A ja wam powiem, że wczoraj pojechałam do tej Sali Kongresowej na koncert Zakopowera i Turnaua, okazało się, że ten identyfikator jest identyfikatorem członka zespołu Zakopower, lub któryś z członków załatwił po prostu komuś ode mnie z bloku (znalazłam go pod swoim oknem) wejściówkę za kulisy i do garderoby. Niestety nie udało mi się upolować autografu, ani zdjęcia z wokalistą, agłupio mi było wleźć tak po prostu im do garderoby, bo mnie nie znają. Ostatecznie zasiadłam na balkonie na wolnym miejscu (ze mną było kilkoro takich osób) i byłam na tym koncercie i w sumie jestem wdzięczna, bo wiem przynajmniej, że więcej nie pójdę, lubię ich posłuchać, lubię kilka piosenek, ale bite 2,5 godziny koncertu, kiedy po pół godzinie powoli miałam już dość, to nie dla mnie.
Impact - praktyki Laurie - praktyki wrr... W ramach częściowej rekompensaty idę sobie na najbliższy koncert Janusza Radka w Krakowie, a tak to najbliższy koncert jaki mi się zapowiada to dopiero Woodstock...
Ja muszę w Toka wtygrać, koniecznie! TOTO, Laurie, Paul McCartney, przyjaciółka w lipcu ciągnie mnie do Gdyni na koncert Rihanny, a pomiędzy tym wszystkim 2 koncerty Thomasa 😵
E: No, tego już za wiele, prawdopodobnie w czerwcu będzie jakiś koncert Thomasa w Polsce, właśnie szefu naszego FC o tym nas poinformował, czeka na potwierdzenie 😵
hedonistka, ja bym chętnie pojechała, bo lubię Rihannę. Moja przyjaciółka dostała bilet na urodziny do Golden Circle, nie wiem czy ten koncert jest na open'erze, wiem, że 7 lipca. Mnie po prostu nie stać na wyłożenie 3 stów na bilet do Golden Circle, w momencie, gdy 14 dni później mam koncert Thomasa w Koszalinie, a 3 tygodnie wcześniej w Pradze. Jeszcze prawdopodobnie będę musiała zrezygnować z czerwcowego koncertu Thomasa u nas w Polsce, o którym wczoraj poinforował nas szef TAFC, na Pragę bilety już kupione. No chyba, że dostanę spadek, wygram wreszcie w Totka, to chętnie obskoczę wszystkie koncerrty które wymieniłam.
9maja Enej SoFresh Naczynia Połączone Neony Łąki Łan
10 maja 71hz Unity (Namiot Lecha) Fly or Die Wojtek Furmaniak (Rap Szalet) Positive Thursdays in Dub Subwena (MacBeat, DT)
Juwenalia
9.05.2013 WSTĘP BEZPŁATNY, start: godz. 15.00- LETNI CHAMSKI PODRYW - JAN NIEZBĘDNY BAND - DJ PRESCOT - V-UNIT - CHWYTAK & DJ WIKTOR - DYSKOTEKA W RYTMIE „KOKO DŻAMBO” - DR ALBAN
10.05.2013 WSTĘP PŁATNY, start: godz. 16.00 - CALU & RIDDIM BAND - MAM NA IMIĘ ALEKSANDER - GOORAL - SOBOTA - GRUBSON - BRACIA FIGO FAGOT 24 maja laureat konkursu FAMA KAPELA ZE WSI WARSZAWA JULIA MARCELL NATU “KOZMIC BLUES” 2013! KIM NOWAK KAMP!
25 maja KAJMAN BORIXON ABRADAB RAS LUTA ŁONA & WEBBER MARIKA & SPOKOARMIA SOKÓŁ I MARYSIA STAROSTA DONATAN RÓWNONOC
kocham Kasię Nosowską! 😍 Hey znam od lat, a na koncercie nigdy nie miałam okazji być. Zdecydowanie muszę jak najszybciej wybrać się na kolejny. Uwielbiam to, że stoi i śpiewa, a najbardziej jej podziękowania po każdej piosence, wypowiadane tonem zawstydzonej 5 latki 😍
[quote author=galopada_ link=topic=481.msg1770502#msg1770502 date=1368088685] kocham Kasię Nosowską! 😍 Hey znam od lat, a na koncercie nigdy nie miałam okazji być. Zdecydowanie muszę jak najszybciej wybrać się na kolejny. Uwielbiam to, że stoi i śpiewa, a najbardziej jej podziękowania po każdej piosence, wypowiadane tonem zawstydzonej 5 latki 😍 [/quote] mnie niesamowicie ruszają ich koncerty 😍 koniecznie muszę się wybrać. ale to jak ogarnę zamęt z uczelnią 😵
Teatr Stu: Wielki John Barrymore William Luce w roli głównej Jerzy Trela w roli suflera Aleksander Fabisiak
Gdyby komuś udało się kupić bilety-zachęcam. Znakomita sztuka. A to dziś rzadkość. No i Jerzy Trela. 😵 Ten wspaniały aktor dosłownie przechodzi sam siebie. Gra na emocjach widzów prowadząc ich od śmiechu do płaczu i zadumy. Wielkie przeżycie.