Dziękuję wszystkim dziewczynom, które dziś napisały o rozkoszach wolnego i pełnego aspiracji macierzyństwa, o wysokiej przydatności chleba z serkiem topionym i innych takich (życiowych, pracowych). Bo już szacowałam, ile Prozac kosztuje (skoro tylko mnie nie wszystko i nie zawsze się w życiu podoba) 🙂
Dziękuję Ogurkowi za pomoc przy ostatnim końskim pacjencie - za trafną diagnozę :kwiatek: , za skuteczne leczenie :kwiatek: i za to, że wierzył w jego powrót do zdrowia chyba bardziej niż ja 😡 :kwiatek:
I jeszcze Horciakowej, Baffince i Abre za słowa wsparcia i zainteresowanie moim zwierzem :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Chcę gorąco podziękować Katiji DZIĘKUJĘ :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Gdyby więcej takich ludzi było to świat byłby dużo lepszy !! Wyobraźcie sobie że zupełnie bezinteresownie mi pomogła w sytuacji podbramkowej!!! Jestem z Białegostoku i poszukiwałam w trybie pilnym pensjonatu dla konia we Wrocławiu. Dziewczyna nie dość że mi super pensjonat załatwiła (gdzie jest świetna ekipa, fajna stajnia i padoki 🙂 ) to wyjechała po mnie na stację PKP, przywiozła dzień wcześniej do stajni żebym mogła sobie ją dokładnie obejrzeć, później znalazła nocleg i podstawiła pod drzwi hotelu, następnego dnia specjalnie przyjechała do stajni aby konia wypakować z przyczepy i puścić na padok.👍 Nie dość tego to jeszcze odwiozła mnie z powrotem na pociąg, itp itd Że też tacy ludzie są jeszcze na świecie. Mam nadzieję że kiedyś będę mogła się zrewanżować.
już wam nikt nie wierzy. wszyscy już wiedzą, że epk, jest turbo a JARA, ukryta. a ja jestem pijarowym mastah. tak JARA, chcę poznać twojego ślicznego, rudego, pięknie małego konika. 💘
Cierp1enie uważasz tak, bo Cię nigdy nie nakarmiła ... Jakbyś zjadła coś co przyrządziła nie twierdziłabyś, że jest zajebista... Wierz mi! Ona jest okropna. Wredna! i chciała nas otruć 🙄
No, jak na razie to ja ją karmiłam, ciasteczkami (owsianymi, dla zdrowia!). Także teraz jej kolej, ale jak mówisz, że to trucicielka... to muszę się zastanowić! 🤔