Burza,co prawda mi sie nie obiły,ale też potrzebuję pomocy..
był kiedyś taki mądry program,który wyszukiwał na dysku takie same pliki i łatwiej można było wykasować kopie...znajdywał nawet podobne do siebie zdjęcia...pomóżcie,bo mam np. po 3 takie same zdjęcia na rożnych dyskach,w rożnych miejscach i nie umiem nad tym zapanować 🙇
czy ktos wie jakpodzielic dysk na partycje nie stawiajac systemu od poczatku? mam to nowe badziewie windows 7 i podobno mozna podzielic dyski bez rozpieprzania juz postawionej windy.pomoze ktos?
program nie wiem jaki, torby nie polece 😉 ale zapytam.. czy ktos mial przeboje z kompem takie jak ja? wylaczam go normalnie, a on po chwili czasem krotszej czasem dluzszej sie sam wlacza spowrotem... fun, co? szkoda tylko ze znow mnie czeka wysylka drania do serwisu :/ komp ma kilka miesiecu i juz drugi raz tam powedruje..
magda stacjonar czy lapek? ja mialam tak ze stacjonarem...co sie okazalo? otoz jakas durna sprezynka przy guziczku sie zacisnela i sam sie wylaczal i wlaczal moze to to? z lapkiem przeboj byl podobny-grzebalam w ustawieniach jakiegos programu do obrobki danych i pilnowania mnie z czasem wyjmowania probowek i komp mi sie sam uruchamial po jakim stam czasie:/ na szczescie kolega znalazl dziad i wylaczyl
lapek. dziwne o tyle ze robilam pare dni temu doslownie format. po formacie bylo chwile ok i za chwile zaczal dawac czadu. nie zawsze, ale jednak.. ponadto czasem z kolei mam problem by go wlaczyc.. no i na deser problemy z wifi. nie laczy sie (a z wifi problemy juz byly i juz z tego powodu serwisowany..) nie dosc ze ze sklepem sie uzeralam, to teraz co chwile jakies takie przeboje mam.............. :|
Ja swoją dostałam gratis przy zakupie kompa w Vobisie 😉 miałam do wyboru taka torbe albo dysk zewnętrzny więc wybrałam torbe Teraz w Vobisie za 149zl jest no troche drogo 🤔 Przynajmniej tak na stronie jest napisane.
Tępa_Pała, dlaczego? Jak grzebałam w necie wyszło, że zasilanie sobie a bateria sobie, czyli jak siedzę na kablu to bateria 'śpi' a jak odłączam kabel to przerzuca się na baterie. Jak wyłączam kompa to dopiero wyłączam z prądu.
To zależy od typu baterii. Teoretycznie, przy stałym podłączeniu do zasilania, bateria winna się ładować, przy pełnym naładowaniu powinna się "wyłączać". Cóż, jak wiemy teorie czasem z rzeczywistością mają niewiele wspólnego. Swego czasu, przy podłączeniu do prądu wyjmowałem baterie. Teraz? Przy pracy dłuższej mam podłączony, jednak na nockę, tudzież dłuższe "odcięcie" odłączam. A bateria ma się dobrze, choć wiadomo, obojętnie co by się robiło, jej żywotność będzie się skracać.
Jaką nazwę nosi najprymitywniejszy czyt. najprostszy w obsłudze podstawowy program do robienia prezentacji multimedialnych- slajdów, ale nie ze zdjęć tylko żeby można było tam coś pisać na każdej stronie co innego... jakieś obrazki małe wklejać też poza tekstem... 🙄
Microsoft Office - jest pakietem wydanym przez "wspaniałą" firmę Microsoft, i niestety legalnie tego nie zdobędziesz. Możesz próbować na torrentach. Jednak jeśli zależy Ci na posiadaniu legalnego oprogramowania polecam pakiet - Open Office. Co prawda nie pracowałem na nim, ale wiem, że jest używany. Zawiera on program Impress, którym stworzysz prezentację.