Forum konie »

Daw-Mag

Kto się teraz zajmuje serwisem siodeł w okolicach Warszawy? Byłabym wdzięczna za kontakt
Sluchajcie bo mi już rece opadają, czy ktokolwiek z Was ma bicie na oglowiu sportowym podszywanym Daw Mag kupionym przynajmniej kilka lat temu?  Kupowałam dwa w różnych sklepach jeździeckich, na zadnym nie mam, jedno odsprzedalam bo nie uzywam, a na olx jestem oskarżana o oszustwo, mimo ze kupowałam oglowie (dopasowane tez do moich potrzeb, zlote okucia etc) od oficjalnego(wtedy) przedstawiciela na Śląsku  🤔
Drabcio, wydaje mi się że nie mam żadnego oznakowania na swoim ogłowiu. Ale rzucę okiem jak będę w stajni.
Drabcio, wydaje mi się że nie mam żadnego oznakowania na swoim ogłowiu. Ale rzucę okiem jak będę w stajni.

thx  :kwiatek:
mam od nich oglowia pusliska, przedluzke do popregu etc.
oznakowanie mialam tylko na siodle  🙄
Na ogłowiu nie mam nic, żadnego emblematu. Na pusliskach też nie. Tylko na siodle miałam.
drabcio oni nie robili żadnych oznaczeń na ogłowiach. Jedynie z boku na naczółku i pasku policzkowym był wybity rozmiar np 2 lub 3.
Mam dokładnie takie same doświadczenia, dzięki za potwierdzenie bo az zwatpilam czytając wiadomość kupujacej  🙄
Odkopuję
Daw Mag wypuścił ostatnio kilka ciekawie wyglądających (na zdjęciach) siodeł
Widział ktoś na żywo siodło Mirage De Luxe Design? Wizualnie fajne siodło robocze, cenowo rozsądne bardzo i rozważam zakup... wiecie może gdzie toto można przetestować i dopasować? (napisałam do DawMaga i Konika za zapytaniem o testy, ale na razie cisza)
Orientuje się ktoś czy grand prix mają wypełnienie wełniane?
Czy daw maga grand prix da się dopchać na wizycie na miejscu czy trzeba go oddać fitterowi?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się