Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

[quote author=el_Bandito link=topic=481.msg498231#msg498231 date=1266955088]
I wierzysz im? Gdyby bylo jeszcze 5tys to tez powiedzieliby, ze juz sie konca. Po 1 - zeby ci sie kolo dupy palilo i zeby kupic jak najszybciej, a po 2 - czesc z osob zrezygnowalaby, gdyby na koncercie bylo malo osob. Wolalbym sie tluc cala polske, byleby ludzi bylo duzo.
[/quote]

Nie wiem jak w innych miastach, ale babka pokazywała w komputerze wszystkie miejsca w spodku, gdzie zostało ok 30 siedzących, a na płycie jakieś 200. 😉
Zapewne większość opchnie na allegro 🙂

Edit: http://www.ticketpro.pl/public/1e/9f/7c/148857_78902_ME_2009_Hala_Stulecia_Wroclaw.png  właśnie to.
mery - co konkretnie? ja chce jechac na 30stm w marcu i kaszana z akredytacja... watpie zeby wpuszczali z aparatami, nie wiem, nie czytalam, ale na BT nie wolno bylo wchodzic z lustrzankami, tylko male aparaty, komorki... i teraz kiepsko, sama nie wiem do kogo mam pisac w sprawie akredytacji na zagraniczny koncert 🙁

proponuje do organizatora 😉
mery - juz dawno poszlo i ciiiszaaa....
kto jest organizatorem?
Wybiera się ktoś w czerwcu na Serj'a Tankiana?  😎
http://www.ticketpro.pl/jnp/muzyka/hard-heavy/364509-tankian.html
Moje marzenie sie (prawdopodobnie) spelni - bo oto Billy Idol odbedzie latem 2010 tournee po centralnej Europie. 8 lipca ma zagrac w Bonn, modle sie, abym dostala urlop i mogla poleciec. To bylby dla mnie koncert wszechczasów 🙂  🏇
Jeeeee, 22 lipca Gorillaz dają koncert w Huntingdon Mill Hill Field  💃 😅

Szkoda, że bilety kosztują hyyyyyyyyy... 220 funtów  🤔 😵 Chyba muszę zacząc kupowac tańsze żarcie dla kotów 🤔
Ktoś się wybiera?
Mam juz urlop i bilety na Billy'ego Idola. Jestem po prostu EXTATIC  😅
Do tego koncert jest w czwartek, a ja mam czw i pt wolne - wiec przy okazji koncertu zrobimy sobie z chlopem male Germantour. Dusseldorf-Bonn-Trier-Luxemburg-Dusseldorf. Ahhh 🙂
20 maja koncert Korpiklaani i Arkony w Krakowie  😅 😅 😅
Hiacynta, ależ Ci zazdroszczę! Niestety całe lato będę pewnie uwięziona na Zielonej Wyspie 🙁
W każdym razie będę czekać na relacje 🙂

edit: Natchnełaś mnie i zajrzałam na stronke Dublinskiego O2 😉 widze m.in. koncert KISS 😀 A moze jeszcze cos ciekawszego sie pojawi, to będę ostro walczyć o dwa dni off 🏇
Wybiera się ktoś 22.05 na Prodigy ? (warszawa-torwar)
moze bede monotonna ale:

😅 😅 😅 JUWENALIA, JUWENALIA  😅 😅 😅 kto nie pije, ten kanalia 😉  :allcoholic:

uwielbiam maj, ta ilosc koncertow, tych szalejacych studentow, cudo  🏇 🏇
Ja właśnie wróciłam do domu. Wcześnie w sumie, ale tak jakoś wyszło. Najważniejsze, że zaliczyłam to, co chciałam - M.Jelonek  😍 i Myslovitz  😍
Wróciłam wcześniej, bo tradycyjnie już w czasie koncertu Jelonka wylądowałam w najgorszym kotle i tym razem miałam mniej szczęścia, co zaowocowało skręconą nogą  😵 Ale i tak jestem mega, mega zadowolona  😁
bo to trzeba glany mieć  😉
Co Ty nie powiesz? 😉
mery byłaś na Kulcie?  😀
Dworcika, to mimo glanow skrecilas kostke? Wow... zachwialo to moja nieskonczona pewnoscia, ze w tych butach nic mi sie na koncertach nie stanie  🤣
To ja się muszę pochwalić bo jestem w szoku  😁 Do nas do Łomianek (małe miasteczko  😲 ) Na dni Łomianek 18 czerwca przyjeżdża Patrycja Markowska  🤔
Burmistrz szaleje  😜
Zapraszam bo wstęp wolny  😁
ja wróciłam właśnie z juwenalii w Rybniku, super było, serio . przyjechałam na akuratów, strasznie mi się na żywo podobali, super atmosfera i zabawa. potem był dżem, z którego musiałyśmy cieniasy wyjść po kilku piosenkach, bo taki kocioł był i potem już nic nie widziałam . w sumie będę cała poobijana, nogom nic nie jest na szczęście (ahh kocham moje glany) .  ale strasznie jestem zmęczona .

teraz tylko czekam na żorską wiosnę młodości, na strachy na lachy i już nie umiem się doczekać . jeszcze tylko marzy mi się koncert indios bravos . ( ;
mery byłaś na Kulcie?  😀

nie moglo mnie tam zabraknąć  💘 😍 💘 😍 ale teraz z akredytacja foto, wiec tak w miare lajcikowo 😉 a Ty bylas?
Tym razem nie byłam - nie miałam kiedy kupić biletu. Na Pomarańczowej sobie odbiję  :allcoholic: A jak było?  😀
oj Karolina, jak zwykle  😅 😅 😅 + Kazik zagrał piosenki, ktorych dawno nie grał 😉 było bosko!
p.s. a bilety to nawet przy wejsciu sprzedawali  😀
na Starym Rynku trwa gruba impreza  😁

współczuję mieszkającym w pobliżu
W końcu mamy co świętować!  😅 😅 😅
Nav, nie 😉 Nie noszę glanów i nosić nie będę. Moje mają już jakieś 11-12 lat i nadal są jak nowe - nie rozchodzone, bo założone może z 5-6 razy.
Mam nadzieję, że do Woodstocku kupię martensy 😁

Kostka żyje, trzyma się nogi - damy radę :P
moze bede monotonna ale:

😅 😅 😅 JUWENALIA, JUWENALIA  😅 😅 😅 kto nie pije, ten kanalia 😉  :allcoholic:

uwielbiam maj, ta ilosc koncertow, tych szalejacych studentow, cudo  🏇 🏇

a ja nienawidzę mają. mam wtedy sesję i nie mogę być na Juwenaliach, a chodziłam na nie przez całe gimnazjum i liceum. takie to nie fair  👿

właśnie zerknęłam na program jarocina i zastanawiam się czy nie udałoby mi się wyrwać. chociaż nie mam specjalnie z kim jechać. ale bardzo, bardzo chciałabym zobaczyć Ska-P na żywo
oj Edytka to trzymam kciuki, zeby sesja szybko minela i zebys do Jarocina sie wyrwala jak Ci tak zalezy 🙂!
mi się sesja kończy w tę srodę 😉
do jarocina się wyrwę jak znajdę jakąś grupę chętnych. sama na pewno nie wpakuję się w tłum, za niska jestem 😉
ale wizja skap, hey, dezertera, pidzamy korci niesamowicie

e, właśnie sobie przypomniałam, że będę w Polsce na weekend 20-24. może załapię się na coś fajnego  🥂
w Wawie? daj znac, to mozemy sie spotkac 😉

21.05, godzina 16😲0 - 23😲0
Miejsce: Agrykola
Bilety: Wstęp bezpłatny
Rozkład jazdy:
16😲0 - Raggamoova
17😲0 - EastWest Rockers
18:30 - Pustki
20😲0 - Indios Bravos
21:30 - Myslovitz

22.05, godzina 16😲0 - 23😲0
Miejsce: Agrykola
Bilety: Wstęp bezpłatny
Rozkład jazdy:
16😲0 - Biff
17😲0 - Muchy
18:30 - Cool Kids Of Death
20😲0 - Coma
21:30 - Hey
Mi sie sesja konczy w poniedzialek (jutro, bez wzgledu na to czy zdam ten egzamin czy nie bo poprawki sa w sierpniu u nas), wiec mialam nadzieje zalapac sie na SUM 41 ktore jest 28 w W-wie, ale zabila mnie cena biletow lotniczych wiec juz sie nigdzie nie wybieram  😕
"zaangazowalam" tez kilku znajomych ktorzy moga miec znajomych w szukanie dla mnie na ten koncert VIP passa, wiec znajac moje obecne szczescie niewatpliwie ktos mi go dorwie, szkoda tylko ze nei bede go mogla wykorzystac  🙄
taki lajf, trudno.
Wybiera sie ktos moze chociaz na to Sum 41? to sie przynajmniej zalapie na obejrzenie zdjec zrobionych na zywo...  🙄

alez jestem smutna i zla  😕

apropos wklejonego przez Mery: Cool Kids Of Death na pewno bedzie niesamowite - bylam na ich koncertach wiele razy i zawsze bylam zachwycona!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się