Ogłaszam wszem i wobec, że moja bluza polarowa z lidla przeżyła już 3 prania w tym jedno hardcorowe bo się w błocie z trawa wytytłałam i musiałao być traktowanie mocnym detergentem (a ona biała) i jakość polaru nadal super. ogólnie to jak macałam ta bluzę to mi się wydawała "ot taka se" ale po uzywaniu jestem mocno zaskoczona na plus. Będę polować na kolejne.
W Deca Okęcie powstały świąteczne zestawy czaprak plus owijki pod kolor. W zależności od czapraka ceny od 79,99 do 179,99. Ważne od dzisiaj do 5 stycznia.
A mi w decathlonie na przymorzu jak kupowałam ściereczkę do czyszczenia konia powiedzieli w sobie wzięłam ścierkę sprzątaczki 🤔wirek:! Co oni własnych produktów nie znają?
Dramka, M to niestety już wyjszły i będą dopiero gdzieś w połowie stycznia. Chyba, że mi jedna pani nie odbierze zamówienia to mogę dla ciebie zostawić. Jak to dobrze, że moje kupiłam już miesiąc temu, grzeją jak szalone i nie utrudniają kontaktu z wodzami, ani się nie wyślizgują.
thaya, myślisz, że będzie jakiś zamiennik dla tych Trainigów dopóki ich z innych magazynów nie ściągną??Przecież to miesiąc przestoju, w przypadku tego działu to prawie jak samobój;/
szam, ja mam jeszcze jeden podobny do tego: http://www.decathlon.com.pl/PL/czaprak-riding-arabesque-152665247/# i super sie uzytkuje. dopiera sie, jest gruby i swietnie chlonie pot. pod siodlem sie bardzo ladnie uklada. tez kupowalam uzywany. ten co przyszedl jest super wykonany. stylistyke ma kontrowersyjna, ale mi sie akurat podoba. mam czerwony. jest dosc drogi,choc wydaje mi sie, ze wart tej ceny. jednak jak bedzie mozna kupic go taniej to bardzo prosze o info. z reszta, bede musiala was prosic o zakup bo u mnie go wogole nie prowadza.
tak jak pisze szam, niestety czapraki Trainingi w ciągu ostatnich 3 lat byly chyba tylko dwa razy na przecenie, raz jak byla edycja limitowana czerwona i dwa jak wycofywali (czyt. zmieniali kolekcje) chyba granatowy i musztardowy kolor.
Teraz jest właśnie kilka kolorków czapraków typu Riding na promocji, co widać na stronie internetowej 🙂
katija, dajemy znać o wszystkich promocjach, ale jakby Trainingi się przeceniały mogę ci pw nawet wysłać;]
thaya, musztardowy i czerwony?? toż to Fouganzowe szaleństwo kolorystyczne;] I mimo, że nie przepadam na czerwonym, to te University wyglądają całkiem misiowo. W sklepowym świetle trochę pod winny wpadają. Liliowe zwane błękitnymi też niczego sobie. Kiedy doczekam się takich kolorów w ujezdżeniówkach?
cieciorka, mógł przyjść do sklepu w którym normalnie nie powinien być i wtedy są masowo przeceniane, ale to raczej jednorazowa akcja, żeby zwolnić miejsce na swoją kolekcję. Tym sposobem na Okęciu pojawiły się sztylpy skórzane w jednym rozmiarze i też zostały przecenione, bo nie mam gdzie tego trzymać.
mowisz o Trainingach? bo jesli tak to musial byc przypadek taki jaki opisuje szam, jesli o Ridingach to fakt bywaja tansze ale kiedy sa koncem serii, a nie jak teraz promocją.
[quote author=vill_18 link=topic=485.msg816081#msg816081 date=1292841115] Nabyłam dzisiaj w Lidlu kamizelkę czarną za 33 zł.Cudów nie ma, ale na co dzień do stajni w sam raz [/quote]