Forum konie »

Stajnie w Warszawie i okolicach

Muffinka, a wszystkie musicie do 1 stajni?
<edit> przejęłam stajnię w Pęcicach pod Wawą <edit> zapraszam do osobistych odwiedzin
ot i się zareklamowałam :-D  😅
[center] Ot i mamy ostrzeżenie 😉
Punkt reklamowy znajduje się w wątku pod tajemniczym tytułem "Ogłoszenia", do którego serdecznie zapraszamy 🙂
[/center]
nowa jestem na tym forum

zatem przeczytaj regulamin. nie lubimy tutaj reklamy.
Anaa oczywiście że nie MUSIMY ale strasznie CHCEMY 😉
Ja potrzebuję kogoś w stajni zaufanego, od września będę rzadko, Zosia pewnie nadal będzie 3 razy w tyg.
Muffinka, rozumiem... 🙂
Muffinka jest calkiem fajna stajnia w Wladyslawowie wlasciwie na granicy Wladyslawow-Wilcza gora.Prowadzi ja chlop,bardzo dba o konie.Hali nie ma,padoki sa piaszczyste i trawiaste.Spory placy do jazdy i wlasciwie odrazu z stajni wjezdzasz do lasu.Konie maja czysto w boksach jak dla mnie jest naprawde ok.Cena to z tego co pamietam 700zl  😉
Edytko, rozumiem, że swą autoreklamę winnam była umieścić w ogłoszeniach, tak? tak zrobiłam, choć mój wpis był spontaniczny. chodziło o to, że można, dobrze szukając znaleźć boksy po 500zł lub pięćset z kawałkiem. oczywiście luxusów dla ludzi nie ma - typu barek, prysznic, hala. napewno jednak jest ujeżdżalnia i teren. no i konie mają dobrze, a to bodajże najważniejsze.
i wiadomość do Panny Adrianny32 - nie musisz być zgryźliwą osobą, która mi wytyka, że 550zł, to jednak nie 500. to wiem doprawdy. ciekawi mnie inna rzecz - dlaczego na priv a nie ogólnym forum?
Czy ktoś z forumowiczów stoi w Siedliskach?🙂
W voltowym katalogu stajni znalazłam stajnię "Wilczą Stajnię" we Władysławowie. Gdzie ona jest? Ma podobno halę...to mnie zmyliło. Nie wiem co to jest a myslałam że w tamtych okolicach znam wszystkie stajnie.
Ponia wydaje mi się że Arivle i chyba Frodosław

Bardzo proszę Was o pomoc. Z powodów osobistych muszę przenieść swoja klacz jak najszybciej do innej stajni.
Chodzi mi o stajnie w okolicy Ursusa tak w granicy 20 km. Mile widziany dojazd komunikacja miejska.
Narazie zależy mi na czymś tanim z przyzwoitymi warunkami.

Przejrzałam katalog ale może wiecie o jakichś stajniach których tam nie ma?

ZTK Paszków - ma ktoś nr do tej stajni? W katalogu nie ma.
Mam pytanie, czy ktoś z revoltowiczów stoi może w Ostoi i mógłby mi coś więcej o niej powiedzieć? Bo ostatnie wzmianki są sprzed 2 lat, coś się zmieniło?
Ponia, owszem, stoje, zapraszam na PW 🙂
Pytałam na poptzredniej stronie - czy w Wilczej Górze prócz stajni z zieloną halą na Żwirowej i prócz MasterFilm jest jeszcze jakaś stajnia z halą?

I czy jest jakaś stajnia w Solcu koło Konstancina? Czy coś mi się pokręciło...dawno temu jedna z voltowiczek coś o niej wspominała.
Jest stajnia z lonżownikiem jeszcze w Wilczej Górze 🙂  Przejeździłam w nim całą zimę. Było ok 🙂
Muffinka, mnie się wydawało z lokalizacji, że to Twoja obecna stajnia 😉 ale mogę się mylić...
Jest w Całowaniu stajnia pensjonatowa, slicznie, czysciutko , sa padoki. Hali nie ma. Ceny nie znam.
Ja nie prowadze pensjonatu, ale Muffinko jakbys byla w Całowaniu to zapraszam na herbatke.
Anaa czyli w naszym voltowym katalogu jest błąd po prostu. Bo to pewnie ta sama stajnia tylko pod inną nazwą i z innym adresem - różniącym się pare numerów.

Złota dziękuję 😉
jest tania stajnia za boks 600zł w Bogatkach k/Piaseczna  super tereny lasy i łąki . A konie prawie cały dzień chodzą na trawce 
przeglądam właśnie katalog i trafiłam na stajnię, trochę podejrzaną.
http://re-volta.pl/stajnie/info/stajnia_kozerki
nowa stajnia z halą za 500zł w stosunkowo niewielkiej odległości od warszawy? 🤔 ktoś tam był, widział, macał?
O w mordę - powiem Wam że decyzja gdzie przenieść konia póki co mnie przerosła 😉 To gorsze niż większość decyzji jakie podejmowałam do tej pory 😉 Porażka - zabieram konia do garażu.  😉
a musisz przenosic?
Niestety. Warunki obecne w żaden sposób mi nie odpowiadają. Miałam nadzieję na jakieś zmiany ale nie da się niestety dojść do porozumienia z osobami odpowiedzialnymi za takowe zmiany.
A tak w piątek wyglądało pastwisko w Podolszynie :

Normalnie płynie rzeczka pomiędzy tymi drzewami , po prawej jest staw , którego linia kończy się na wysokości tego grubego drzewa po prawej przy pastuchu  🤔

Edit : nie wyświetliło się zdjęcie
Bischa L, przejeżdżałam tamtędy z tydzień temu, bo jak pewnie wiesz - Puławska była nieprzejezdna 😉
widziałam wasz nowy staw i śmiałam się z koleżanką, że macie gdzie pławić konie 😉
Kochane na stronie tvnwarszawa mozna glosowac w rankingu na najlepszy osrodek jezdziecki w Warszawie i okolicach.Swoja drogą lista dośc zawężona, ciekawe kto selekcjonował ośrodki 🙂
Co o tym sądzicie?
thaya, dawaj link koniecznie! 😀
Hm.. na szkółkę, myślałam że pensjonat..
Kochane na stronie tvnwarszawa mozna glosowac w rankingu na najlepszy osrodek jezdziecki w Warszawie i okolicach.Swoja drogą lista dośc zawężona, ciekawe kto selekcjonował ośrodki 🙂
Co o tym sądzicie?

to sa tylko szkolki....
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się