Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

Bawcie sie dobrze! 🙂
Ja za to moge sie pochwalic, ze bedac w listopadzie w UK poznalam samego mistrza Jack'a White'a i reszte jego zespolu 🙂 Ale bylo fajnie!
Oo extra! Jak to poznałaś? Mam jego najnowszą płytę, nawet mi się podoba 🙂
Nie wiem jak to dobrze ująć, żeby nie zabrzmialo glupio  😁 Ale zostalam zaproszona na before i after party w Glasgow. W sumie zaproszono mnie tez nastepnego dnia do Londynu, ale nie moglam skorzystac. 🙂 W prezencie jako souvenir dostalam od Jack'a jego kostki do gry. Jedna jest z polskim godlem, jako, ze Jack jest pol- Polakiem. 🙂
ashtray, O-WOW 😀 Poszedł cichy hejt 😉
Coma symfonicznie - Kraków - marzec 2015  😅

Jedzie ktoś? My z Burzą pewno się ruszymy. Gdyby ktoś z Warszawy był jeszcze zainteresowany, to wtedy bardziej opłaca się jechać samochodem niż pociągiem i będę miała 2 wolne miejsca w aucie 🙂
Hahah nie od Ciebie jedynej! 😉 Pomijam juz fakt, ze wiele osob mi nie wierzy, no ale prawda jest taka, ze padl mi telefon i nie mam dokumentacji zdjeciowej. Jako souvenir zatrzymalam sobie rowniez puszke Coli, ktora wzielam z ich trasowego autobusu, po ktorym rowniez zostalam oprowadzona! Udalo mi sie ja dowiezc do domu bez szwanku na szczescie! 😁
A sam Jack jest bardzo mily, kontaktowy, rozgadany, bardzo zabawny i na zywo bardziej przystojny niz na fotkach 🙂 Ogolnie polecam 😁
ashtray zazdro!  😜

Edytka, mi serce pękło jak słyszałam ostatnio Roguckiego na żywo 🙁 Nabrał strasznej maniery, do tego leciał fałsz za fałszem. Myślałam - może zły dzień, choroba, zmęczenie. Ale z najnowsze nagrania na yt utwierdziły mnie w przekonaniu, że jest coś bardzo nie tak. Gdzie stary dobry Roguc? Comę (i solowe wykonania R.) kocham, ale normalnie mnie ściska w żołądku jak pomyślę jak to teraz wygląda (brzmi właściwie). 

Chcę takiej Comy i takiego klimatu jak kiedyś:

a nie tego:

galopada_ nooo dotykalam go 💃 haha
galopada_, ojej, chyba nie chciałam obejrzeć tego drugiego filmiku 🙁 Wolę pozostać przy takim Roguckim jakiego pamiętam z czasów jarania się Comą jednak.
Dzionka, właśnie dlatego postanowiłam nie chodzić już na koncerty Comy. Jest to jeden z moich ulubionych zespołów i normalnie miałam świeczki w oczach jak usłyszałam co się teraz wyprawia (może to i dziecinne, ale jakoś... poczułam się rozczarowana i było (jest) mi bardzo przykro).
Z Grabażem też niestety coraz gorzej, ale on to dla mnie może nawet i skrzeczeć, a i tak będę go kochała. 😁
Zgadam sie z flygirl, Grabaż z roku na rok słabiej, ale kocham go miloscia wielka, uwielbiam klimat strachowych koncertow + to bardzo mily facet na zywo. No i nawet jak nie Grabaz, to Lo  😍 Wiec na koncerty latac bede tak dlugo jak beda grac
Dzionka, byłam na Black Keys na openerze, ogromnie się rozczarowałam, a poszłam głównie dla nich  🤔 Daj znać jak wrażenia po tym koncercie na Torwarze, jestem ciekawa czy na niefestiwalowych koncertach wypadają lepiej.

zonk, ok, dam znać. Płytę ostatnią bardzo lubię, mam więc wysokie wymagania co do tego koncertu 🙂
Ja po cichu liczę na Marsów, bo już się zapowiedzieli w Rosji, Białorusi i Ukrainie na marzec/kwiecień 2015, daleko do nas nie mają...  😁 tylko żeby raczył się znaleźć ogarnięty organizator!  🙇

8 kwietnia w Gdansku 😉
[quote author=Facella link=topic=481.msg2222911#msg2222911 date=1415992357]
Ja po cichu liczę na Marsów, bo już się zapowiedzieli w Rosji, Białorusi i Ukrainie na marzec/kwiecień 2015, daleko do nas nie mają...  😁 tylko żeby raczył się znaleźć ogarnięty organizator!  🙇

8 kwietnia w Gdansku 😉
[/quote]
WIEM!!!!! AAAAAAAAAA cud się stał, bo koncerty marcowo-kwietniowe to ostatnie przed przerwą w trasie  😜 😜
Tylko do Gdańska to ja mam całą Polskę 😂 ale może coś się będzie działo na Hipo, to sobie zrobię wypad, o!
Chciałam M+G, ale kasy nie mam  😁
Tylko nie macie zbyt ogarniętego organizatora  😁 Całe szczęście, że 30stm to ostatni koncert na jaki chcialabym jechać i nie muszę się przejmować organizacją. No, ale prestige to słabiuuutko
Dlaczego słabiutko? Bardzo dobrze poradzili sobie z wielkim koncertem Bon Jovi w Gdańsku, to 30stm im nie straszne 😀
Byłam na jednym koncercie z Prestige i to był  najsłabszy organizacyjnie koncert w mojej karierze. DNO.
Na Timberlake'u nie byłam, ale sporo moich znajomych było i tak samo - słyszałam tylko złe opinie o organizacji (i to nie jedną, nie dwie opinie)- szczególnie przed koncertem, chore akcje z wejściami itp. Według mnie to jeden z gorszych organizatorów w Polsce.
Ale wiadomo, oby wyszło im to jak najlepiej 🙂
Z tego co się orientuję, to z 30STM już się raz nie popisali (nie byłam, nie wiem o co dokładnie poszło, ale hejty były; podobno coś było nie tak z wpuszczaniem i ochroną). No ale lepszy rydz niż nic  🤣
podobno coś było nie tak z wpuszczaniem i ochroną

o to to. To samo było na moim koncercie. I popis kompletnego braku odpowiedzialności. No nie wiem, ja jestem po prostu zrażona do tego organizatora
W Rybniku też była jakaś jazda z wpuszczaniem, podobno otwarcie bram się opóźniło, a tłum tak napierał, że ludzie mdleli  🤔wirek: ale z tego co ogarnęłam, to to była wina zespołu, bo SC i M+G się przedłużyły.
Z ochroną różnie bywa też. Myśmy mieli ogromne problemy z ochroną w Sopocie,która miała za nic organizatora, nasz FC, który miał pozwolenie na akcje nasze FC-owe od owego organizatora, wojny prowadzili z organizatorem i FC-em. Koszmar.

Historia po koncertowa z Łodzi. Pisze do mnie koleżanka z liceum, że jakaś tam jej koleżanka była w Łodzi na koncercie Thomasa no i że podobno straszna lipa, a nie koncert. Ja zdziwiona, bo jak tak się słucha po koncertach Thomasa ludzi, to raczej w większości są zadowoleni. No to pytam, co było nie tak:

Koleżanka: No bo M. twierdzi, że nie zagrał prawie w ogóle piosenek MT!
Ja: To koleżanka nie zna w ogóle muzyki MT, skoro tak twierdzi...
K: M. uważa, że Ty nie masz pojęcia, jakie piosenki MT ma...
J: 🤔

Wysłałam tracklistę i powiedziałam, żeby sprawdziła tytuły na youtube 🤣 16 piosenek (w sumie to więcej, bo dwa Medley, w jednym 3 piosenki, w drugim 5), z tego tylko 4 solowe Thomasa, reszta MT (w tym 7 w medleyach) 😂 Faktycznie nie zagrał praktycznie MT 😁 .
wybiera się ktoś na Rise Against w czerwcu na Torwar? Szczególnie z Lubelszczyzny?
ooo jeny. Mam koncert w styczniu w... Sopocie  😵 Co za paranoja. Czy skmki kursują w nocy? Bo żeby nie bawić się w noclegi to wróciłabym jakimś nocnym polskim busem z Gdańska. Bo z noclegiem to mi się totalnie nie opłaca - 30zł za bilet i 200za podróż i nocleg?  😜
Ja wracałam do wawy PB o 23:30 i dojeżdżałam SKM-ką z Gdyni na tą godzinę 😉 To jest ostatni PB.
Naprawdę ostatni?  🙁 To niedobrze, bo mi się ten koncert skończy pewnie przed 1 w nocy. Kurczę, to chyba nie pojadę. Gorzej, że raczej liczyć na nich ponownie w Polsce nie mam co.
Chyba, że przetrwasz do 4:30, to pierwszy jest o 4:30.
www.polskibus.com
Właśnie sobie to ogarnęłam  🙂 Jest nadzieja, bo impreza trwa i tak do 5😲0 więc mogę tam po prostu dłużej zostać. Tylko kwestia czy o jakieś 3.45 dorwę skmkę do Gdańska.
http://www.skm.pkp.pl/
Będąc w Trójmieście zawsze z tej strony korzystam, z polecenia kuzynki mieszkającej w Trójmieście całe życie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się