ja wolałam 8 od 8.1 😀iabeł: poza tym, że 8 się aktualizowała za każdym włączeniem i była wolniejsza, ale wizualnie byłam za 8.
tak sobie rozmyślałam i nie ma w sumie wielkiej różnicy pomiędzy poszczególnymi prockami w codziennym użytkowaniu.
Zgadza sie - niestety ciagle aktualizowanie -sciaganie poprawek z czasem potrafi naprawde spowolnic system - dlatego ja wole nie aktualizowac - ale co pewien czas postawic nowy system z juz zaimplementowanymi tymi poprawkami 🙂
Druga sprawa ze ostatnio na kilku komputerkach postawilem poprawione windowsy przez jednego polaka ktory sie tym hobby'stycznie zajmuje - niesamowicie szybkie - polecam 🙂
a aby wszytsko bylo legalne - sciagam wersje win dokladniej taka jak ja mam na komputerze a podczas instalacji wklepuje swoj klucz 😀iabeł:
te windowsy mozna obejrzec na stronie
http://forum.windowsmx.pl/ - najlepszy co poprawia wlasnie te systemy nazywa sie na forum SROMotnik 😉
Uwiesz mi ze przydaja sie lepsze procki nawet czasem w codziennym uzytkowaniu - nie mowie tu o i7 - co dla mnie to troche bez sensu do laptopa brac taki procek bo tylko szybciej sie grzeje laptop 🙂 - no ale jezeli ktos pottrzebuje 😉
Nie rozumiem, z jakiej racji użytkownicy 8 mieliby dostać za darmo 9 🙄
Przecież niedługo po Viście pojawiła się 7 i jakoś nikt sobie nie życzył dostać nowego systemu w ramach aktualizacji...
Kupując kompa z systemem 9 zapłaciłabym na pewno więcej niż za kompa ze "starą" 8. Więc jeśli 8 miałaby być zaktualizowana do 9 za darmo, to średnio mi się widzi kupowanie nowego kompa z 9 🤔
Nie wszyscy dostaja 🙂 i tak bylo praktycznie zawsze - Ci co kupowali drozsza wersje Win czyli wersje Professional - mieli pozniej mozliwosc upgrade'u na nowszy system jezeli sie pojawil za FREE 🙂
Druga sprawa ze nie sadze ze jak wyjdzie WIN9 to laptopy z nowym systemem beda drozsze...wrecz przeciwnie - laptopy z Win8 byly tansze niz z Win7 - Microsoft chcial na sile w ten sposob ludzi "zachecic" do nowszego produktu 😉