Forum konie »

Torwar 2011 - CSIW-W & CDI-W 25-27.03

Ja właśnie dostałam bilety na sobotę  😅 Będziemy z fin  😎

i też sektor E  🙄
To będzie voltowy sektor 😁
Ja też mam "E", ale nie zamierzam tam siedzieć  😎
Grubas w piątym (a właściwie podczas Torwaru to będzie już szóstym) miesiącu ciąży przybywa:-) - czyli ja. Wszystkie dni. Na skokach będę trochę pracować, cała reszta luz, spotkania ze znajomymi, już się cieszę  🙂
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=43946.msg928282#msg928282 date=1299552310]
Ja też mam "E", ale nie zamierzam tam siedzieć  😎
[/quote]

Hehe, ja też miałam napisane przy zamawianiu że sektor E i też nie mam zamiaru tam siedzieć 😎 Jutro idę na pocztę odebrać karnecik 😅

Hmmm... w potwierdzeniu na mailu mam: " 2 bilety , 150 zł - Karnet 3 dni 25-27.03, Karnet 3 dni 25-27 Ulgowy(dz, ucz, stu, niep), Rząd ., Miejsce . po 90,00 PLN"
A ja sie wybieram w sobote i mam sektor B  😁 Targi  😍
No, to widzę, że w E pół volty będzie... tak, tak, ja oczywiście też 😎
a w czwartek koś się wybiera? bo ja niestety nie mam wyjścia, a miło by było spotkać kogoś i pogadać (-:
będę w czwartek i piatek- co prawda od drugiej strony, ale chetnie sie na przerwach spotkam🙂
Ktoś już wie jak w końcu ma być z Lorenzo? Czy będzie występować tylko w czwartek czy też w inny dzień?
W Świecie Koni było napisane, że będzie tylko w czwartek na gali otwarcia
Wiesz..to co jest oficjalnie to wiem🙂 myślałam, że ktoś ma może jakieś przecieki, że jednak pojawi się w inne dni 😁 Moja mama bardzo chce iść zobaczyć, ale kurcze 100 zł to mało nie jest...
Nie chce mi się zamawiać biletów. Jest szansa że dostane je przy kasach???
ash marsz do empiku!
😡 no dobra! jutro kupię!  😀
Przyszły karneciki 💃 I niestety sektor E :/ Ale i tak mam zamiar siedzieć w H, albo chociaż tam stać 😁
Narazie mało koni zgłoszonych  🙄
Dramka, gdzie to widzisz? bo ja nie mogę znaleźć! 🤔
A może ktoś mógłby mi poradzić gdzie można przenocować z soboty na niedziele w okolicach Torwaru?Bo ja jako wolontariuszka i niewiem jak sie zorganizować z noclegiem 🙁
Dlaczego mówicie, że w czwartek będzie pusto? Podobno program na czwartek to tylko dwie godziny, od 18 😉

Wiadomo za to co i jak z parkingiem? Taka sama super organizacja jak co roku?
No właśnie, 2 godziny a bilet droższy niż ja płaciłam za 3 dni (ulgowy) 😵
Myślę, że warto to zobaczyć, chociaż faktycznie cena nie jest miła dla kieszeni. Inna sprawa, że nie wiemy ile wynosi wynagrodzenie gwiazdy 😉
No ja nie idę głównie przez cenę, szkoda mi tyle kasy wydać na 2 godziny szoł. Trochę za drogo 😉
Dramka, możesz dać link do listy zgłoszeń ? Gdzieś już ją kiedyś czytałam, a teraz nie mogę znaleźć...
info od zaplecza  😉 wpisowe 400 eur  🙄
Ej, to w końcu bilety są z miejscami czy nie? Jak kupujesz bilet to wybierasz miejsce czy idziesz i siadasz gdzie chcesz jak rok temu?
Ja mam tylko sektor i napis "miejsca nienumerowane" 😉
Ja jednak nie jadę, bo szkoda mi kasy, wolę mamie kupić prezent na urodziny.
Hej kochani 😉
Ja planuję zawitać w któryś dzień na Torwar, tylko najpierw muszę zrobić małe rozeznanie. Mianowicie mam pytanie do Warszawiaków, czy jest gdzieś w miarę blisko Torwaru miejsce gdzie spokojnie będzie można zostawić samochód??
Bardzo chętnie jechałabym pociągiem i miałabym problem z głowy, ale planuję dosyć spore zakupy i nie mam zamiaru tachać tego pociągiem 😉

Szalona😉, pod Torwarem jest parking ale podczas imprezy jest zwykle zapchany. ludzie ustawiaja sie w okolicy, jeszcze nie bylo tak zeby ktos nie znalazl nigdzie miejsca.

z nieoficjalnych info wiem, ze sporo jezdzcow zamiast na Torwar jedzie do Arezzo wiec faktycznie moze nie byc szalu...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się