Mamy w razie czego dwa wolne miejsca w aucie, jedziemy jutro około 8-9 rano, z Piaseczna (możemy ewentualnie podjechać do Warszawy). Jakby ktoś był chętny, to zapraszam 😀
smartini, ja idę w połowie października. Jestem zakochana po uszy w nowej płycie. i nawet mi nie przeszkadza, że koncert w Sosnowcu 😜 a końcem tego pięknego miesiąca na Łonęęęę 💃
Pierwszy zespół na Impact Fest 2017... System of a Down 😜 😜 😜 😜 dzisiaj zapowiedzieli, bilety od środy. Nie mam z kim kurde jechać 😁 A do Krakowa to bym się pofatygowała. Czekam na kolejnych wykonawców 👀
Jutro Depeche Mode mają konferencję i ogłaszają nową trasę 😍 W moich planach Warszawa, Berlin (bilet kupuje juz jutro), Praga, Bratysława, Wiedeń i Bilbao. Zobaczymy czy na warm up się uda, zależy gdzie będzie. Aaaa!
No i ogłosili. Na razie tylko letnią część trasy, czyli jeszcze jesienna i zimowa przed nami. A ja juz mam milion koncertów 😁 Plan jest taki, że jadę do Sztokholmu na pierwszy koncert na trasie, do Berlina i do Bilbao i na koniec legu Warszawa. Pragę i pozostałych sąsiadów zostawię na jesienną i zimową trasę 😀
Pierwszy zespół na Impact Fest 2017... System of a Down 😜 😜 😜 😜 dzisiaj zapowiedzieli, bilety od środy. Nie mam z kim kurde jechać 😁 A do Krakowa to bym się pofatygowała. Czekam na kolejnych wykonawców 👀
My jedziemy. Tylko jak do cholery jasnej kupić bilety na tym livenation???? Mam podejrzenia że się im strona zawiesiła...
[s]Warszawianki! Jakby któraś z Was wybierała się na Fisza w Warszawie w grudniu to ja mam bilet na sprzedaż, więc możemy sobie wzajemnie pomóc. Tak samo sprawy się mają z The Cure i Alter Bridge, piszcie śmiało :kwiatek:[/s]