Forum konie »

Samokrytyka :)

Blądek.,  fiu fiu akrobacja na wysokim poziomie!
Jesteś w czołówce tego wątku!
Blądek - hehe rewelka! Momentu uchwycony nieźle! [btw - jakby nie było - życzę jak najmniej takich akrobacji :>]
Hehe, dziękować dziewczyny dziękować  😡  😁
Taki już mój chłopak, że jak przyjdzie pora na galopy to wtedy staje się bardzo wesoły  🤔wirek:
Blądek., niesamowite!!! gratulacje za mistrzowskie akrobacje!
Haha Bladek bosko 🙂 Pieknego masz tego blondasa btw!
Blądek  😲 niezłe!! Możnaby pomysleć po tym zdjęciu gdzie na rękach stoisz że woltyżerkę zaawansowaną trenujesz 🙂 ten konik twój to Haflinger może?
wygrzebałam jakieś 2 zdjęcia z bardzomęczącej jazdy na kochanym, mięciutkim koniku, który niestety miał jedną wadę - kłąb tak wystający ,że tylko jedno siodło w stajni na niego pasuje - Kulbaka, gdyż inne mają za niski łęk i go obcierają. tak się na tej jeździe obiłam ,że łoooo !

Blądek, to się nazywa oddawac honory Matce Ziemi  😅
ann, jeżdżenie na koniu z wystającym kłębem... ała!!! Znam mniej bolesne środki antykoncepcyjne 🤔
Ikarina: oj, tak trzeba w końcu czcić naszą Matkę Ziemię  💃
ElaPe: w stajni nadali mi miano hardkora, kaskadera, swoją drogą fajnie by było trenować woltyżerkę  😀
Tak, to cwaniaczy haflinger.  😁
Deborah, Hiacynta: dziękować, dziękować  😎 🙇
ann oj znam ten ból... Swego czasu jeździłam na dość twardym, niezbyt wygodnym folblucie, któremu natura nie poskąpiła wystającego kręgosłupika :P

Co nie zmienia faktu, że dałabym bardzo dużo, żeby móc się jeszcze raz poobijać o ten kłąb... 🙁
A co Wy wiecie o garbach, hmmm? 😎
Czyli: jechanie pod wiatr + masa x przyspieszenie + koń z ADHD = "Kurtałka Garbałka - Reaktywacja!"  🤣 😉
A co Wy wiecie o skokach z piątej nogi ? 😁

Bo grunt to oddać rękę  😉
Dynamo, czy ten koń skakał na gumach? Dlaczego?!
A no skakał, to było w Annopolu, na obozie. Więc to nie ode mnie zależy.
A, Annopol i wszystko wiadomo.
A co Wy wiecie o garbach, hmmm? 😎

No coś wiemy 😉

Oj, balonik i nie tylko... http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,2332.240.html
😂 pierwsza z góry to ja 😡
Blądek - NAUCZYSZ MNIE?!  😁 😁 😁
strasznie chce sie nauczyc stac na rekach, a widze ze Ty to mistrzyni gimnastyki  😂 wiec moze dalabys mi pare lekcji 😉

a tak na powaznie - wymiatasz  😀
Kaprioleczka hahah, jasne. Stanie na rękach lecąc z konia to bardzo fajna sztuczka  😁
trzymam Cie za slowo - jak bede w Polsce zajezdzam do Bielska na lekcje  😂
Nie ma sprawy, lekcje dam Ci za darmo  😁
OO, ja też z Bielska, chcę zobaczyć tę sztuczkę na żywo, mogę, mogę??  🏇
To i ja 😉

Piękna złota jesień, damskie siodło, elegancki strój i spokojny, malowany kasztan... a jednak coś poszło bardzo, bardzo nie tak:

😁 😁 😁
Ja przepraszam za OT, ale gdzie Sierra mieszkasz, że masz taką pogodę ?  👀
Sierra, boska fotka- szczegolnie mina 😉 🙂 chociaz na zywo jeszcze fajniejsze wrazenia 😉
O nie! Nie zgadzam się! Z lewego profilu pozowac nie będę!!!

No, mysle, ze i na mnie przyszla kolej.
O to kolekcja moim idiotycznych min i sytuacji  😲 😜 😁
och, tatus robi zdjecia, musze ladnie wyjsc ^^

Tragedia

Mina, uwazaj na mine!

No oddaj ta reke!

Och, cos tam swedzi czy moze <patrzcie jaka jestem chuda!>

Swedzi cós

A tu koniu! Nie w te strone!

Przepraszam za ta ilosc zdjec, ale nie moglam sie powstrzymac ^^  😂
Jak za duze, ale mysle, ze nie bo 640 na 480 sa
😂 Szerzej rąk już się nie dało?
Tristia a tak z ciekawości na czym ma polegać jazda z tak położonymi rękami? Albo nie aż tak, ale jednak szeroko?
Dzionka-nie wiem  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się