Katija, próbowałaś? Wiem, że w Gdańsku ludzie próbowali - awykonalne. Teoretycznie możliwość jest, praktycznie brak alkomatów na komisariatach plus wielce zdziwieni policjanci.
ja próbowałem, bez żadnych problemów spisali mnie, potem kazali dmuchać a jak się przyznałem, że wypiłem dwie godziny wcześniej piwo to mnie wyśmiali 🤣 wypicie alkoholu jest najlepszym sposobem na wywołanie telefonu z pilnym zgłoszeniem 🙄
O matko, akurat dzisiaj musiał mi się ten wątek wyświetlić. 😁 Jest mi cholernie wstyd, żeby mama mnie ogarniała to tego jeszcze nie było. 😵 A tata mi dzisiaj zrobił kawę i ironicznie powiedział, że skoro pić nie umiem to po co chodzę w czwartki na imprezy. I czuję się po prostu straszliwie. Już ominęłam jeden wykład, ale jakoś zbiorę się w sobie, żeby pójść na następny. Ech.
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=47490.msg1550983#msg1550983 date=1350027205] Tu w Anglii modne sa plonace drinki, plonie sobie w nich ciekly azot.
jestes pewna tego co mowisz? 😁 😁 [/quote]
No liquid nitrogen, po polsku ciekly azot... Na tablicy Mendelejewa oznaczony litera N... Moze nie plonacy a dymiacy 😁