Forum konie »

Torwar 2011 - CSIW-W & CDI-W 25-27.03

MsCarmen super fotki  👍
dzięki :kwiatek:
To i ja Lorenzo dołożę.
Spać przez niego nie będe mogła. Jestem absolutnie zachwycona tym co pokazał ze swoimi siwkami

I ma tylko 25 lat  😲

szemrana Ja cie widziałam!  😉
Dramka
to czemu mnie nie zaczepiłas ???
Usiłowałam..wzrokiem  😲

Dramka leci w telepatię 😀
Nie czułaś mój wzrok na plecach  🤔  😲
Jeżuuu błagam ! dziewczyny. No przecie pisałam, że nie gryzę.
Z przyjemnością bym Cię poznała.

Kasi kilka zdjęć

Ma może ktoś zdjęcia tych psiaków co skakały ? Bomnie interesuje ten jamniczek co zajął 1 msc. ... wszyscy się zachwycali  , a mnie akórat na tym nie było 🙁 wstawi ktoś ?  :kwiatek:
szemrana, ja się rozglądałam, ale nie dostrzegłam 🙂
MsCarmen, pierwsze węgra świetne 🙂
szemrana nie masz może zdjęć tej loży bardziej w lewo? 😁

Anaa dzięks! wrzucaj foty! 😀

to i ja dorzucę Lorenzo (-:

Gadalam z zen i caro,widzialam MsCarmen -nawet obok obiad wcinalam
organizacje  przemilcze,wolontariat takze-jak mozna na 3 dni postawic mala dziewczynke przy zbieraniu gowna od rana do wieczora z mala przerwa? myslalam, ze mi na rozpr zamarznie...zachowanie niektorych zawodnikow przemilcze,na kazdych zawodach  jest to samo w przypadku niektorych nazwisk
generalnie  poza Lorenzo lipa.
jutro oleffka -siedze w domu z kompem,szkoda czasu na wyprawe na torwar
bera wrr jakbys podeszla to bym mialachoc 3 min przerwy
Co do spotkań to ja dzisiaj poznałam się z Disco i z MsCarmen i możliwe, że z kimś jeszcze, ale uświadomiono mi to już po fakcie  😂
Karla no to co się nie odzywałaś! (-: było szarpać! :-P
ach Ekwador  💘

mnie pewnie nikt nie dorwał na potędze.. buu..

ja jutro swoje wypociny wstawię, bo dziś nie mam już siły na dostosowywanie fotek do RV :P

UWAGA! jestem jutro prawdopodobnie od 16.10 xD xD xD
Karla🙂, jak to możliwe, że Cię nie widziałam?!
MsCarmen, morduję je właśnie 😉 i umieram na kręgosłup 😉 to z Lorenzo z flarą - bajeranckie
apropos zawodników- wyjaśnijcie mi, dlaczego skaczą z komórką w kieszeni? boją się luzakowi oddać? czy może co innego się im tak odgniata- ale żeby na pośladkach?
nie wypadalo mi niestety😉 🙄
zaraz bym po glowie dostala od przelozonych 😁
Anaa,bo ja w tym roku obstawialam tyly i korytarz z rozpr na parkur i doslownie 3 razy bylam na gorze przez max 15minut
[quote author=Karla🙂 link=topic=43946.msg952054#msg952054 date=1301181949]doslownie 3 razy bylam na gorze przez max 15minut
[/quote]
ale jak juz wylazałaś to od razu sie na fotke zalapałas 😁

ja bardzo grzecznie proszę... więcej fotek Węgra 😍
Pingwiny męskie 🙂

Anaa daj spokój, ja już padam, a wizja zmniajszania ich na poniedziałek na potrzeby KP przyprawia mnie o mdłości...

Karla następnym razem uderz mnie w łopatkę, będę wiedziała, że to Ty 😁

szemrana ooo na drugim znowu ja! 😉
Czy ktoś zna jakieś sensowne miesce do wrzucania zdjęć.
Photobucket niszczy jakość fot 🙁
MsCarmen, polecam akcje w PS 😉
Karla🙂, no to dorwę Cię jutro tam gdzieś gdzie będziesz 🙂😉)
szemrana wszędzie będzie pluło na jakość (-: tinypic.com najmniej żre

Anaa używam, ale i tak muszę wybrać, wrzucić, play'nąć i zapisać w oddzielnym katalogu 😜
uff, ja wstawię coś wiecej koło wtorku, na razie tylko zrzucam na dysk. 🙂 a jak zamknę oczy to... widzę konie 😀 🤔wirek:

MsCarmen
Piekne zdjęcia  😍
Ekwador

O Hot Chocolate

Weinzauber 2

Ja wczoraj też widziałam MsCarmen jak biegała po parkurze, wychylała się przez rampy, klękała przy płotkach w ujeżdżeniu. Ciężko była nadążyć, gdzie w danej chwili jest ;D Ja też zrobiłam trochę zdjęć, ale obiektyw wgl. nie chciał współpracować ...

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się