Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

mery,  macie indiosów i myslovitz =/=/=/

Ja wczoraj byłam na fiszu ( słabo, słabo na żywo) i na happysadzie (wyskakana i wydarta ^__^)

a 28-29 hey i kult =)
w Wawie? daj znac, to mozemy sie spotkac 😉

w Wawie 😉 mam trochę spraw do załatwienia, ale wieczorami będę wolna.
na Myslovitz i Hey idę w takim razie na 100%  😍
na Myslovitz i Hey idę w takim razie na 100%  😍

to co? jakies piffko 😎 ?

coz Strzyga tak naprawde to w wawie graja chyba wszyscy... Hey bedzie a Kult i Happysad juz byl 😉 (z Kultu zdjecia nawet mam 😀)
mery, foch do świąt. nawet rozważałam przez chwilę wyprawę do waffiki, ale chyba poczekam aż indiosi będą w Gda.
a beda  😀 😉 ?
mery, kiedyś w końcu zawędrują mam nadzieję...
jeszcze masz czas przyjechac 😉 zapraszamy!
mery, w sumie rodzice 21. do wawy jadą, ale ciapongiem, bo lecą na wakację. Chyba jestem zbyt leniwa ;pp
coz... Indiosow ani Myslovitz do Gda nie przetransportuje, Ciebie jedna w te strone latwiej 😉
W Poznaniu jakieś cienkie te juwenalia... chyba tylko na Blendersów się wybiorę.
Ostatnio byłam na Kulcie we Wrześni i spotkało mnie baaardzo miłe zaskoczenie ze strony Kazika, bo w sumie to małe miasteczko i mała publiczność a do tego koncert za darmo a grał dobre 2 godziny i jeszcze na bis wyszli. 🙂
A już za 10 dni AC DC! łiiiiiii! 🏇 Ale jeszcze przed tym (21.05) Voo Voo - ale mnie czeka koncertowa ucztaa

ps. Nie przenocowałby jakiś miły mieszkaniec stolicy dwóch fanek legend rock and rolla? 👀
to co? jakies piffko 😎 ?

deal!

Strzyga no chodź! pociąg nie taki straszny 😉
Edytka,  niby nie straszny, ale ja chwilowo studentem nie jestem, więc pełnopłatny mam. i kiszka Panie, kiszka. Choć ma miłość do indiosów wielka jest.

ale jest jeszcze znizka 26 (czy jakoś tak) dla wszystkich poniżej 26 roku życia, wystarczy dowód pokazać 🙂 przynajmniej w styczniu pani w okienku coś takiego mi zaoferowała
[quote author=mery link=topic=481.msg588672#msg588672 date=1274046838]
to co? jakies piffko 😎 ?

deal![/quote]

to jak bedzie blizej pt to sie umowimy 🙂 !
Edytka, będę musiała ogarnąć temat w takim razie.
dalej jest ta znizka, troche wiecej sie placi niz za studencki ale nadal. Ja za studencki W-wa - Lublin place niecale 23 zl, a za ten do 26 lat zaplacilam niecale 28 zl 😉
ano jest Strzyga! 26% 😉
to jak bedzie blizej pt to sie umowimy 🙂 !

to ja zaraz wystosuje oficjalne PW z numer 😉

Strzyga i co? namyśliłaś się? 🙂
Jade na Sum 41 do Warszawy!  😅 😅 😅 😜 😜 😜

moja kochana mamusia powiedziala: "no dobra, w sumie co bedziesz siedziec w tej anglii sama 3 tygodnie"  😁

edit: literowka
Juwenalia - Szczecin, ktoś się wybiera?  😉
Jade na Sum 41 do Warszawy!  😅 😅 😅 😜 😜 😜

moja kochana mamusia powiedziala: "no dobra, w sumie co bedziesz siedziec w tej anglii sama 3 tygodnie"  😁

edit: literowka

A kiedy i gdzie będą?  😀
SUM 41 ktore jest 28 w W-wie

🙂
mam nadzieje, ze Korpi dojedzie do Krakowa na koncert  🙄
Już jutro Blendersiiii! 😅
Przepraszam, ale mam demota na temat mojego dreptania na WSZYSTKIE koncerty (bez względu na muzykę) w adidasach:

😁

Noga dochodzi do siebie. Połamana na szczęście nie jest.
jakby wszyscy chodzili w trampkach to by to niestraszne bylo 😉 ale spotkac sie bez glanow z kims w glanach... auc  😁

Mery, Edytka to co dziołszki, znajdę jakieś towarzystwo na indiosów i myslovitza? bo głupio się przyznać, ale nigdy sama na koncercie nie byłam...
joł Strzyga  😅 przyjezdzasz ??

ja będę na pewno 🙂 dziś się będę z Edytką umawiać i może z Mazią 🙂!
na 95%, jak znajdę opiekunkę dla kota.

W takim razie miło było by mi się z wami spotkać =)
daj mi na pw nr tel, jak sie umówię z dziewczynami to i Ci dam znać 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się