Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

Nie no, na płycie dźwięk się aż tak nie odbija, więc koncerty na narodowym na płycie są ok, pół biedy. Natomiast wczoraj na trybunach słyszałam tylko gitary, nic więcej. Czasami perkę, wokalu wcale.  😤 No ale to siła wyższa, zespół spełnił moje oczekiwania w 100% a nawet więcej  😍
Pfff na plycie mowiono to samo co ty tylko o trybunach. -   😀iabeł: Ze to tam dzwiek sie nie odbija tylko lecina was.
Ja mysle ze wszedzie zamiast muzy byl halas i tyllo dlatego ze znalam wiekszosc piosenek na pamiec to moglam skojarzyc utwory ktore byly grane.
Akustyka byla do bani w kazdym miejscu procz kortarza.
Na Highway to hell stalismy tam i slyszelismy idealnie kazdy przecinek w piosence 😉
No ale widok Angusa humor poprawial.
Wizualnie tez bylo bosko 😉

Ps. Infantil a wiesz co bylo najbardziej zajeb... zanim jeszcze zaczal sie koncert? Warszawa , godzina 19😲0 . Jade z Mezem autem. Dookola nas strzelaja pioruny, trwa burza. A w bryce leci na full - THUNDER! .Lepszego support-u wymarzyc sobie nie moglisny haha 😉
Zamknęli Wam chociaż dach wczoraj?  🤣
mój chłopak pił wczoraj z Brianem 😁 zazdro milion 🙁

za to ja wybieram się na Woodstock  🏇
Zamknęli Wam chociaż dach wczoraj?   🤣

Heh szly dowcipy caly czas ze koncert odbedzie sie na BASENIE narodowym 😉
zabeczka17 nie wiem jak wczoraj, ale byłam na płycie na innych koncertach i bez szału, ale dawało radę. Może wczoraj generalnie nagłośnienie się nie sprawdziło.
Emocje i efekty były tak niesamowite (Angus wjeżdżający w płomieniach spod sceny na Highway To Hell  😜 ), że nie będę narzekać na dźwięk.

Hihi, no ja właśnie około 18:30-19😲0 się szykowałam na koncert to puszczałam sobie AC/DC, jak się zrobiła szalona burza i pioruny mi waliły tuż obok otwartego balkonu to odpaliłam Thunderstruck i też miałam taki świetny support  😀

Alabamka zamknięty, zamknięty, ale w ogóle na jakiś koncertach otwierają? Ja jeszcze nie trafiłam... dobrze, że narodowy ma naprawdę porządną klimatyzację i da się oddychać.
infantil tylko prawdziwi fani wiedzieli jak wykorzystać ten moment ! haha
Masz jakieś fotki z koncertu?
Załączam swoje 🙂
Druga tyczy się - nagłośnienia ! 😎
Też będę na Woodstocku! Może jakieś re-voltowe spotkanie?
grzesiek.1993, no koniecznie!!  😅
Wpadaj do mnie do Domu Bez Hejtu w strefie NGO!
Odloze Ci gratisowa nowa, ladniejsza wersje polisza  😎

w ogole jakby ktos sie jeszcze wybieral to dawajcie na pw, wymienimy sie kontaktami i spikniemy jakos na miejscu.
Koleżanka jest już na miejscu i twierdzi, że jak na niedzielę przed Woodstockiem to jest tam już bardzo dużo ludzi. Kurczę, znowu będę musiała się rozłożyć 100km od wszystkiego :/
ja będę od czwartku do soboty. tez jestem chętna na re-voltowe spotkanie 🙂
Ja jadę sama, więc w razie czego jestem chętna na wszelkie integracje 😉
Jak tam Woodstockowicze? Który koncert wypadł najlepiej?

kujka chodziłem kilka razy po Domie Bez Hejtu, ale albo było za dużo luda, albo nie mogłem cię znaleźć 🙁
grzesiek.1993, ja myłam zęby przy jednej umywalce z perkusistą Black Label Society 😍 😁 pozniej oglądałam z góry rozpoczęcie koncertu BLS 😍
Zack genialny, ale chyba nie zakumał klimatu tej imprezy.
Domowe melodie z małej sceny - kochałam i kocham jeszcze bardziej.
Shaggy - rozkręcił chyba największą imprezę ze wszystkich. Bawiłam się świetnie!
Within Temptation - lepiej niż się spodziewałam. Bardzo na plus 🙂 Duet z Roguckim wyjątkowo dobrze zaśpiewany, a bałam się fałszu za fałszem.
Dream theater - klasa sama w sobie. tylko wokalisty nie lubię 😉
Eluveitie - fajne zaskoczenie. miło się słuchało ;O)
grzesiek.1993, moze akurat symulacje prowadzilam poza Domem (albo robilam za tragarza)! A kiedy byles? Ja zwykle kolo dziewczyn od Pontonu (te z penisami na stole :P) stalam. Mojego Gruzina widziales na pewno, taki maly z czarna czupryna i czarna broda, w  alladynkach na tylku :P

Moim osobistym hitem byl stand-up Wojtka z zespolem Touretta. Co za koles!!

Nie zalapalam sie w sumie na zaden koncert, a jak na ktoryms kawalek bylam, to nie wiem czyj byl :P

Na Mele Koteluk nie wyrobilam sie. Ktos byl?

Swoja droga podziwiam Wasza determinacje. Jakbym miala spac na tym otwartym polu i korzystac z tych publicznych tojek to...brrrr
Tojki faktycznie trochę dramat, ale ja akurat mieszkałam niedaleko tych stosunkowo rzadko uczęszczanych...za to krany były całkiem spoko.
W ogóle, organizacyjnie z roku na rok coraz bardziej na plus. Na minus...okradli mnie i przez to nastrój miałam raczej średni.
grzesiek.1993 dla mnie w tym roku liczyło sie tylko Flogging Molly 😜
No i jeszcze Zielone Zabki w Krysznie jak co roku daly genialny koncert  😍
Reszta dla mnie moglaby nie istnieć  🤣
Flogging Molly, oj tak <3
Dla mnie jeszcze mega były Finnegan's Hell i Canailles na małej  💘
A ja z Sopotu wróciłam zachwycona 💘
Zresztą, jak zwykle 😁 Thomas i chłopaki chyba nigdy mi się nie przejedzą, to był mój 15 koncert Thomasa (w tym jeden, w 98 roku jeszcze jako MT), jeszcze przynajmniej 4 przede mną, w tym 3 dniowy maraton teraz w listopadzie.

Sopot to zmieniony repertuar, nowe aranżacje piosenek, do tego stopnia, że mało kto z nas ogarniał co to za piosenki 😁 Trochę Intro popsuli, inna piosenka na początku, no jakoś tak dziwnie... No i spełnili moje marzenie koncertowe, przedostatnie, zagrali Win the race 💘

Spoza koncertowych rzeczy, udało mi się spełnić moje marzenie i zagrać po koncercie na koncertowej perkusji 😍 Wszystko dzięki naszemu "szefowi" czyli prezesowi FC, chociaż samą grę załatwiłam sobie sama z gościem, który opiekował się perkusją. Niestety nie udało mi się spotkać z moim ulubionym ("ukochanym" :icon_redface🙂 perkusistą 😕

Czekam na kolejne koncerty 😀
Kto się wybiera na Linkin Park do Rybnika? To mój pierwszy koncert na płycie, i to golden circle. Będę sardyną, co?
Sardyna to mało powiedziane 😉
I to jeszcze early entrance. Obym się dopchała do barierki  😁
2x na Linkinach byłam na trybunach i stwierdziłam, że teraz spróbuję inaczej  😁

Edit: I chyba trochę żałuję. I trochę się boję  🤣
czy ktoś ogarnia kupowanie biletow na zagraniczne koncerty? potrzebuje pomocy na priv  :kwiatek:
Na Marsach w Rybniku była rzeźnia pod bramami, podobno ludzie cały płot wywalili, bo Ci na samym początku mdleli przyklejeni do siatki... Dwie główne przyczyny to BEZNADZIEJNA ochrona, która nie była w stanie zapanować nad tłumem oraz opóźnienie w otwarciu bram i opieszałość w sprawdzaniu biletów. Cieszę się, że miałam trybunę, btw boczna trybuna w Rybniku była fantastyczna 😀
Ja to przeżyłam we wrocku, na Sylwka, nigdy więcej takich masówek. 4,5 godziny ludzie się dobrze bawili, nic się nie działo, jak ruszyli, koniec świata, stałyśmy z koleżankami przy barierkach, koleżankę wyciągali ochroniarze, ja jakoś dawałam radę, drugą wciągnęli na tyły. A już byłam gotowa polubić takie imprezy. Ochrona miała wszystko w dupie stała i się patrzyła, nawet nie próbowali zareagować.
Slash ponowne w Polsce  😍 Znowu 20 listopada, ale teraz w Łodzi!!
Rudimental w Polsce, bilety wyprzedane 🙁 Chętnie odkupie, gdyby ktoś się rozmyślił
Dostałam 2 bilety na Roxette 19.09 w Warszawie, chętnie znajdę towarzysza, albo jak znajdzie się chętna para znajomych to nawet oddam za ladny usmiech  😉

(zamknieta impreza expo inter cars)
Właśnie obejrzałam na żywo Sheerana w Central Parku w NYC  😍 😍 😍 (via YouTube niestety)
Przyznać się kto się wybiera na Black Sabbath ?
Ja oczywiście nie daruję.
Ozzy to moja miłość od młodzieńczych lat. Do dzisiaj mam płyty, ksiązki i bluzy z jego podobizną oraz zespołu.
Cudownie że ostatni raz zahaczają o Polskę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się