a ja nie wiem ile by musieli mi zapłacić żebym chciała się takiej roboty podjąć 😀, również zdecydowanie polecam p. Marka, choć nie jest z Białegostoku, ani nawet okolic. Cenowo, nawet łącznie z dojazdem z Olsztyna, do najdroższych nie należy, a wiedza jaką od niego i jego żony można zdobyć jest bezcenna 😉
Kochani, przed chwilą był u nas w stajni człowiek, któremu ukradli dwa konie. Mówił, że złodzieje, którzy grasowali kilka lat temu niedawno wyszli z więzienia. tutaj zdjęcia kobył http://zabludow.lento.pl/skradzione-konie,142990.html Zawiadomił wszystkich znajomych handlarzy, ale póki co nadal nic...
No w sumie... To nie Podlasie, ale blisko. 2 października w Czarnówce (to niedaleko Ełku) odbędzie się przegląd hodowlany koni fryzyjskich. Może chcecie podopingować moją Walę?
a ja znów z pytaniem o pensjonat... 😁 wydaje się, że wszystkie stajnie znam, ale może ktoś podsunie jakiś pomysł 😉 wymagania? regularne sprzątanie boksów, regularne karmienie i wypuszczanie na padoki + oczywiście przyzwoity dojazd i cena +/- 500 😁 aaa no i wolne miejsca. jednym słowem szukam stajni, która nie istnieje. Ale może coś o zbliżonych warunkach? Może coś gdzieś się pozmieniało? Any ideas?
patrzac po waszym spisie to niewiele nowych miejsc przez te ladnych pare lat powstalo.. dobre tyle, ze w kilku stajniach hale macie i zawody czesto sa (mimo ze startujacych lekko mowiac malo)
a ja znów z pytaniem o pensjonat... 😁 wydaje się, że wszystkie stajnie znam, ale może ktoś podsunie jakiś pomysł 😉 wymagania? regularne sprzątanie boksów, regularne karmienie i wypuszczanie na padoki + oczywiście przyzwoity dojazd i cena +/- 500 😁 aaa no i wolne miejsca. jednym słowem szukam stajni, która nie istnieje. Ale może coś o zbliżonych warunkach? Może coś gdzieś się pozmieniało? Any ideas?