dzięki..............................i uwierz mi,że jest to tak podłe uczucie...................ja czuję się oszukana bardzo....!!!przez tę p. Kasię z ...........okolic Bytowa 😤..........ale niestety jest to raczej osoba dość zdecydowana w swoich planach i przekonaniach.............że swoje konie "kocha" i karmi je oraz robi im zdjęcia .......a te "swoje nabyte"(od nas) przekazuje komuś,kto za parę dni sprzedaje je do rzeźni.🙁((((...........takie trochę pomieszanie uczuć i zachowań.robić biznes z handlarzem nawet bez przepisania właściciela ( ja podpisałam z nią umowę,że sprzedaję jej moją klacz (po wielkich namowach,że chce mieć ją na zawsze a nie na zimę i ją potem zabiorę..........szukałam emerytury i myślałam,że znalazłam🙁
p.kasia w ciągu 8 dni pozbyła się konia tak że w Związku Hod.Koni (kujawsko-Pom) podali mi inf.że moja klacz została sprzedana do rzeźni ale juz przez kogoś innego po 8 dniach od wyjazdu ode mnie, a pani Dembek nie figuruje jako właściciel.................dziwne trochę jak na czyste zamiary....prawda?...........kupuje konia........i nawet nie jest formalnym właścicielem.
a do tego jakoś parę razy jak miałam dziwne przeczucia i sny............i pisałam czy wszystko okej...........? to odpisywała,że wszystko w porządku z końmi!!!!!a mojej klaczy już dawno tam nie było!!!!!!potem już nie odpisywała................zadzwoniłam do niej we wrześniu...........
są ludzie i nieludzie(tylko mają ludzkie gęby)na tym świecie
zatem przestrzegam wszystkich!!!!!!!!przed takimi ogłoszeniami.............
konie szukające domu, ludzie dający dom koniom
Post przez Kitana » Wt lut 19, 2013 19:30
Szukam niedużego konia do przydomowej stajni. Może być po kontuzji lub trochę schorowany, aby tylko nie wymagał dużego wkładu finansowego.
[email protected]