowe 100 w cesci grzbietowej, stajenna, przemakalna z 339.99 na 289.99 aktualnie rozm. 135,145,155,165cm

Allweather 300 wypelnienie 300gr, nieprzemakalna, membrana Novadry, ripstop z 299.99 na 249.99 rozm. 125,135,145,165cm

Imper 200 Arabesque nieprzemakalna wypelnienie 150gr z 209.99 na 169.99 rozm. 115, 125,135,145,155cm
w tym roku na wiosne tez będą mieli tydzień koński? Wie ktoś?
W zeszłym roku mieli nawet fajne dereczki i owijki, ale nie zdążyłam nic dorwać 🙁
thaya jak oceniasz tą derkę muchową ??
moim zdaniem jest warta nawet tej swojej pierwotnej ceny.
Jak chcesz możesz spytać Karli i Naciau, ostatnio nabyły, będą bardziej obiektywne 🙂
na  razie nic nie powiem bo Dra dostanie ja na urodziny za tydzien wiec wtedy cos powiem, ale obmacalam i ona jest lepsiejsza niz te drozyzny markowe co  kiedys macalam🙂
super wykonanie , bardzo solidna jest
Dzięki za info 🙂  :kwiatek:
moja mama zakupiła dziś tą lampę z Lidla i jak na razie wygląda na prawdę porządnie 🙂
co prawda niekońskie, ale w Lidlu od poniedziałku mają być fajne pokrowce na tylne siedzenia w samochodzie dla psów.
Kiedy dokładniej był w tamtym roku koński lidlowski tydzień? Na wiosnę tzn? Bo bym chciała sprawdzać czy jest czy nie ma.  😉
Jak oceniacie lidlowski sprzęt?
nightmare, końskiego sprzętu nie było od dobrych 2 lat chyba, jeśli nie 3. Póki co nie zapowiada się, aby wrócił...
Sprzęt bardzo fajny, mogliby powtórzyć - kantary nie do zajechania 🙂
Livia
No to że był ze 3 lata temu to wiem ,bo złapałam smakołyki  😀
myślałam żę był ... no ale nie ważne, dzięki za info  :kwiatek:

Zgadzam sie - kantar jest "w obiegu" od chyba 4 lat i jedynie wymieniałam karabińczyk - żaden koń go nie zerwał, nawet aż tak bardzo nie wypłowiał.
Przydałyby się te końskie rzeczy...
nightmare, końskiego sprzętu nie było od dobrych 2 lat chyba, jeśli nie 3. Póki co nie zapowiada się, aby wrócił...

a mi sie rozpadł od razu 🙁
Jestem stałą klientką Lidl i uważam że artykuły są bardzo fajne i mają przyjazne ceny. Jakościowo porównywalne do TCM tylko za połowe ceny  😉
A ja załączam Lidlowską derkę polarówkę, którą kiedyś na wakacjach zakupiłam w Lidlu w Mrągowie 🙂 powiem wam,że bardzo fajna. Przepraszam za jakośc zdjęcia, ale robione było 2 lata temu telefonem 🙂
ja Lidklowski komplet szczotek do konia mam już prawie 4 lata i nic sie nie dzieje 😀
W biedronce są dosyć duże skrzynki na sprzet
Skoro w lidlu były teraz psie rzeczy to i może się końskie pojawią
psie pojawiają się stosunkowo często...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się