nie wiem w sumie gdzie to wstawić. a może ktoś chce psa rasy syberian husky? brązowe oczy, 2 lata w maju kończy. chipowany - nowy właściciel dane musiałby tylko zmienić na siebie. Muszę go oddać.
Kochani, w przyszłym tygodniu zawita do nas p Olga Kulesza, która będzie masować nasze szkapiny 😉 Zostało nam jedno wolne miejsce. Mamy już 4 konie i generalnie tyle wystarczy, ale może ktoś jeszcze byłby chętny, bo max może być 5. Warto skorzystać, bo później p Olga nie będzie miała możliwości wyjeżdżać gdzieś dalej😉
witam sorki ze tak się wpakuje w środek jakiejś rozmowy i zrobię spam ... wiec z góry przepraszam :kwiatek: a chciałbym się zapytać o jakieś fajne miejsce do jazdy najlepiej w okolicach Białegostoku, czasem jakiś teren,
A ja chciałam się zapytać, jaką stajnie polecacie w okolicach Białegostoku? Bo wybieram się tam na studia z koniem 🙂 I czy wiecie coś na temat "Pieniek"?
coś tam wiemy na ten temat ale pieńki już pod Białymstokiem nie są zresztą jak zapewne wiesz a co do stadnin to proponuje przejechać się po nich i posprawdzać chociaż w grabówce wydaje mi się że dość fajne stajnie
Znaczy one są jakies 20km od Białegostoku z tego co słyszałam, a dla mnie to niewiele. Przejadę się kiedyś, ale jak narazie nie zapowiada się, żebym miała odwiedzić tamte okolice, dlatego wolę zrobić najpierw takie wstępne rozeznanie.
Jest twardo, równie dobrze można by było jeździć po asfalcie... No i strasznie się kurzy. Chociaż niektórym nie przeszkadzało to nawet w skokach 🤔 a potem zdziwienie że koń kuleje.
O cholera, sprawdziłam te Pieńki.. 40km jednak :o Hmm wymagania.. dobry trener, padoki, świeża słoma w boksie 😉 hala niekoniecznie. A wybieram się na pewno na medyczny, a co do kierunku, to nie jestem jeszcze pewna.
Pani Agnieszka jak najbardziej! Obecnie uczy mnie w szkole ale dawniej jak jeszcze pracowala na stajni w Supraslu to z nia jezdzilam. Zaden instruktor nie nauczyl mnie tyle co ona w tak krotkim czasie. W tej chwili w stajni ucza Pani Helena Pruszynska ( chyba.. nigdy nie moge zapamietac jej nazwiska) i Pani Ewa Zielenkiewicz, która chyba bardziej pod skoki uczy. Malo z nimi pracowalam bo podczas lekcji z Pania Lena mialam wypadek co wykluczylo mnie z jezdziectwa na poltora roku. Radze po prostu sie przejechac i sprawdzic samemu 🙂 Pozdrawiam!
właśnie widziałem i mi się podobało tylko że słyszałem kiedyś coś tam i tak z ciekawości o opinie zapytałem mam na dzieje ze to nie problem a zwłaszcza ze mam chęć się wybrać tylko ze dojazd i ceny paliw 🤔
ja słyszałam wiele niepochlebnych opinii na temat pana N. w tym,np. karmienie koni "pyłem księżycowym" 😉 i wciska kit odnośnie sprzedaży koni... ale to kwestia gustu 🙂