a czy sa punkty dodatnie za ogłowia do każdego kompletu padów? 🙂 i tak nie wyjdę na lans, bo gdzież - stary rekreacyjny tuptuś leśny, ale może chociaz trochę się podciągnę 😉
Czy stare nienadająće się czapraki też się liczy? Kurcze, psują mi punktację 🙂 zrobiłam remanent punktów po czasie i wyszłam na plus 😅 28 punktów 😉 nadganiam jeszcze jazdą na "kulawym" koniu tylko nie wiem, czy na minus mi nie zadziała teraz regularne werkowanie co 3 tygodnie, chłodzenie nóg konia po jeździe i to, że pogodziłam się z kaskiem hmmm a koń w butach to na plus, czy na minus? 🙂
hihi nie no marka czapraków krajowa!! i jeden did by Mama 🙂 (zapomniałam go policzyć, bo jest malutkim oj tam oj tam) to za patriotyzm chyba jakiś minus mi się należy!! bo patriotyzm mało lansiarski 🙂
😂 😂 😂 😂 😂 😂 POPŁAKAŁAM SIE ZE SMIECHU!! Visenna - wszystko strzelone w dziesiątkę!! Jakbym czytała o małolatach z mojej poprzedniej stajni!
Dodałabym (może ktoś już dodał bo nie chciało mi się czytać całego wątku) - zdjęcie na koniu w rzepaku + 5 - zdjęcie na koniu stającym dęba + 10 - zdjęcie na koniu w sukience od komunii/wesela siostry i koniecznie na boso +5 - za każdy komentarz ("komcie"😉 pod zdjeciem na fotoblogu/fejsbuku/naszej klasie + 1 pkt - wyjazd z koniem na wakacje na drugi koniec polski (nie ma jak to ciągnąć konia 600km bukmanką żeby tydzień pobyć z nim "gdzieś" i pocykać foteczki) + 20
viss - mogę Cię zacytować na fejsbuku, mogę, mogę... pliiisss? :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
a ja jeżdżę w kapeluszu i nie mam czapraków a pady i jak ja mam to liczyć? w dodatku brak hali więc nie mam jak trzaskać, a co do wyjazdów w teren o niebezpiecznym podłożu ja mam tylko teren o niebezpiecznym podłożu czytaj kamienie,dołki,górki,błota,gałęzie,konary itp itd. Psa ani dzieci z ADHD nie mam ale nie wiem jak kucyka z ADHD liczyć?