Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

W porównaniu ze mną to masz blisko...m.in przez odległość Openera sobie rok w rok odpuszczam :/
nie dziwie sie... do tego jeszcze przeciez nocleg i jak sie jedzie w dwie osoby to nagle wychodzi praktycznie tysiak :/
06.07.2013 Kings of Leon na Openerze, marzęęę... tylko czemu bilety 189zł za jeden dzień?!  😵 Jeszcze do tej Gdyni dojechać trzeba...

też mnie to boli, ale KoL nie odpuszczę, to moje ostatnie "polskie" marzenie muzyczne  😜
06.07.2013 Kings of Leon na Openerze, marzęęę... tylko czemu bilety 189zł za jeden dzień?!  😵 Jeszcze do tej Gdyni dojechać trzeba...

Jak dobrze, że tu zajrzałam 😜

Gdybym mogła pojechać na wszystkie wymarzone koncerty w tym roku, to mój kalendarz (na dzień dzisiejszy) wyglądałby tak:
13.02 Slash
  2.03 Sabaton
  8.05 Mark Knopfler
  7.06 Eric Clapton
19.06 Bon Jovi
  6.07 Kings of Leon
30.07 Deep Purple
20.08 Roger Waters
Poza tym chciałabym jeszcze na Aerosmith pojechać 😂 Na razie mam bilety na 2 koncerty z tej listy, zobaczymy co uda mi się jeszcze ugrać 😁
Kajula,  pamiętam jak byłam na jego koncercie w 2008 i łzy mu poleciały na ''w sam raz''- było to bardzo wzruszające. Potem byłam na koncercie Karen, gdzie też Czeslaw wlazł na scenę i wykonali ze 2 piosenki razem.  😍 Uwielbiam to co robi, ale osobiście wolę Czesława za czasów w Tesco Value 😉
i na KOL też chciałam, ale wiedziałam że SOAD mnie nie zawiedzie i przyjadzie. Zawsze możnaa pomyśleć o wolontariacie.
SOAD 13.O8 w Polsce!  😅 😅
lotka, w takim razie chyba się znowu zobaczymy :-D
a ja dzisiaj zakupiłam bilecik na openera  🏇 w ostatniej chwili, jak kupowałam zostało 12 z tańszej puli, mam nadzieję, że ogłoszą kogoś super w czwartek. Jak ktoś nie miałby gdzie spać w Gdyni to mogę udostępnić ogródek na namiot, zawsze taniej  😁
http://folkmetal.pl/korpiklaani-na-4-koncertach-w-polsce
Czyli Kraków zeszłoroczny nadrobię  😀
Bilety na System of a down zakupione?  👀 My jedziemy całą rodziną. Rodzice trybuny, dzieci GC

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział- Billy Talent odwołał kolejne koncerty, również te w Polsce.
info od organizatora http://go-ahead.pl/pl/nowosci,1,610,Koncerty-zespolu-Billy-Talent-odwolane.html
A już miałam bilety na Billego 🙁
lotka, jutro biegnę z samego rana do Empiku. wczoraj mi koleś powiedział, że będą dzisiaj, znajoma poleciała o 10 i facet jej mówi, że będą jutro  😵 płyta zwykły, jak nie będzie to tańsze trybuny /-;
Ja się załamałam kiedy o 10.30 nie było już ani jednego biletu na GC na SOAD, a innego nie chciałam kupować. No to sobie pojechałam na koncert 😕
gllosia z płyty się do GC przedostać to nie problem  😀iabeł: poza tym mogą być u "koników"
A ja na waszym miejscu bym dalej sprawdzała 😉 O 10.40 kupiłam GC w Empiku. Oni po prostu dawkują Goldena i wrzucają jakąś tam pulę do empików co 5min (tak było rano), a stałam jako 3cia w kolejce. Pierwszy gościu kupił 1GC bez problemu. Druga osoba w kolejce chciała ich 7  😵. I kupiła po 3-1-2-1, oczywiście co jakieś 5-10min.  No i potem byłam ja- trybuny bez problemu, jedynie coraz mniej miejsc & no i z GC gorzej 😉

Wistra, ja mam nadzieję, że wrócą pełni energii. No i nie dziwię się, że odwołali. Brat perkusisty zmarł, to pewnie i tak był blisko z resztą zespołu...
Czy wiesz ile mamy czasu na zwrot biletów?

taki mail z ticketpro dostaliśmy:

Szanowni Państwo,

z przykrością informujemy, że zaplanowane na 5 i 6 lutego koncerty Billy Talent w Krakowie i Warszawie zostały odwołane. Oficjalne oświadczenie zespołu w tej sprawie można znaleźć na stronie http://www.billytalent.com/default.aspx

W związku z odwołaniem imprezy istnieje możliwość zwrotu zakupionego biletu. Aby dokonać zwrotu należy odesłać bilety wraz z paragonem na adres naszego biura:

Ticketpro Polska Sp. z o.o.
ul. Osikowa 45
40-181 Katowice

Należność za bilety zostanie zwrócona na konto lub kartę, w zależności od metody płatności wybranej podczas składania zamówienia w naszym sklepie internetowym.

Pozdrawiam
Ja kupiłam w Empiku, także chyba muszę się wybrać. Chociaz liczyłam, że od razu podadzą nową datę koncertu- awet jakby miał to być wrzesień...
Jak masz paragon za bilet, to możesz wysłać do ticketpro chyba bezpośrednio. Ale może lepiej ich zapytaj
Po co odslylac? Oddajesz w Empiku w ktorym kupilas, tylko musisz miec paragon.
A jak to jest jak było płacone kartą?
lotka13, dostaniesz zwrot na karte pewnie, bilety oddawalam tylko placone gotowka, ale mysle ze to tak jak ze zwyklymi zwrotami zakupow.
cała płyta na SOAD już zeszła  🤔 nie załapałam się, mam trybuny sektor U  🙁 po cichu liczę, że może ktoś będzie chciał wymienić, ale... wątpię.
Facella, właśnie przeczytałam w jakimś wydarzeniu, że wygląda tj najpierw chcieli wypełnić trybuny ( z rana jak patrzyłam to było 14miejsc na tańsze i +50 na droższe) . A jak wypełnią to wznowią sprzedarz na GC i płytę 😉
nie dobijaj mnie, chyba nie da się zwrócić trybun... teraz widzę, że na tańsze są jeszcze 33 miejsca  👀
PS. wie ktoś jakie ma wymiary Atlas Arena? tzn. jak daleko jest z 3. rzędu sektora U do sceny? nie wiem czy brać aparat  😁
Poza tym chciałabym jeszcze na Aerosmith pojechać 😂 Na razie mam bilety na 2 koncerty z tej listy, zobaczymy co uda mi się jeszcze ugrać 😁

Wiesz może gdzie Aerosmith gra w tym roku w Europie? Też chętnie bym się przejechał  🤣
A ja mam wreszcie bilety na Watersa! Co prawda trybuny, ale i tak szaleję z radości!  😍
A mi się teraz Rise Against marzy. Trzeba było jechać jak byli  😤  i pojechałabym na Offspringa jeszcze raz ale jakoś ich do Polski nie ciągnie  🙄
Frania, a gdzie byłaś na Offspring? Ja byłam w maju, oj postarzeli się, ale bardzo fajnie, że grali w większości ich ''hity''  😂. Oczywiście promocja nowej płyty również była. Ale bardzooo fajny koncert- pomimo że ''festiwalowy'' 😉
Pezet w stodole znów, 2 marca  😅
21 LUTEGO Tetris we Wrocławiu 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się