czy ktos wie jak w open office wlaczyc widok arkuszy w calc (ichniejszym excelu)? mam plik na wielu arkuszach, w microsofcie przelaczam je hiperlaczami, ale a openoffice one nie dzialaja a nie moge znalesc jak to inaczej przelaczyc :/
Mam okropny problem. Mój komputer dziś zaniemógł. Po prostu jak go włączyłam to nie mógł wykonać żadnej akcji nawet głupiego pustego folderu otworzyć. :/ Potem nie mógł się włączyć, ciągle był niebieski ekran z napisem startowym i nie mogłam go włączyć. Niedawno spróbowałam znowu i się włączył pulpit ale nadal nic nie robił. Jeszcze ani razu nie miałam takiego problemu. Może komuś się zdarzyło takie coś?
w ogóle nie nastawiałam się na tą firmę, bo rozglądałam się bardziej za Dell albo Lenovo a skończyło się na Acer (firma podobno nieprestiżowa ale w sklepie powiedziano mi, że teraz to już wszystko jest do siebie podobne 😉 ) ma ktoś może ten model i może się wypowiedzieć na jego temat? 🤣
Pomoże mi ktoś ,potrzebuje wskazówek jak zmontować film ze zdjęciami i muzyką .Próbowałam na ,,Picasa 3,, gdzieś mi się zapisał i nie mogę go znaleźć 😡 Będę bardzo wdzięczna za pomoc ,zmarnowałam 4 godz. i nic mi nie wyszło 😵
[quote author=halo link=topic=47.msg881853#msg881853 date=1296690250] Kawecan, nie główkuj, tylko zrób przywracanie systemu.
Kawecan - Lepiej najpierw sprawdzić, czy sprzętowo wszystko ok (dysk, pamięć, kabelki poprawić). Potem dopiero brać się za system. [/quote] Nie bredź! jakie "brać się za system"? Kliknąć guzik "przywracanie systemu" - a dopiero później kombinować cokolwiek innego. Już lecę najpierw "sprawdzać sprzętowo" - w laptopie szczególnie. Pewno - do serwisu! 🏇
Tercet, ja mam emachine G620. Szału nie robi, ale ma duży dysk, niewiele miejsca zajmuje i ma duży ekran. Trochę furczy i burczy, zdarzało mu się przywiesić bez powodu. Ale za tą cenę to w sumie niczego lepszego się nie spodziewałam.
Mam potrzebę na małego netbooka . Co polecacie ? Z racji tego, że mój komputer ostatnio jest często zajmowany potrzebuję czegoś głównie do przeglądania internetu, gadu, skype . Pamięci dużo nie musi mieć, bo wszystkie moje pliki zostaną na 'głównym' komputerze. Niska cena mile widziana 😉
Pytam bo tak jak EwuśCa też się zastanawiam nad zakupem takiego malutkiego właśnie w celu korzystania właściwie tylko z internetu poza domem. Głównie kusi mnie waga takiego małego w porównaniu ze zwykłym.
Ja polecam małe netbooki, jestem bardzo zadowolona z mojego (Samsung N130). Bateria bardzo długo trzyma (ok.6 godzin), pamięć ma sporą jak dla mnie, w każdej chwili mogę go zabrać do torebki i traktować jako pendrive 🙂 Nie doskwiera mi brak napędu, ponieważ posiadam jeszcze laptopa i komputer stacjonarny, które spokojnie wystarczą mi do odtwarzania płyt.
CuLuLa a jakie on ma oprogramowanie ? Bo w tańszych netbookach widziałam tylko jakieś Windowsy startowe i nie wyglądają one zachęcająco, a interesuje mnie właśnie coś taniego i z normalnym oprogramowaniem 😉 A co myślicie o Androidzie ? Sprawdza się ?
Pytam bo tak jak EwuśCa też się zastanawiam nad zakupem takiego malutkiego właśnie w celu korzystania właściwie tylko z internetu poza domem. Głównie kusi mnie waga takiego małego w porównaniu ze zwykłym.
wujek takowy posiada, używałam przez 2 dni, będąc w PL, ale, że nic nie widziałam + ledwo co wciskałam klawisze, pisanie zajmowało mi 2x dłuższy czas, denerwowała mnie myszka, irytowało mnie, że jest taki mały, zdjęcia ledwo co było widać. W ciągu tak krótkiego czasu zawiesił mi się parę razy, co mnie zirytowało totalnie 😀
Ewus, ja mam Dell inspiration i jest naprawde fajny, bateria trzyma do 8 godzin, miesci sie w niewielkiej torebce, daje rade w tym czego od niego chce, jedyne co mnie w nim wkurza, to Windows 7 starter i tu pytanie do do CuLuLa czy w Twoim notebooku XP to oryginalny program czy go sobie sama wgralas ? Zastanawiam sie, czy moj Dell by dal rade z XP-kiem...