Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

Dzisiaj poczyniłam zakupy biletowe - na jutro na Łonę 😍 i na listopad na Kim Nowak (także  😍 )

Jakby ktoś widział gdzieś jakieś bilety na 30STM na grudzień to proszę, niech da mi znać. Nie mogę dostać a bardzo mi zależy
23.10.10 Strachy w Szczecinie
A ja prawdopodobnie nie mogę pójść. 🙁
Dzisiaj poczyniłam zakupy biletowe

ja tez  😜 😜 😜
na 27mego na KULT trasa pomaranczowa i na 4 listopada na Tricky'ego  💘 💘
Nad Kultem też się zastanawiałam ale ile można... chociaż jak znajdę towarzystwo to pewnie i tak sie wybiore 😀
Można można  😅
Zdecydowanie można 😀 !! Chodzę na Kult od wielu lat, kilka razy w roku i jakoś nie przeszkadza mi to ani trochę 😎 co wiecej, nie nudzi się 😉
a ja mam bilet na Małpa/Eldo/The Returners/Hi Fi Banda = wszyscy na jednym koncercie  🏇
Olsztyn:
6.11 Gural
16.10 Pezet/Małolat
21.10 Eldo/Małpa/Hi Fi
12.11 OSTR
ja chyba będę na Eldo 23.10 w Toruniu  😉
będzie ktoś ? 😀
jejku, jejku, ludzie...
nikt nie chce biletów na Deep Purple do Rzeszowa? albo znacie kogoś, kto by chciał? nakołatało mi się życiu i nie mogę jechać.
2 stojące, full original z empiku. proszę, może popytacie, albo cóś 🙁.
taniej sprzedam nawet, trochę.
ja jutro jade na deep purple  😜 😜 😜 nie moge sie doczekac  💃
A ja w sobotę 😅 Set teraz grają świetny, więc żałuję strasznie, że jednak nie udało mi się pojechać na wszystkie trzy :/
Ja też w sobotę 😜
Ja 13.11 na Strachy a w styczniu Hurts daje 3 koncerty!  😀
cicho, purplowcy  👿
🙁

ale za to Marcus Miller po raz drugi obdarował mnie koncertem życia. za każdym razem, kiedy spotykam tego pana, w moim mózgu zachodzą nieodwracalne zmiany  😜
ahhh jak ja uwielbiam Kazika  💃 💘
kolejny niezapomniany koncert za mna...  😅
Właśnie na vivie leci Kult Unplugged  🙂 Polecam  🙂
Lepsze to niż "mam talent" 😀 !!!

Tak się własnie zastanawiam Karolina dlaczego my się jeszcze nie poznalysmy na żadnym kulcie 😉??
Bo ja ostatnio nie byłam na żadnym koncercie Kultu  😡 😡 Ostatni raz, to chyba ze dwa lata temu... Wstyyyd, wiem. Odbijam na Juwenaliach. Po prostu musze być.
Ja dziś byłam na Strachach, ale baardzo krótko grali  🤔
Ktoś wybiera się na Sum'ów 2 grudnia?
a ja jutro małpa w rybnikuuuu . aaa! 💘 wejściówki leżą na biurku i co chwilę się na nie patrzę haha
przeztysiacmorz a widziałaś jaką zapowiedź koncertów nagrał Małpa ?  😁
a ja w pt na T.LOVE!
przeztysiacmorz a widziałaś jaką zapowiedź koncertów nagrał Małpa ?  😁

ja widziałam  🤣 jak czysci kibel w czapce hahahaha rozwaliło mnie to  😂
btw, juz byłam na koncercie Małpy ale 26 sie na jego koncert wybieram połączony z Racą aaaaaa  😍
a ja jutro ponownie na ostrego🙂
Będzie, będzie, będzie! Móóój Tetris, móóóój wyczekany!  😅 Za tydzień  😜
A ja wczoraj kupiłam bilet na koncert i w sumie nie wiem czy chcę tam iść ale bedzie fajne towarzystwo więc.... idę na Ostrego 😁 Powiedzcie mi proszę jak mam się przygotować? Co ważnego przesłuchać? Bo nagrał już tyle, że wszystkiego nie ogarnę a nie lubię chodzić na koncerty artystów których ani trochę nie znam.

A już jutroooo Kim Nowak!  💃
feno, ale zazdrocha!!Tymy tak bym chciala usłychać na zywo i w ogóleeeeeeeeee  😜
Ramires, przesłuchaj ostatnią płytę ,,Tylko dla dorosłych"  😉 poza tym pewnie zagra kawałek Kochana Polsko i Mówiłaś mi, no i pojedzie na free  😉 pójdziesz, zobaczysz, może wczujesz się w klimat, powodzenia  🙂

Cały tydzień do tego koncertu będę chodziła i nie kontaktowała, tak długo na niego czekałam  🏇 co z tego, że w mieście obok i będę musiała spać u babki, która pewnie się oburzy i obrazi, że nie mam zamiaru wracać grzecznie o 22  😁
Podbijam, wczoraj byłam na koncercie Pezeta i Małolata. Jak zwykle rozwalili system, chociaż najlepiej bawiłam się przy kawałkach z Muzyki rozrywkowej i poważnej, tej nowej płyty nie mogę nijak przełknąć ani na płycie, ani na koncercie.

Chciałam natomiast zatrzymać się przy moich rodzimych BOKach, którzy jeżdżą po trasie koncertowej z Pezetem jako support. To, co oni robią to jest jakiś kosmos - pod względem merytorycznym tekstów, wokalnym, bitów, masteringu. Szkoda, że nie są należycie doceniani, bo śmiało mogę powiedzieć, że większość sceny mogłaby im lizać stopy, ale niestety nie są to teksty łatwe w odbiorze typu ,,wóda bar, wóda bar, parkiet, gitara", a całkiem przeciętny słuchacz nie zainteresuje się czymś głębszym.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się