Czy ktoś z re-voltowiczów bądź voltopirów trzyma w tej chwili konia w VenieSport? Byłam tam dość częstym gościem, ale bardzo dawno temu, interesują mnie wszelkie opinie.
o to dziwne, bo mi się otwiera normalnie. Odcinek jest o podpaleniach w Dworku i działaniach policji i prokuratury w Mińsku Mazowieckim, które wydają się być wyjątkowo nieudaczne i nie mające na celu odnalezienia sprawcy, mimo, że został wskazany przez stajennych
Co to jest Akademia Kucania?? Nazwa mnie zabiła...
Mnie się wydaje że chyba wiem gdzie to . Niedawno coś takiego powstało niedaleko całkiem Podolszyna . Kojarzę znaczek i nazwę - jak będę jechać do stajni to sprawdzę czy to to . Burza czyli to co i ja widziałam 😉
Jak jest jeśli chodzi o padokowanie? Jest teraz trawa? Czy zmiany derek/zakładanie ciapatek na noc jest możliwe? Jak wygląda teraz dojazd bez samochodu?
Sa padoki z trawa tam wychodzi stado koni,lub sama mozesz pojsc pasc konia. Ja dogaduje sie ze stajennym i zmienial derki bez klopotu,ale to nie wchodzi w cene pensjonatu. A dojazd bez samochodu: dojezdzasz do petli autobusowej na osiedlu mlodych i idziesz piechotka ok.40min wzdluz lasu do stajni. Bezposredniego autobusowego polaczenia ze stajnia nie ma.
Edytka, ze strony: Przez ostatnie pół roku w jednym z klubów jeździeckich pod Warszawą doszło aż do czterech podpaleń. Poparzeni zostali pracownicy stadniny, a także konie.
Dziewczyny, nie bardzo wiedziałam w jaki wątek to wrzucić: poszukuję namiarów na sensownego trenera skokowego który by dojeżdżał do nas do Dobrzyńca. Czy u siebie w stajni macie, możecie polecić kogoś sensownego i mobilnego?
Zależy mi, żeby to był dobry szkoleniowiec, nie musi mieć "papirka", mile widziany jakiś doświadczony zawodnik. No i gotów dojeżdżać na nasz prywatny koniec świata 😉
słuchajcie a ja z innej beczki... wiecie może, co się stało ze stajnią w Łosiu ? ( ul. Prażmowska 4 ) . pytam z ciekawości - bo znajoma kiedyś stała tam z koniem .. pojechałam w odwiedziny - a tam stajnia zamknięta na 4 spusty 🤔
Stajnia jako nieruchomość od zawsze była dzierżawiona. W pewnym momencie dzierżawca zapragnął sprzedać teren, poza tym stan budynków, instalacji itd był bardzo marny, a na cudzym terenie nikomu się nie opłacało inwestować. Jesteśmy nadal w Łosiu- w innym miejscu, pod samym lasem.