Forum towarzyskie »

Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

Lalalal! Pojutrze Korn i opeth na Metal Hammer! 💃
Ale ciągle nie mogę sie po Muse otrząsnąć i przestawić na inną muzykę

U nas tez niedługo Kult i to za darmo, jupi!
Ja kce Kult za darmo też  😎
a kto oprócz nas na Metal Hammer się wybiera? 😎
AAA Helloween w grudniu w Krakowie 😀
Wow! Poza Kultem na dniach puszczykowa 😁 bedziemy mieć jeszcze Strachy Na Lachy, Myslovitz, Pablopavo, Kumka Olik i Alians za darmo na Dniach Pyrlandii! Właściwie tylko myslovitz mnie tam kusi ale jak za darmo to nie odpuszcze
I Edguy za dwa tygodnie za darmo w Płocku  😀
karolinaaa, ależ oczywiście, że będę. Na milion procent  😎

Moja fotorelacja z Kempu:
http://picasaweb.google.pl/fenofonika/HipHopKemp2010#
a czy ktos z voltopirów był na 21 sierpnia na koncercie z cyklu Solidarity of Arts w Gdańsku? grał Możdżer, Miller, Scofield, Daniels i nie tylko. koncert życia po prostu. istna masakra  😜
Gdzie i kiedy ten kult za darmo 😎 ?
3 września w Puszczykowie. Niby za darmo ale Tobie, mery się chyba i tak nie opłaca 😉
3 września w Puszczykowie. Niby za darmo ale Tobie, mery się chyba i tak nie opłaca 😉

jak sie nie oplaca 😀? wsiadam w samolot, przylatuje do poznania, ide na koncert a pozniej wracam 😀 nie moze byc 😎?
feno, czyli się poznamy  😎
super zdjęcia, wszystkie obejrzałam  🙂
dla fanów 30 STM. Torwar,Warszawa, 14. grudnia 😉
Słuchajcie, czy ktoś jedzie z Warszawy do Katowic na Deep Purple 30 października wynajętym busikiem czy autokarem? Albo jacyś Wasi znajomi?
Jeśli znalazło by się miejsce dla 2 małoletnich fanek rock n' rolla to proszę o inf.  :kwiatek:
U nas tez niedługo Kult i to za darmo, jupi!

ha! No i w okolicy Warszawy tez kult za darmo 😀 !
A ja nie byłam bo nie miełąm jak dojechac na tą wioskę... 🙁
Ale już niedługo w Poznaniu to sobie odbije!

I 30STM w grudniu teeż nie odpuszcze 💃
Mery kiedy i gdzie?  👀
10.10.2010 Korpiklaani w Krakowie (chlip ni ma pieniążków)
4.10.2010 Anathema (chlip, chlip)
8.11.2010 Sabaton (chlip, chlip, chlip)
18.12.2010 Helloween (chlip x4)
5.11.2010 Kult (ryk, bek i tupanie)
👿
Mery kiedy i gdzie?  👀

w niedziele w Pruszkowie 😉
Bylam wczoraj na U2!!!!!!!!!!!

Jeszcze chodze jak nakrecona. Co prawda bylo to kombinowane na ostania chwile i siedzialam na trybunach, szwajcarzy siedzieli ze stoperami w uszach i jedli lody/pizze/frytki, gdy Bono spiewal Sunday Bloody Sunday, ale i tak bylo magicznie, niesamowicie, cudownie, wspaniale.
Nie moge sie juz doczekac nastepnego koncetu w Polsce tym razem, mam nadzieje, ze beda szybko. co zabawne, moja siostra ma ogromnego bzika na punkcie koncertow U2 i mowiac szczerze nigdy tego nie roumiam, choc U2 lubie. Teraz rozumiem ja w 100%. niewiele moze sie rownac z nimi.
i mam kosulke z trasa =)
Bendem na Korpiklaanim 😉
me too  😀
💃 juhuuuu! 💃
mam bilety na Deep Purple do Rzeszowa. jeszcze nie wiem, z kim pojadę, chcę wyciągnąć tatę, który kilka lat temu "przedstawił" mi ten zespół jako ulubiony swej młodości. nie wiem, jak się ułoży, ale ja ich zobaczę! niesamowite, jak skrawek papieru potrafi uszczęśliwić  😜 😜
ankers są jeszcze bilety w sprzedaży?
Fatamorgana, Są jeszcze końcowki biletów do Wrocka i Katowic, Rzeszów ponoć wyprzedany.
pojutrze ide na Metro 😍 juz nie moge sie doczekac!
Czy są jeszcze w sprzedaży bilety na Apocalyptica?
w poniedzałek w empiku powiedzieli mi, że zostały 82 bilety. teraz już 80 😁. nie wiem, czy to tylko w empikowym władaniu, czy na całą Polskę.
a moze ktos na L.U.C.'a do Krakowa 9.10?  😉
po raz kolejny Tricky zawita do Polski !! zawsze cos mi wypadalo, ale tym razem mam zamiar kupic bilet za chwile i czy sie wali czy pali, pojde na jego koncert !! 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się