Ja dziś robię mężowską przyjemność i jadę zobaczyć z czym się je Amon Amarth do Poznania. Totalnie nie mój typ, ale Tomek ze względu na mnie jedzie w czerwcu na Aerosmith 😁
ja właśnie widziałam ceny biletów na Ursynalia i Juwenalia dla nie-studentów. damn it 😵
piękne zdjęcia Jelonka z koncertu w Stodole są dostępne na jego oficjalnym facebooku 💘
Dlatego ja idę tylko 13.06. Cóż, nie można mieć wszystkiego.
ja bym chciała przede wszystkim na Florencję. Ale Limp Bizkit i Kings of Leon też strasznie, strasznie kuszą 😡 No ale na te wszystkie koncerty musiałabym mieć karnet. Jeszcze w totka nie wygrałam żeby utopić teraz 600 zł w bilety 🙁
Jeśli ktoś wybierał się na koncert Thomasa, 26 lipca w Sopocie, lub macie znajomych, którzy się wybierali, przekażcie informację, iż koncert jest przesunięty na 19 lipca. Informacja pewna, od organizatora.
tuchowskie, błagam! Nie odliczaj na głos, jak ja właśnie staram się nie liczyć! 😁
E tam, teraz to można odliczać, bo aż się uśmiech na ustach maluje, że tak mało czasu zostało 😉 Gorzej się odlicza ze świadomością, że do koncertu np. +/-3 lata 😀
edit: weszłam do wątku żeby to napisać i oczywiście nie napisałam. Jakby ktoś z Waszych znajomych miał bilet na Hugh do Poznania 27.07 na sprzedaż, to dajcie znać.
Ja z trybun 😉 Ale w Łodzi Leto latał po trybunach też (dzięki temu moja znajoma PRAWIE go zmacała, co spowodowało u niej niebywałą depresję pokoncertową - bo PRAWIE :wysmiewa🙂, a mam taką blisko sceny, liczę na fuksa. Oby nie padało, bo ja nie wiem, jak się przedstawia zadaszenie na tym stadionie 😁
Ej, a ja sie zalapalam na darmowy koncert the Klaxons 😀 świetne wrażenie robią na żywo, no i śmiesznie, bo scena była na plazy i frontman na koniec wskoczył do morza.