dziękuję za odzew 🙂 Chciałabym jeszcze prosić Was o opinie o dwóch pensjonatach: CiokFarm Jadów oraz Wesołe Kopytko w Budach Michałowskich koło Grodziska Mazowieckiego. Czy ktoś coś wie na ich temat?🙂 O Jadowie czytałam już to co pojawiło się na re-volcie, ale im więcej opinii tym lepiej.
Hej, miał ktoś może do czynienia z Stajnią Serock? Jest to dla mnie bardzo pilne, więc osoby które miały jakikolwiek kontakt z tym ośrodkiem proszę o wiadomość na priv 🙂 Z góry bardzo wszystkim dziękuję 🙂 http://stajniaserock.zabookuj.eu/konie
Brzask - dawna "Sawanka" to obecnie "Wesołe Kopytko" .
Kochani, aby rozwiać wszelkie wątpliwości i uciąć spekulacje "co się stało", informuję:
Pensjonat dla koni McCoy's od 1 maja będzie prowadzony przez team Ula Plisak i Łukasz Marczak, co wiąże się tym samym ze zmianą nazwy stajni. O ile mi wiadomo będzie to Stajnia UP Ranch 😀 Przyczyna przekazania stajni i miejsca w ręce Uli jest dość prozaiczna. Po 8 latach zajmowania się końmi pensjonatowymi non stop, pora wreszcie znaleźć czas na rodzinę, dzieci, wakacje i święta - niekoniecznie w stajni 😀
Serdecznie dziękuję wszystkim byłym i obecnym pensjonariuszom za współpracę a nowych zapraszam gorąco do cudownego miejsca, o które będą teraz dbać wspaniali, młodzi ludzie. Ula, Łukasz - trzymam kciuki! :kwiatek:
Potwierdzam informację o tym, że zaczynamy działać od 1. maja w stajni McCoy's pod nową nazwą UP! Ranch.
Serdecznie dziękuję wszystkim byłym i obecnym pensjonariuszom za współpracę a nowych zapraszam gorąco do cudownego miejsca, o które będą teraz dbać wspaniali, młodzi ludzie. Ula, Łukasz - trzymam kciuki! :kwiatek:
Majorka- bardzo dziękujemy za miłe słowa. Będziemy dbać o to miejsce, w które włożyłaś tyle pracy i serca. :kwiatek:
Dzieje się dużo (prace trwają równolegle na wszystkich możliwych frontach, i to prace z głową), zapowiada się baaaardzo ciekawie 🙂 na dniach będziemy testować 😉 i zobaczymy co będzie dalej 🙂
Dobra moge bardziej oficjalnie 🙂 stajnie teraz przejal Rafał Śmigasiewicz. Trwa jeszcze remont, odnawianie i sprzatanie obiektu po poprzednikach, ale juz wyglada to fajnie. Podloze na hali i na zewnatrz jest zrpbione nowe, padoki ogrodzone na nowo beda na dniach. Jesli cos jeszcze chcw ktos wiedziec to odpowiem na pytania tu, albo nawet na pw 🙂 a jak wszystko bedzie gotowe to wrzuce zdjecia pogladowe. No i 9 maja oficjalne otwarcie 🙂
witam czy ktos mógłby sie podzielic opinia na temat stajni heartland rasztow pod warszawa?? jaka opieka nad konmi traktowanie itp poniewaz planuje tam pozostawic konia w dzierzawe i moze ktos mial lub ma doczynienia z ta stajnia prosze o odp🙂 ❓
Teraz wszyscy zaachwalają stajnie w Mokrym... z tego co wiem stajnie prowadzi czlowiek ktory nalogowo pije alkohol...czy dzien czy noc ... jest niemily, sciaga ludzi na sile, zachwalajac jak najlepiej.. moze i hale ma ale podloze okropne, konie sie kopia. Ja bym sie bala zostawic moje kucyki pod opieka kogos kto pijany sie zajmuje konmi, z tego co ludzie mowia nie ma on najlepszego podejscia do koni.. Tak ostrzegam na przyszlosc 🙂
gosiaczek-88 a to ciekawe newsy? Znamy osoby, które się przeniosły do Mokrego i mam nieodparte wrażenie, że próbujesz na siłę zrobić Mokremu czarny PR.
Ciekawe co na to osoby znane na re-volcie i budzące zaufanie, które tam stanęły ze swoimi końmi? Dla przykładu taka archeo oraz jej brat, a także parę innych. Ja rozumiem, że na rynku pensjonatowym zrobiło się gorąco a płn-wsch cześć Warszawy szczególnie wyczekuje normalnej stajni, ale takie zagrania poniżej pasa są daleko niestosowne.
EDIT: btw. czy Małgorzata zarejestrowała się na r-v wyłącznie w celu oczernienia nowej stajni? Bo jeśli tak to raczej Ci to słabo poszło 🙂
nikt nie zamierza robic czarnego PR.. jest wiele stajni o ktorych kraza tu zle slowa. nie znam tych ludzi co wymienilas nie wiem z jakiej stajni odeszli ale ale slyszalam duzo o "poprzednim" mokrym i uwazam ze odmalowanie scian i wymiana podloza to nie wszystko.