Glany jak kask? 😵 Wybaczcie, ale widzę subtelną różnicę 😉 Na punkcie moich mam fioła, ale cóż - spakowane w kartonik służą do patrzenia i podziwiania jakie są cuuuudne.
[quote author=Kaprioleczka link=topic=481.msg588645#msg588645 date=1274045454] SUM 41 ktore jest 28 w W-wie
🙂 [/quote]
[s]Ale gdzie dokładnie? 🤣 Może się wybiorę? 😎[/s] Dorwałam! 😀 Jutro się zapytam, kogoś do towarzystwa znajdę i jak nawet nie będę miała pozwolenia to ucieknę 😁 Nie można opuścić 😅
Mery, mery. ja wchodziłam 😎 nawet wczoraj z mojego muzeum wygrzebałam bilet na juwenalia 2003 (Kult + PP + Akurat), a wtedy brakowało mi 3 lat do '18'.
Słuchajcie, kto się wybiera jutro (nadal nie wierzę, że JUŻ jutro 😎 ) na płytę II ??? Bo mi się niestety wykruszyli znajomi i zostałam w sumie sama 👀 Bo albo idą na sektory, albo przyjdzą dopiero później, więc mała szansa, że się w ogóle znajdziemy...
Przykro mi, płyta I 😎 Tylko kurcze nie wiem jak dotrę (już teraz wiem ze sie zgubie, to nieuniknione) i jak wejdę - wpuszczają od 18lat. Chociaż... jeszcze nigdy mnie nie sprawdzali. Mam nadzieje że tym razem też się bez tego obejdzie.
mery serio? na agrykoli id nie sprawdzali, a w sobote nawet nie zaglądali do torebek.
bo Agrykola w ogole dziwna byla... i na UW i na PW wpuszczali tylko z ID. nawet nie wiem czy dzialal system ze starszym "rodzenstwem". mysle, ze jak Ursynalia biletowane, to tez beda sprawdzac...
Oj bardzo żałuję, bo miałam byc ale z różnych przyczyn sie nie udało - natomiast całego Highway to hell wysłuchałam "prawie jak na żywo" bo przez telefon z przyjaciółmi którzy byli na płycie pod samą sceną 😜
Genialny koncert! Dali z siebie wszystko,Angus wymiatał i jakie show z tą lokomotywą, dzwonem, armatami, ogniem.... sic! Ale wiecie kto nawalił?! Nasza kochana publiczność. Byłam w golden circle i jak próbowałam się dostać pod scene to kilka razy prawie bym po twarzy dostała. Wielu ludzi stało jak pale, najczęściej napruci jak autobusy i nie mieli nawet cienia uśmiechu na twarzach. I tacy ludzie płacą300zl zeby przyjść i pogburzyć? Ugh. 😵 Jednak... łiiiiiiiiiii! 💃 Tej nocy nie zapomnę do konca zycia.
Oj tak, niesamowicie dawali czadu 😍 Ja byłam na II płycie, stałam pod samą barierką od I płyty i publiczność była genialna, sami pasjonaci, do tego zachowywali się, jakbyśmy się wszyscy znali od lat (a czekaliśmy 4 godz.) 😁
a ja wczoraj byłam na genialnym koncercie strachów . 💘 zdecydowanie najlepszy koncert na jakim byłam, tylko inteligentnie sobie glanów nie wzięłam, tylko zwykłe nike, a w młynie było całkiem konkretnie . 😀 przed strachami grało cree, bardzo fajnie piosenki mają . 🙂 riedel ma bardzo fajny głos (zresztą jak jego ojciec) a jak jeszcze zagrali piosenki dżemu to w ogóle odlot . 😉 same strachy naprawdę super, wszytscy dobrze się bawili, grabaż ma boski głos na żywca . zagrali wszystko, czego się spodziewałam, piła tango wymiatała . i raissa ;D normalnie nakręciło mnie to taką pozytywną energią, że nie mogę . 😉 tylko strasznie krótko, bo dwie godziny tylko . dzisiaj za to koncert avocado i maleńczuka, zobaczymy co to będzie . ;D