[quote author=el_Bandito link=topic=481.msg498231#msg498231 date=1266955088] I wierzysz im? Gdyby bylo jeszcze 5tys to tez powiedzieliby, ze juz sie konca. Po 1 - zeby ci sie kolo dupy palilo i zeby kupic jak najszybciej, a po 2 - czesc z osob zrezygnowalaby, gdyby na koncercie bylo malo osob. Wolalbym sie tluc cala polske, byleby ludzi bylo duzo. [/quote]
Nie wiem jak w innych miastach, ale babka pokazywała w komputerze wszystkie miejsca w spodku, gdzie zostało ok 30 siedzących, a na płycie jakieś 200. 😉 Zapewne większość opchnie na allegro 🙂
mery - co konkretnie? ja chce jechac na 30stm w marcu i kaszana z akredytacja... watpie zeby wpuszczali z aparatami, nie wiem, nie czytalam, ale na BT nie wolno bylo wchodzic z lustrzankami, tylko male aparaty, komorki... i teraz kiepsko, sama nie wiem do kogo mam pisac w sprawie akredytacji na zagraniczny koncert 🙁
Moje marzenie sie (prawdopodobnie) spelni - bo oto Billy Idol odbedzie latem 2010 tournee po centralnej Europie. 8 lipca ma zagrac w Bonn, modle sie, abym dostala urlop i mogla poleciec. To bylby dla mnie koncert wszechczasów 🙂 🏇
Mam juz urlop i bilety na Billy'ego Idola. Jestem po prostu EXTATIC 😅 Do tego koncert jest w czwartek, a ja mam czw i pt wolne - wiec przy okazji koncertu zrobimy sobie z chlopem male Germantour. Dusseldorf-Bonn-Trier-Luxemburg-Dusseldorf. Ahhh 🙂
Hiacynta, ależ Ci zazdroszczę! Niestety całe lato będę pewnie uwięziona na Zielonej Wyspie 🙁 W każdym razie będę czekać na relacje 🙂
edit: Natchnełaś mnie i zajrzałam na stronke Dublinskiego O2 😉 widze m.in. koncert KISS 😀 A moze jeszcze cos ciekawszego sie pojawi, to będę ostro walczyć o dwa dni off 🏇
Ja właśnie wróciłam do domu. Wcześnie w sumie, ale tak jakoś wyszło. Najważniejsze, że zaliczyłam to, co chciałam - M.Jelonek 😍 i Myslovitz 😍 Wróciłam wcześniej, bo tradycyjnie już w czasie koncertu Jelonka wylądowałam w najgorszym kotle i tym razem miałam mniej szczęścia, co zaowocowało skręconą nogą 😵 Ale i tak jestem mega, mega zadowolona 😁
To ja się muszę pochwalić bo jestem w szoku 😁 Do nas do Łomianek (małe miasteczko 😲 ) Na dni Łomianek 18 czerwca przyjeżdża Patrycja Markowska 🤔 Burmistrz szaleje 😜 Zapraszam bo wstęp wolny 😁
ja wróciłam właśnie z juwenalii w Rybniku, super było, serio . przyjechałam na akuratów, strasznie mi się na żywo podobali, super atmosfera i zabawa. potem był dżem, z którego musiałyśmy cieniasy wyjść po kilku piosenkach, bo taki kocioł był i potem już nic nie widziałam . w sumie będę cała poobijana, nogom nic nie jest na szczęście (ahh kocham moje glany) . ale strasznie jestem zmęczona .
teraz tylko czekam na żorską wiosnę młodości, na strachy na lachy i już nie umiem się doczekać . jeszcze tylko marzy mi się koncert indios bravos . ( ;
Nav, nie 😉 Nie noszę glanów i nosić nie będę. Moje mają już jakieś 11-12 lat i nadal są jak nowe - nie rozchodzone, bo założone może z 5-6 razy. Mam nadzieję, że do Woodstocku kupię martensy 😁
😅 😅 😅 JUWENALIA, JUWENALIA 😅 😅 😅 kto nie pije, ten kanalia 😉 :allcoholic:
uwielbiam maj, ta ilosc koncertow, tych szalejacych studentow, cudo 🏇 🏇
a ja nienawidzę mają. mam wtedy sesję i nie mogę być na Juwenaliach, a chodziłam na nie przez całe gimnazjum i liceum. takie to nie fair 👿
właśnie zerknęłam na program jarocina i zastanawiam się czy nie udałoby mi się wyrwać. chociaż nie mam specjalnie z kim jechać. ale bardzo, bardzo chciałabym zobaczyć Ska-P na żywo
mi się sesja kończy w tę srodę 😉 do jarocina się wyrwę jak znajdę jakąś grupę chętnych. sama na pewno nie wpakuję się w tłum, za niska jestem 😉 ale wizja skap, hey, dezertera, pidzamy korci niesamowicie
e, właśnie sobie przypomniałam, że będę w Polsce na weekend 20-24. może załapię się na coś fajnego 🥂
Mi sie sesja konczy w poniedzialek (jutro, bez wzgledu na to czy zdam ten egzamin czy nie bo poprawki sa w sierpniu u nas), wiec mialam nadzieje zalapac sie na SUM 41 ktore jest 28 w W-wie, ale zabila mnie cena biletow lotniczych wiec juz sie nigdzie nie wybieram 😕 "zaangazowalam" tez kilku znajomych ktorzy moga miec znajomych w szukanie dla mnie na ten koncert VIP passa, wiec znajac moje obecne szczescie niewatpliwie ktos mi go dorwie, szkoda tylko ze nei bede go mogla wykorzystac 🙄 taki lajf, trudno. Wybiera sie ktos moze chociaz na to Sum 41? to sie przynajmniej zalapie na obejrzenie zdjec zrobionych na zywo... 🙄
alez jestem smutna i zla 😕
apropos wklejonego przez Mery: Cool Kids Of Death na pewno bedzie niesamowite - bylam na ich koncertach wiele razy i zawsze bylam zachwycona!