06.07.2013 Kings of Leon na Openerze, marzęęę... tylko czemu bilety 189zł za jeden dzień?! 😵 Jeszcze do tej Gdyni dojechać trzeba...
Jak dobrze, że tu zajrzałam 😜
Gdybym mogła pojechać na wszystkie wymarzone koncerty w tym roku, to mój kalendarz (na dzień dzisiejszy) wyglądałby tak: 13.02 Slash 2.03 Sabaton 8.05 Mark Knopfler 7.06 Eric Clapton 19.06 Bon Jovi 6.07 Kings of Leon 30.07 Deep Purple 20.08 Roger Waters Poza tym chciałabym jeszcze na Aerosmith pojechać 😂 Na razie mam bilety na 2 koncerty z tej listy, zobaczymy co uda mi się jeszcze ugrać 😁
Kajula, pamiętam jak byłam na jego koncercie w 2008 i łzy mu poleciały na ''w sam raz''- było to bardzo wzruszające. Potem byłam na koncercie Karen, gdzie też Czeslaw wlazł na scenę i wykonali ze 2 piosenki razem. 😍 Uwielbiam to co robi, ale osobiście wolę Czesława za czasów w Tesco Value 😉 i na KOL też chciałam, ale wiedziałam że SOAD mnie nie zawiedzie i przyjadzie. Zawsze możnaa pomyśleć o wolontariacie.
a ja dzisiaj zakupiłam bilecik na openera 🏇 w ostatniej chwili, jak kupowałam zostało 12 z tańszej puli, mam nadzieję, że ogłoszą kogoś super w czwartek. Jak ktoś nie miałby gdzie spać w Gdyni to mogę udostępnić ogródek na namiot, zawsze taniej 😁
lotka, jutro biegnę z samego rana do Empiku. wczoraj mi koleś powiedział, że będą dzisiaj, znajoma poleciała o 10 i facet jej mówi, że będą jutro 😵 płyta zwykły, jak nie będzie to tańsze trybuny /-;
A ja na waszym miejscu bym dalej sprawdzała 😉 O 10.40 kupiłam GC w Empiku. Oni po prostu dawkują Goldena i wrzucają jakąś tam pulę do empików co 5min (tak było rano), a stałam jako 3cia w kolejce. Pierwszy gościu kupił 1GC bez problemu. Druga osoba w kolejce chciała ich 7 😵. I kupiła po 3-1-2-1, oczywiście co jakieś 5-10min. No i potem byłam ja- trybuny bez problemu, jedynie coraz mniej miejsc & no i z GC gorzej 😉
Wistra, ja mam nadzieję, że wrócą pełni energii. No i nie dziwię się, że odwołali. Brat perkusisty zmarł, to pewnie i tak był blisko z resztą zespołu... Czy wiesz ile mamy czasu na zwrot biletów?
z przykrością informujemy, że zaplanowane na 5 i 6 lutego koncerty Billy Talent w Krakowie i Warszawie zostały odwołane. Oficjalne oświadczenie zespołu w tej sprawie można znaleźć na stronie http://www.billytalent.com/default.aspx
W związku z odwołaniem imprezy istnieje możliwość zwrotu zakupionego biletu. Aby dokonać zwrotu należy odesłać bilety wraz z paragonem na adres naszego biura:
Ticketpro Polska Sp. z o.o. ul. Osikowa 45 40-181 Katowice
Należność za bilety zostanie zwrócona na konto lub kartę, w zależności od metody płatności wybranej podczas składania zamówienia w naszym sklepie internetowym.
Facella, właśnie przeczytałam w jakimś wydarzeniu, że wygląda tj najpierw chcieli wypełnić trybuny ( z rana jak patrzyłam to było 14miejsc na tańsze i +50 na droższe) . A jak wypełnią to wznowią sprzedarz na GC i płytę 😉
nie dobijaj mnie, chyba nie da się zwrócić trybun... teraz widzę, że na tańsze są jeszcze 33 miejsca 👀 PS. wie ktoś jakie ma wymiary Atlas Arena? tzn. jak daleko jest z 3. rzędu sektora U do sceny? nie wiem czy brać aparat 😁
Frania, a gdzie byłaś na Offspring? Ja byłam w maju, oj postarzeli się, ale bardzo fajnie, że grali w większości ich ''hity'' 😂. Oczywiście promocja nowej płyty również była. Ale bardzooo fajny koncert- pomimo że ''festiwalowy'' 😉