hanoverka, a zależy Ci na pierwszym rzędzie? To wszystko zależy od grających artystów + teraz zmienili lokalizację, będą inne wejścia, więc na razie ciężko powiedzieć... Ja ze znajomymi jak nam zależy na barierce to zazwyczaj pojawiamy się koło 6, zakładając wejście koło 16 na festiwal, 18 na koncert (ale nam sprawia przyjemność kolejkowanie i jest to dość fanatyczne 😁 )
hanoverka, w tamtym roku na OWF nie polowałam na barierki, za to moi znajomi byli po 5 i mieli pierwszy rząd, no i na miejscu byli pierwsi (sprawdziłam, wejście było od 17). Ale wtedy nie było wcześniejszych wejść, więc każdy polował z tej samej pozycji. Dosłownie nie stali, każdy sobie rozbija mini obóz (na ile warunki pozwolą) 😁 zabrać jedzenie i picie, jakąś gazetę której nie szkoda wyrzucić i da się przeżyć te godziny. Choć dla niektórych to szaleństwo, ale jak zależy to wiadomo, nie żal poczekać 😉
Zależy mi bardzo! Mogę stać nawet i 3 dni jak zajdzie taka potrzeba 😜 Jeszcze prawie 3 miesiące, a ja już mam przysłowiową ''sraczkę''. Muszę być najpierwsiejsza, a jak znam życie to takich najpierwsiejszych jak ja będzie całe mnóstwo 😁
[quote author=niemiłek link=topic=481.msg1683608#msg1683608 date=1360488085] Asking Alexandria i Paramore na 2 dniu Impact Fest. Rozpieścili mnie 💘 choć śmiesznie wygląda zestawienie pierwszy dzień vs drugi 😁 [/quote] śmieszniej by było, jakby do Marsów dorzucili Behemotha i Slayera, a do R+ Paramore i AA 😁 miłej zabawy życzę (-;
jak to jest w Atlas Arenie? wpuszczają przez cały czas, nawet gdy już zacznie grać support czy zamykają bramy? mam trybuny, więc nie zamierzam stać 10 godzin w kolejce (-; i nie wiem jak będzie z transportem, pewnie się zgubimy w Łodzi i szkoda by było, gdyby przez taką durnotę poszła kasa w błoto i po koncercie...
hanoverka, a jak masz EE to ile czasu wcześniej możesz wejść? Bo nawet te 30min robi różnicę. Wiadomo ile było biletów EE- bo byłoby głupio przyjść o 15.00 jak wpuszczają o 16.00 tych z EE. a tu 44444 osób 😉