grzesiek ma bardzo duze mozliwosci woklane i spiewa bardzo czysto. po prostu jest taki.. funkujacy i kazdy utwor spiewa w tym stylu. i tyle, to jego styl i wolno mu, a mi osobiscie sie to bardzo podoba. choc wierze, ze maja ma talent, wiem czemu odpadla i niestety, ale musze sie zgodzic z ta decyzja. nie rozumiem, czemu klaudia spiewa starcze piosenki (no poza marmelada). ezzat dalej mnie lekko drazni, mam nadzieje, ze wygra grzesiek.
Mi się bardzo nie podobało zachowanie Patrycji - Wojtek cały czas się za Mają rozglądał, zastanawiał się, z której strony do niej dojść, by jakoś wesprzeć, a ta pinda stała na środku w centrum uwagi. Uchh, strasznie mnie drażni ta dziewczyna. I to pytanie o rezygnację. Strasznie nie na miejscu. Stawiała dwójkę w dziwnej sytuacji. I pytała o odczucia i ciągle o nich mówiła, jakby im było mało. 🙄 Nie mogę słuchać już komentarzy tej dziewczyny. 😵
Do du*y z takim werdyktem 🤔 Gawor przy Górniakowej wypadła niesamowicie słabo, Ezzatowi nie szło w ogóle, to już Hyży mógł wygrać (chociaż zupełnie nie trawię ani gościa, ani tego jak śpiewa...)
Obstawiałam, że Wojtek wygra. Też nie jestem zbytnio zadowolona z decyzji, bo takich wokalistek jak Klaudia są na świecie tysiące. Nic szczególnego. Poza tym nie lubię takiego wokalu (wycia, miliadrów ozdobników itd.)
mi oczywiscie zal, ze grzesiek nie wygral. piosenki autorskie BEZNADZIEJNE. kazda z nich. duety- bezsensowne. co to wnioslo? mogli sie lepiej pokazac wokalnie? nie. w dodatku tanita skrzeczala jak zazynana kura. mysle, ze klaudia wygrala tylko dlatego, ze spiewala z popularna, polska wokalistka.
Cierp1enie, ale generalnie na "Scenie" zostają właśnie ci co nie wygrali 😉 Zobaczcie na finalistów X-factor czy Mam talent... Słychać tych, co to albo byli własnie 2,3 albo jeszcze gdzieś wcześniej odpadli.
A może ktoś ogląda tą edycje 😀? Miałam nie oglądać, ale strasznie zaczarował mnie zespół" Trzynasta w samo "południe" ... Totalnie nie rozumiem jak oni mogli odpaść. Ogólnie zaskakuje mnie decyzja widzów strasznie..
Mnie bardzo zaskoczył Artem. Tak jak totalnie nie rozumiałam czemu on znalazł się w odcinkach na żywo , i wkurzała mnie jego dziwna maniera , tak 2 ostatnie odcinki słuchałam go z pełnym podziwem , zaczarował mnie , a jego" I see Fire"( http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/artem-furman-i-magiczne-i-see-fire,1282471.html ) to zapamiętam baaardzo długo 😀 Teraz to chyba tylko jemu kibicuje... nikogo ciekawego tam już nie ma . Laski śpiewają ok, ładnie ale jakoś tak bez wyrazu. Nic charakterystycznego w nich nie ma. Kubę lubiłam bardzo i kibicowałam od samego początku ale w ostatnich odcinach coraz mniej mi się podobają jego występy. Nie wiem mam chyba wrażenie że wszystkie są bardzo podobne
Ja też kibicowałam XIII, zwłaszcza, że to ekipa z mojego LO 😀 A Amadeusz (gość od harmonijki) to mój kumpel z klasy. No nic, oni już działają od paru ładnych lat a te programy to chyba głównie w ramach promowania zespołu 'zaliczają' (byli już w must be the music). Mam nadzieję, że w końcu ktoś ich zauważy, bo są tego warci.
Ja też oglądam i z odcinka na odcinek coraz bardziej zaskakują mnie decyzje widzów. Trzynasta w samo południe byli dla mnie zespołem na finał 🙁
Tak samo Hatbreakers (tak to się pisze? 👀 ). Ale jak Trzynasta odpadła, to ja już nie oglądam, bo nie mam już żadnych faworytów. Ewentualnie teraz może tylko Jonkisz wygrać. Baby wyją.
Ha. Bardzo dobrze, że Artem wygrał. 💃 Nie rozumiem co Marta Bijan robiła w finale i szkoda, że jest druga. Dobrze, że przynajmniej xfactor się jakoś sensownie skończył, bo po wyniku Must Be The Music straciłam nadzieję 😉
Ja rzadko oglądam tego typu programy, ale akurat ci z MBTM mi się podobali. Ich występ finałowy i cała historia mnie wzruszyły. A tak naprawdę kto jest dobry to i tak się wybije - kto nie jest dobry i program mu nic nie da... Powinni wygrywać ci którzy wzbudzają emocje, którym ten program coś da.. 🙂
A Artem dziś najlepszy, fajnie że wygrał. Ja to nie rozumiem co Ania Tacikowska robiła w finale, może ma ładny głos, ale w ogóle sobie nie wyobrażam jej w przyszłości na scenie, taką dziewczynę popularność zniszczy.
Ja jestem na nie z całą tą edycją 😵 Moja finałowa trójka to był ten Juan (Joan?), który odpadł w pierwszym odcinku - nie wiem, co mu się stało, na castingach śpiewał tak 💘, no i jak on odpadł, to zostało Hatbreakers, Trzynasta i Jonkisz. I jakoś wszyscy wylecieli przed finałem 😵 z trojga złego to już bym wolała Tacikowską, ten Artem mi w ogóle nie przypadł do gustu, ani jeden jego występ mi się nie spodobał. Chociaż zgadzam się z branką, popularność by ją zeżarła.
João, to portugalczyk jest 😉 I raczej nie co jemu się stało, a co stało się głosującym, bo zaśpiewał przepięknie. Mnie portugalski urzeka, przepiękna była ta piosenka...