vis, sorry, ale glupi temat. a przynajmniej nie na ten dzial...
a tak na marginesie, to nie rozumiem czemu jazda na kulawym koniu/nie mowienie czesc i jezdzenie z instruktorem sa w tej samej kategorii, no ale widac jazda z instruktorem/podawanie suplementow to wies nad wsiami ...
lol, nie spodziewalam sie takiego tematu po "normalnym uzytkowniku" 😀 calkiem smieszne, ale moze na towarzyskie i troche te kategorie pozmieniac? Sama robie pare "lansiarskich" rzeczy i az mi sie glupio zrobilo 😀
ja też się uśmiałam 😂 przykre że tak jest, ale wiele zachowań się zgadza🙂 niestety mam za mało pkt żeby w to grać. Ale wg mnie w tym sezonie są modne krótkie grzywy 🤣
chyba zupełnie moje poczucie humoru nie jest kompatybilne z poczuciem humoru tych, których ta "gra" w jakikolwiek rozśmieszyła.
Że niby te punkty + są naprawdę negatywne bo są punktami "lansu" - a niby co niby do rzeczy do "lansu" ma jazda z instruktorem spoza stajni na ten przykład.
Oj, nie znacie się, to znakomita zabawa! Tylko do punktów lansu należałoby jeszcze dodać szczupłą sylwetkę, ładne prezentowanie się na koniu i skuteczność stosowanych pomocy. I już to, co stanowi motywację do gry, stałoby się znacznie bardziej klarowne (podpowiedź - to "coś" bywa symbolizowane w literaturze jako zielonooki potwór). No bo umówmy się - kogoś co chwila stać na nowy sprzęt, na suplementy i na treningi (na dodatek z kimś spoza stajni, więc jeszcze za dojazd płaci!), na domiar wszystkiego ten ktoś używa bata i ostróg (o zgrozo!), a jego koń potrafi się na treningu spocić. Toż to wyjątkowo wkurzająca, lansująca się postać!
a wsiodle bezterlicowym co jest lansiarskiego? Bo ja myslalam, ze kupuje swoje dla wygody i dobra plecow mojego konia, ale widocznie sie pomylilam 😁 Musiałam nadrobic czyms brak możliwości trzaskania drzwiami od hali...bo jej nie mam 😂
ciekawe podejście - jazda z instruktorem to lans - no tak, lepiej samemu tworzyć obrazki, które potem pokazuje się we wpływie treningu na wygląd. Tak tak, a już szczytem lansu jest spocony koń... Skąd to się bierze właściwie, takie podejście...
z ciekawosci zrobiłam sobie lans test jestem na plusie ponad 100pkt 😡 chyba czas sie nad sobą zastanowić 😡 na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że gdby nie czapraki, derki i owijki to była bym DUŻO!!! na - 😉