Forum konie »

Torwar 2011 - CSIW-W & CDI-W 25-27.03

ja będę cały czas, nie bójcie się podchodzić (-:
tradycyjnie rudawa z aparatem, chyba nie da się przegapić.
heh ja z huzarovą jedziemy na całą sobote , sektor G lub H nie pamietam do końca , moglyśm wybrac ;D
Jak coś to ja taki mały Tuptus  z małym Aparatem 😉
MsCarmen, czy ja wiem... Tam połowa ludzi będzie miała aparaty 😉
Mam nadzieję, że spotkam w czwartek kogoś znajomego na gali, tak samej siedzieć to będzie mi smutno 😉
Jakby ktoś widział gdzieś w tłumie burzę blond loków z wiśniowymi oprawkami i aparatem w ręku- to ja, krzyczeć  :kwiatek:
MsCarmen, czy ja wiem... Tam połowa ludzi będzie miała aparaty 😉

Rudą czuprynę na pewno poznasz 😀 za pewne będzie w fioletowej bluzie bądź sweterku 😉))) co Rud? :P

mi się udało z akredytacją! jestem na gali i w sobotę na potędze!!!  😅  🏇
Przepraszam, że wpadnę tutaj tak z głupia frant, ale mam szybkie pytanie 😉 Wiecie jak z dostępnością biletów na niedzielę? Są jeszcze, nie ma już (np. od dawna)?
abre, ale te rude hery Frejowej to sie jednak rzucaja w oczy, nie da sie jej z nikim pomylic 😉

mnie w tym roku nie bedzie. nie zalatwilam sobie wejsciowki a placic mi sie nie chce, takze inną razą sie pospotykam z voltowiczami.
Kuuuuuuj.... to kiedy ja Ci płytę dam!!!  👿 xD
przyjeżdzaj do promenady! ja tu pracuję i jestem praktycznie codziennie! :P
Alicja_8, widziałam cię! miałaś jasno zielony golf, prawda? kojarzyłam: volta, blondynka-> płońsk, chyba Alicja, ale wychodziło mi z tego, Alicja_W a przecież jest Aneta_W 🤣 i chciałam cię zagadać po zapisaniu się, ale szybko się zmyłaś, prawda? 🙂

Witałam się też z kimś, kogo byłam przekonana, że skądś znam, ale nie mogłam sobie przypomnieć- P. jesteś tu?

Więcej znajomych twarzy nie widziałam, ale w mailu wypatrzyłam jedno znajome nazwisko.

W zeszłym roku DFrej poznałam po... Jessy 😉 Z tym że ta druga gdzieś uciekła i przywitałam się tylko z Dominiką, choć pewnie już nie pamięta 🙂
ja w zeszłym roku łaziłam oczywiście z DF i Jessy, ale z MBaranowską też się widziałąm i tam parę osób poznałam :P w tym roku niestety będę krótko, bo cholerna praca mnie przypiliła.. niestety.. tak to jest jak się cały marzec zasówa, żeby inny mogli iść na urlopy.......  🤔  👿
mbalicka, dobra dobra, do promenady mam rzut beretem to jakos w tym tygodniu sie zbiore i podskocze do Ciebie 🙂

mam nadzieje ze bedziecie zdawac relacje na bierzaco tutaj... ze zdjeciami jak zawsze ofc 🙂
cieciorka tak tak miałam taki jasno zielony golf 🙂ja starałam się kogos wypatrzec ale ciężko skojarzyć jak się żadko zagląda na volte🙂
cieciorka faktycznie szybko sie zmylam po zapisaniu. Mam nadzieje ze poznamy się na wolontariacie🙂 Jestem w czwartek na szkoleniu dla parkurowych - ale bedzie ciekawie🙂hehe
mbalicka, dobra dobra, do promenady mam rzut beretem to jakos w tym tygodniu sie zbiore i podskocze do Ciebie 🙂

mam nadzieje ze bedziecie zdawac relacje na bierzaco tutaj... ze zdjeciami jak zawsze ofc 🙂

dobra, to ja jutro przynoszę płytę do pracy i będziesz mogła ją odebrać w każdej chwili, nawet jak mnie nie będzie.. zostawie info dla znajomych z pracy 😀 bo ja mam np. pon wolny, ale jadę do Kucyk, bo jutro kończy 13 latek i w pon trzeba torcik dać.. :P

a co do relacji, ja zdam tylko z gali i z potęgi.. ale zawsze coś.. bo jakbym nie poszłą na torwar to bym sobie nie darowała 😀
Przepraszam, mam pytanie typowej blondynki ;-)

Bilety nie są numerowane miejscami? Mogę usiąść tam gdzie chce?
Na biletach jest jedynie oznaczony sektor
Mhmm.... jakoś nie mogę rozkminić tej strony z biletami i okienkiem z widokiem torwaru, połowa mi się nie wyświetla.
Dzięki za pomoc!
Pozostaje mi udać się do emipku i tam kupna biletów  😀
ja tez wolalam isc do empiku i nie daj sie wkrecic ze nie mozesz wybrac sektora...w empiku mozna wybrac na 100%
Będę Was wszystkie wypatrywać, choć Frejowej rzeczywiście nie będzie trudno zauważyć 😀
Do mnie też podchodzić, zapewne czarny sweterek, aparat i czarne okulary 😅
Ja również będę 🙂 Wczoraj dostałam mailem potwierdzenie. Małe, brązowo-rude, z aparatem i będę na parkurze 🙂
[ciach]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogłoszenie poza wątkiem ogłoszeniowym
to NIE jest właściwy wątek do wrzucania ogłoszeń o biletach 🤬
każde kolejne tego rodzaju ogłoszenie, które się tutaj pojawi zostanie BARDZO nieprzyjemnie ukarane.
Dotyczy tej imprezy wiec nie wiem o co takie haloo
to nie jest wątek ogłoszeniowy, o to jest to haloo 😤
dobra rada na niedzielę: przeczytaj regulamin forum, ogarnij się i nie wkurzaj moda 😀iabeł:
uuu.. Nasz modek powiał chłodem :P 🙂😉)

jeju.. chcę już galę! chcę porobić foty... ostatni raz to zawody w grudniu na cavaliadzie....  🤔
uuu.. Nasz modek powiał chłodem :P 🙂😉)

jeju.. chcę już galę! chcę porobić foty... ostatni raz to zawody w grudniu na cavaliadzie....  🤔

ja też na calaviad. ostatni raz  🙄 . Brak emocji !  😀 . Dlatego doczekać się nie moge.
myślicie, że można będzie kupić bilety przy wejściu? Czy lepiej nie próbować :P?
LOrenzo z bialymi rumakami - o której w niedzielę będzie miał pokaz ktoś wie? (nie widzę w programie nic na ten temat)
W niedziele jest tylko zaznaczone, że po Grand Prix, czyli ok 17 ma byc SHOW... ale oficjalnie nie jest podane czy to bedzie Lorenzo, czy nie 😉
Pytanie do zorientowanych,
Czy ktoś wie kiedy jakie będzie SHOW, w sensie kiedy jaki pokaz.
Chodzi mi właśnie o Lorenzo i o zaprzęgi (wyścigi i konkursy), bardzo mi zalezy na tej infrmacji.

Co do Lorenco to coś mi się wydaje że on będzie na otwarciu, czyli w czwartek, tak zrozumiałam z  tego co jest napisne na strone eventimu, ale moze ktoś ma więcej "pewnych" informacj?????
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się