Queen z Lambertem w Krakowie, 21.02.2015. Jenyyyyyy, ale mam dylemat. Lambert jakoś do mnie nie trafia, no ale Brian to miłość mojego życia. We Wrocku nie miałam okazji być, no więc z jednej strony nie ma mowy, muszę jechać. A drugiej strony - jakie ceny 😵 Bardzo ciężko być fanem 😁
Hyh, mam nawał koncertów Thomasa w 2015, to zaczynają wrzucać koncerty moich marzeń w podobnym czasie 😵 Oj poszłabym chociaż dla Queen, a Lamberta jedną piosenkę tylko lubię 😁
Ja po cichu liczę na Marsów, bo już się zapowiedzieli w Rosji, Białorusi i Ukrainie na marzec/kwiecień 2015, daleko do nas nie mają... 😁 tylko żeby raczył się znaleźć ogarnięty organizator! 🙇
Niby mam Queen pod nosem, ale nie uznaję wykonań ich piosenek przez innych wokalistów, a ZWŁASZCZA Lamberta więc podziękuję... Na razie poza Julką w Paryżu zapowiada mi się posucha koncertowa w 2015 😂
Ja w ogóle uważam, że nikt nie ma prawa wykonywać piosenek Queen, bo Freddie to największy człowiek jaki miał okazję stąpać po ziemi i jego utworów się po prostu nie tyka. Lambert zupełnie nie pasuje do tego klimatu, no nie. Ale May, kurde, to taki jeden z must have do zobaczenia w życiu. No solowo raczej mogę zapomnieć 😉 Gdyby bilety były tańsze to bym się nie wahała, a tak to w sumie średnio jestem przekonana. No, jak niczego lepszego nie zapowiedzą na 2015 to pojadę. Bo u mnie też cienko się zapowiada, dopiero od 2017 mogę liczyć na szał 😜
Ja w ogóle uważam, że nikt nie ma prawa wykonywać piosenek Queen, bo Freddie to największy człowiek jaki miał okazję stąpać po ziemi i jego utworów się po prostu nie tyka. Lambert zupełnie nie pasuje do tego klimatu, no nie.
No właśnie idealnie ujęłaś moje podejście 😉 Ale gdybym miała taki stosunek do Briana to też miałabym ciężki orzech do zgryzienia, a tak to tylko jakiś czas będę się wkurzała że na mnie Lambert z każdego afisza pacza. Ja mam ten problem, że większość koncertów na jakie chciałabym iść jest na innym kontynencie -_-
Slash w Krakowie super! 😅 no i ta nowa arena jest bardzo dobra, akustyka jedna z lepszych w Polsce. Tak na moje ucho.
Nad Queen musze jeszcze pomyslec. Hala jest ok, to moze na trybuny pojade... tylko dla Briana. Za to Deep Purple znowu w Polsce, pazdziernik 2015 w Łodzi. Jeeej 😀
Żeby tylko na Torwarze: Wrocław, Szczecin, Poznań, Gdynia, Kraków, Warszawa...odnoszę nieodparte wrażenie, że organizator podszedł do sprawy z 'trochę' zbyt dużym optymizmem :P
A nie ma Cię w Warszawie 29? to w sumie trochę czasu od 21 😉 Mnie nie będzie raczej na żadnym, byłam w lutym, teraz zwariowali z cenami za Kraków, a aż tak bardzo nie potrzebuję go zobaczyć żeby po Polsce jeździć 🤣
Bischa jak sie namyślisz to daj znać 🙂 Miło by Cię było spotkać na żywo :kwiatek:
Edit: 🙂 znalazłam swój stary wpis Nie wiem jakim cudem przegapiłam koncert Nickelbacka. Nie wiem jak to się stało, dalej przeżyć tego nie mogę 😎 Teraz tylko czekam na nowy album. Bo panowie co prawda wybierają sie na trase ale po Amerykach w dodatku z Bon Jovi 😵 czyli jesli chodzi o 2014 to nie ma co liczyć ze tu wrócą. 😤
i pomyśleć że w 2014 kupiłam już bilet na ich kolejny koncert w PL hehehe 😀