Przepraszam, że wpadnę tutaj tak z głupia frant, ale mam szybkie pytanie 😉 Wiecie jak z dostępnością biletów na niedzielę? Są jeszcze, nie ma już (np. od dawna)?
Alicja_8, widziałam cię! miałaś jasno zielony golf, prawda? kojarzyłam: volta, blondynka-> płońsk, chyba Alicja, ale wychodziło mi z tego, Alicja_W a przecież jest Aneta_W 🤣 i chciałam cię zagadać po zapisaniu się, ale szybko się zmyłaś, prawda? 🙂
Witałam się też z kimś, kogo byłam przekonana, że skądś znam, ale nie mogłam sobie przypomnieć- P. jesteś tu?
Więcej znajomych twarzy nie widziałam, ale w mailu wypatrzyłam jedno znajome nazwisko.
W zeszłym roku DFrej poznałam po... Jessy 😉 Z tym że ta druga gdzieś uciekła i przywitałam się tylko z Dominiką, choć pewnie już nie pamięta 🙂
ja w zeszłym roku łaziłam oczywiście z DF i Jessy, ale z MBaranowską też się widziałąm i tam parę osób poznałam :P w tym roku niestety będę krótko, bo cholerna praca mnie przypiliła.. niestety.. tak to jest jak się cały marzec zasówa, żeby inny mogli iść na urlopy....... 🤔 👿
cieciorka tak tak miałam taki jasno zielony golf 🙂ja starałam się kogos wypatrzec ale ciężko skojarzyć jak się żadko zagląda na volte🙂 cieciorka faktycznie szybko sie zmylam po zapisaniu. Mam nadzieje ze poznamy się na wolontariacie🙂 Jestem w czwartek na szkoleniu dla parkurowych - ale bedzie ciekawie🙂hehe
mbalicka, dobra dobra, do promenady mam rzut beretem to jakos w tym tygodniu sie zbiore i podskocze do Ciebie 🙂
mam nadzieje ze bedziecie zdawac relacje na bierzaco tutaj... ze zdjeciami jak zawsze ofc 🙂
dobra, to ja jutro przynoszę płytę do pracy i będziesz mogła ją odebrać w każdej chwili, nawet jak mnie nie będzie.. zostawie info dla znajomych z pracy 😀 bo ja mam np. pon wolny, ale jadę do Kucyk, bo jutro kończy 13 latek i w pon trzeba torcik dać.. :P
a co do relacji, ja zdam tylko z gali i z potęgi.. ale zawsze coś.. bo jakbym nie poszłą na torwar to bym sobie nie darowała 😀
Mhmm.... jakoś nie mogę rozkminić tej strony z biletami i okienkiem z widokiem torwaru, połowa mi się nie wyświetla. Dzięki za pomoc! Pozostaje mi udać się do emipku i tam kupna biletów 😀
Będę Was wszystkie wypatrywać, choć Frejowej rzeczywiście nie będzie trudno zauważyć 😀 Do mnie też podchodzić, zapewne czarny sweterek, aparat i czarne okulary 😅
to NIE jest właściwy wątek do wrzucania ogłoszeń o biletach 🤬 każde kolejne tego rodzaju ogłoszenie, które się tutaj pojawi zostanie BARDZO nieprzyjemnie ukarane.
Pytanie do zorientowanych, Czy ktoś wie kiedy jakie będzie SHOW, w sensie kiedy jaki pokaz. Chodzi mi właśnie o Lorenzo i o zaprzęgi (wyścigi i konkursy), bardzo mi zalezy na tej infrmacji.
Co do Lorenco to coś mi się wydaje że on będzie na otwarciu, czyli w czwartek, tak zrozumiałam z tego co jest napisne na strone eventimu, ale moze ktoś ma więcej "pewnych" informacj?????