klacz w listopadzie/grudniu 2011 została sprzedana (prawdopodobnie do nowego domu pojechała wraz z źrebakiem) i słuch po niej zaginął.. 🤔 🤔 będę bardzo wdzięczna za każdą informacje :kwiatek:
Zapomniałam jeszcze o tych klaczach Jubika/Beaconsfield Sunshine/Dowsing Chce sie dowiedziec czy żyją Mile widziane zdjęcia wszystkich poszukiwanych klaczy (Niekoniecznie aktualnych) 🙂
Nitka, konik polski. Od Nida po Huk, urodzona w 93` roku. Jakieś 14 lat temu, może mniej, była w stajni "Orka", w Białej Podlaskiej (lubelskie). Potem stajnia została najprawdopodobniej przeniesiona. Jeśli ktokolwiek ma informacje o Nitce, to będę bardzo wdzięczna. To był pierwszy koń na jakim siedziałam jak byłam malutka i mam do niej ogromny sentyment :kwiatek:
Szukam informacji, najchętniej kontaktu do nowego właściciela wałacha o imieniu Huzar ( HillxHydra/Cent). Gniady, z gwiazdką, dwie białe tylne pęciny, rocznik 99 (10.03.99).
Szukam bardzo ważnego da mnie konia.. proszę o pomoc 😵
Imię: Timur (znany także jako Kwidzny.. chyba, że teraz jeszcze inaczej...)
Wiek: 1999r. Rasa: SP Płeć: Wałach Mama: Talma Ojciec: Rubin Maść: gniady Opis: duży ok 170, dwie skarpetki na tylnych nogach, gwiazdka na głowie. Miał bardzo dużo sarkoidów na ciele.
Z tego co wiem urodził się w Kwidzynie. Poznałam go w Nowęcinie u Pana Darka Gieryka. Został sprzedany do Koła. (to informacje takie w skrócie).
Jest to moja pierwsza końska miłość i tak będzie do końca! Błagam was o pomoc.. bardzo długo go już szukam. Dodaje zdjęcia niestety trochę stare.
Chciałabym chociaż wiedzieć czy żyje i czy ma się dobrze.
Wałach ILJAS, 1991r. m.Ilona o.Goraj, z LKJ Zabajka To taka moja pierwsza końska miłość. 😉 Chciałabym wiedzieć czy żyje i jak się ma. (Może być tak, że dalej stoi w Zabajce tylko mnie teraz jakoś nie po drodze...). Fotka z internetu:
Czy może ktoś kojarzy konia o imieniu JAWOR rocznik 99 którego poznałam w Gruszczynie u p. Gibasa. Wtedy był ogierem maść siwa typ szlachetny. Został sprzedany jakoś na początku 2003 roku. Niestety pochodzenia nie znam i zdjęć nie posiadam.
[font=Verdana]poszukuję klacz SP gniadotarantowatą Konstancja (ur. 02.05.2002) Wzrost 165cm ojciec Gal, matka nn [/font]
klacz z charakterem, ale potrafiła być dobrym przyjacielem. poszła prawdopodobnie w okolcie Częstochowy, koło marca 2010 roku. bardzo zależy mi na znalezieniu tej klaczy, więc jeśli ktoś coś wie, cokolwiek, to proszę o kontakt tutaj, albo gg: 11603814
Szukam jakichkolwiek informacji o wałachu Bakarat ( w paszporcie ogier), matka Bavetta, ojciec Aramus interesuje mnie każda informacja, gdzie mógł być, ostatnio u handlarza w okolicach Makowa Maz, może ktoś wie co działo się z nim wcześniej? http://www.bazakoni.pl/horse_23941.html
Szukam kobyły http://www.bazakoni.pl/horse_19223.html INTRYGA młp po Barok młp od Indonezja xx ktokolwiek wie gdzie ta klacz stoi lub jakiekolwiek inf proszę o pw 🙂
Witam poszukuje konia rok temu sprzedanego gdzieś w okolicy Woli Krzysztoporskiej Jest to KLACZ typu pogrubionego Iskra w paszporcie ,,KRASNA'' maść: Srokata lat około 8 rodzice nn z rybim okiem [img]http://agroturystykakonna.pl.tl/Galeria/kat-3-3.htm[/img] ta po prawej stronie
Klacz Keira nn lat około 3 jest cała biała tylko głowę ma piało brązową [img]http://agroturystykakonna.pl.tl/Galeria/kat-3-3.htm[/img] Dwa lata temu była sprzedana gdzieś w małopolsce teraz nie mam pojęcia gdzie będzie
Szukam wałacha ORION Ciemnogniady/skarogniady wałach rasy małopolskiej albo sp, bez odmian na głowie, miał jedną niską skarpetkę. Teraz powinien mieć ok. 12 lat. Przebywał jakiś czas w Stadninie Ogierów w Białce (lub gdzieś niedaleko), przynajmniej pięć lat temu, w 2007 roku. Wiem też, że jego ówczesna właścicielka chciała go sprzedać ze względu na brak czasu, a ja wtedy w tym 2007 roku miałam go kupować. Co jeszcze pamiętam, to to, że w zimie miał wygolone serduszko na zadzie, a przy ogłowiu miał opadający naczółek z takiego jakby łańcuszka. Wiem, że to pierdoły, ale piszę co pamiętam ze zdjęć przesyłanych przez właścicielkę, kiedy rozmawiałyśmy o kupnie tego konia. Niestety nigdzie nie zachowałam tych zdjęć 🙁
[s]szukam info o wałachu FARS po Pers skarogniady biała odmiana na głowie teraz miały jakieś ponad 12 lat chyba , podobno stoi w okolicach Kościerzyny ale nie jestem pewna czy to ten sam , [/s] znalazlam 😅