Bawcie sie dobrze! 🙂 Ja za to moge sie pochwalic, ze bedac w listopadzie w UK poznalam samego mistrza Jack'a White'a i reszte jego zespolu 🙂 Ale bylo fajnie!
Nie wiem jak to dobrze ująć, żeby nie zabrzmialo glupio 😁 Ale zostalam zaproszona na before i after party w Glasgow. W sumie zaproszono mnie tez nastepnego dnia do Londynu, ale nie moglam skorzystac. 🙂 W prezencie jako souvenir dostalam od Jack'a jego kostki do gry. Jedna jest z polskim godlem, jako, ze Jack jest pol- Polakiem. 🙂
Jedzie ktoś? My z Burzą pewno się ruszymy. Gdyby ktoś z Warszawy był jeszcze zainteresowany, to wtedy bardziej opłaca się jechać samochodem niż pociągiem i będę miała 2 wolne miejsca w aucie 🙂
Hahah nie od Ciebie jedynej! 😉 Pomijam juz fakt, ze wiele osob mi nie wierzy, no ale prawda jest taka, ze padl mi telefon i nie mam dokumentacji zdjeciowej. Jako souvenir zatrzymalam sobie rowniez puszke Coli, ktora wzielam z ich trasowego autobusu, po ktorym rowniez zostalam oprowadzona! Udalo mi sie ja dowiezc do domu bez szwanku na szczescie! 😁 A sam Jack jest bardzo mily, kontaktowy, rozgadany, bardzo zabawny i na zywo bardziej przystojny niz na fotkach 🙂 Ogolnie polecam 😁
Edytka, mi serce pękło jak słyszałam ostatnio Roguckiego na żywo 🙁 Nabrał strasznej maniery, do tego leciał fałsz za fałszem. Myślałam - może zły dzień, choroba, zmęczenie. Ale z najnowsze nagrania na yt utwierdziły mnie w przekonaniu, że jest coś bardzo nie tak. Gdzie stary dobry Roguc? Comę (i solowe wykonania R.) kocham, ale normalnie mnie ściska w żołądku jak pomyślę jak to teraz wygląda (brzmi właściwie).
galopada_, ojej, chyba nie chciałam obejrzeć tego drugiego filmiku 🙁 Wolę pozostać przy takim Roguckim jakiego pamiętam z czasów jarania się Comą jednak.
Dzionka, właśnie dlatego postanowiłam nie chodzić już na koncerty Comy. Jest to jeden z moich ulubionych zespołów i normalnie miałam świeczki w oczach jak usłyszałam co się teraz wyprawia (może to i dziecinne, ale jakoś... poczułam się rozczarowana i było (jest) mi bardzo przykro).
Zgadam sie z flygirl, Grabaż z roku na rok słabiej, ale kocham go miloscia wielka, uwielbiam klimat strachowych koncertow + to bardzo mily facet na zywo. No i nawet jak nie Grabaz, to Lo 😍 Wiec na koncerty latac bede tak dlugo jak beda grac
Dzionka, byłam na Black Keys na openerze, ogromnie się rozczarowałam, a poszłam głównie dla nich 🤔 Daj znać jak wrażenia po tym koncercie na Torwarze, jestem ciekawa czy na niefestiwalowych koncertach wypadają lepiej.
Ja po cichu liczę na Marsów, bo już się zapowiedzieli w Rosji, Białorusi i Ukrainie na marzec/kwiecień 2015, daleko do nas nie mają... 😁 tylko żeby raczył się znaleźć ogarnięty organizator! 🙇
[quote author=Facella link=topic=481.msg2222911#msg2222911 date=1415992357] Ja po cichu liczę na Marsów, bo już się zapowiedzieli w Rosji, Białorusi i Ukrainie na marzec/kwiecień 2015, daleko do nas nie mają... 😁 tylko żeby raczył się znaleźć ogarnięty organizator! 🙇
8 kwietnia w Gdansku 😉 [/quote] WIEM!!!!! AAAAAAAAAA cud się stał, bo koncerty marcowo-kwietniowe to ostatnie przed przerwą w trasie 😜 😜 Tylko do Gdańska to ja mam całą Polskę 😂 ale może coś się będzie działo na Hipo, to sobie zrobię wypad, o! Chciałam M+G, ale kasy nie mam 😁
Tylko nie macie zbyt ogarniętego organizatora 😁 Całe szczęście, że 30stm to ostatni koncert na jaki chcialabym jechać i nie muszę się przejmować organizacją. No, ale prestige to słabiuuutko
Byłam na jednym koncercie z Prestige i to był najsłabszy organizacyjnie koncert w mojej karierze. DNO. Na Timberlake'u nie byłam, ale sporo moich znajomych było i tak samo - słyszałam tylko złe opinie o organizacji (i to nie jedną, nie dwie opinie)- szczególnie przed koncertem, chore akcje z wejściami itp. Według mnie to jeden z gorszych organizatorów w Polsce. Ale wiadomo, oby wyszło im to jak najlepiej 🙂
Z tego co się orientuję, to z 30STM już się raz nie popisali (nie byłam, nie wiem o co dokładnie poszło, ale hejty były; podobno coś było nie tak z wpuszczaniem i ochroną). No ale lepszy rydz niż nic 🤣
W Rybniku też była jakaś jazda z wpuszczaniem, podobno otwarcie bram się opóźniło, a tłum tak napierał, że ludzie mdleli 🤔wirek: ale z tego co ogarnęłam, to to była wina zespołu, bo SC i M+G się przedłużyły.
Z ochroną różnie bywa też. Myśmy mieli ogromne problemy z ochroną w Sopocie,która miała za nic organizatora, nasz FC, który miał pozwolenie na akcje nasze FC-owe od owego organizatora, wojny prowadzili z organizatorem i FC-em. Koszmar.
Historia po koncertowa z Łodzi. Pisze do mnie koleżanka z liceum, że jakaś tam jej koleżanka była w Łodzi na koncercie Thomasa no i że podobno straszna lipa, a nie koncert. Ja zdziwiona, bo jak tak się słucha po koncertach Thomasa ludzi, to raczej w większości są zadowoleni. No to pytam, co było nie tak:
Koleżanka: No bo M. twierdzi, że nie zagrał prawie w ogóle piosenek MT! Ja: To koleżanka nie zna w ogóle muzyki MT, skoro tak twierdzi... K: M. uważa, że Ty nie masz pojęcia, jakie piosenki MT ma... J: 🤔
Wysłałam tracklistę i powiedziałam, żeby sprawdziła tytuły na youtube 🤣 16 piosenek (w sumie to więcej, bo dwa Medley, w jednym 3 piosenki, w drugim 5), z tego tylko 4 solowe Thomasa, reszta MT (w tym 7 w medleyach) 😂 Faktycznie nie zagrał praktycznie MT 😁 .
ooo jeny. Mam koncert w styczniu w... Sopocie 😵 Co za paranoja. Czy skmki kursują w nocy? Bo żeby nie bawić się w noclegi to wróciłabym jakimś nocnym polskim busem z Gdańska. Bo z noclegiem to mi się totalnie nie opłaca - 30zł za bilet i 200za podróż i nocleg? 😜
Naprawdę ostatni? 🙁 To niedobrze, bo mi się ten koncert skończy pewnie przed 1 w nocy. Kurczę, to chyba nie pojadę. Gorzej, że raczej liczyć na nich ponownie w Polsce nie mam co.
Właśnie sobie to ogarnęłam 🙂 Jest nadzieja, bo impreza trwa i tak do 5😲0 więc mogę tam po prostu dłużej zostać. Tylko kwestia czy o jakieś 3.45 dorwę skmkę do Gdańska.