Nie na chudzielce bez biustu, tylko o osoby o przeciętnych rozmiarach. Sama nie mogę nic kupić, bo wszystko za wielkie.
Dokładnie, nie tyle co miseczkę dobrać i jakoś kształt, to obwód pod biustem to jest tragedia, jak się odrobinę rozciągnie to zaraz wszystko lata a podpiąć mocniej nie ma już gdzie...
pirat30 jakiś miesiąc temu pisałam do nich w tej sprawie, odpisali że na razie nie planują bo te tygodnie tematyczne planują z dosyć dużym wyprzedzeniem ale pomysł rozważą 🙂 zobaczymy... 😀
W biedronce były/są softshelle 🙂 wczoraj kupiłam za 59 zł malinowy. Bardzo fajnie wykonane 🙂 Co do Lidlowych - nie lubię, Ski na mnie wiszą a dziecięce mają przykrótkie rękawki 🤣
Poniekąd nie dziwię się Lidlowi że nie chcą znowu wprowadzić tego sprzętu. Nie oszukujmy się, że te kilka lat temu nie doceniało się tak tego jak teraz (jakość i trwałość tego sprzętu w ogóle bez porównania, do dzisiaj mi i moim znajomym dzielnie służy). Nie stracili na tym, ale też nie zarobili tak jak zarabiają np. teraz na tych sportowych kolekcjach. Dużo im wtedy pozostawało i wyprzedawali to po grosze (owijki, palcaty za 5 zł, derki szły po chyba 20..). Dla nich to pewnie poniekąd ryzyko. Chociaż wydaje mi się, że teraz byłby zdecydowanie szał i sprzęt rozszedł by się szybko 🙂 Zobaczymy, może "przemyślą" pozytywnie dla nas 🙂
Matuzaalem - a ja wolałabym tą chabrową, ale już nie było :P Ale chyba zaraz wyskoczę na rower żeby przetestować, tyle, że chyba zaraz ciemno będzie 🙁 (Ale w Lidlu były w poniedziałek światełka rowerowe udało mi się załapać 😀 ).
Co do Lidla - u mnie w mieście kolejka była taka że się wszystko od razu wyprzedało te kilka lat temu z końskiej kolekcji.