Ma może ktoś zdjęcia tych psiaków co skakały ? Bomnie interesuje ten jamniczek co zajął 1 msc. ... wszyscy się zachwycali , a mnie akórat na tym nie było 🙁 wstawi ktoś ? :kwiatek:
Gadalam z zen i caro,widzialam MsCarmen -nawet obok obiad wcinalam organizacje przemilcze,wolontariat takze-jak mozna na 3 dni postawic mala dziewczynke przy zbieraniu gowna od rana do wieczora z mala przerwa? myslalam, ze mi na rozpr zamarznie...zachowanie niektorych zawodnikow przemilcze,na kazdych zawodach jest to samo w przypadku niektorych nazwisk generalnie poza Lorenzo lipa. jutro oleffka -siedze w domu z kompem,szkoda czasu na wyprawe na torwar bera wrr jakbys podeszla to bym mialachoc 3 min przerwy
apropos zawodników- wyjaśnijcie mi, dlaczego skaczą z komórką w kieszeni? boją się luzakowi oddać? czy może co innego się im tak odgniata- ale żeby na pośladkach?
nie wypadalo mi niestety😉 🙄 zaraz bym po glowie dostala od przelozonych 😁 Anaa,bo ja w tym roku obstawialam tyly i korytarz z rozpr na parkur i doslownie 3 razy bylam na gorze przez max 15minut
[quote author=Karla🙂 link=topic=43946.msg952054#msg952054 date=1301181949]doslownie 3 razy bylam na gorze przez max 15minut [/quote] ale jak juz wylazałaś to od razu sie na fotke zalapałas 😁
ja bardzo grzecznie proszę... więcej fotek Węgra 😍
Ja wczoraj też widziałam MsCarmen jak biegała po parkurze, wychylała się przez rampy, klękała przy płotkach w ujeżdżeniu. Ciężko była nadążyć, gdzie w danej chwili jest ;D Ja też zrobiłam trochę zdjęć, ale obiektyw wgl. nie chciał współpracować ...