Euphorycznie dzięki :kwiatek: Paskuda mocno strychuje, więc WW Double Locki skapitulowały po całych 2 tygodniach użytkowania ... Wciąż się nie zdecydowałam :/ W maju kolejny wyjazd do Stanów, więc może tym razem Szanowny Pan Koń raczy nie chorować i uda mi się na ochraniacze odłożyć ... Żeby nie robić OT - jeśli ktoś jest chętny na PC, mogę zamówić więcej kompletów 🙂
Zastanawiam się tylko nad rozmiarówką, na filmiku sugerują tył rozmiar większe ... Zgodnie z tym, co piszą w tabeli, konio wpisuje się w L, ale to XL na tył wydaje mi się za duże ... 170cm w kłębie, miks ślązaka z wielkopolakiem, zazwyczaj pasują nam większe fulle. Mam zestaw WW Double Lock w kombinacji L+XL i niestety są za duże 🙁
Renobiusz, tyły są ogromne, strasznie wysokie. Ja na konie 170 w kłębie lub 170 plus i o bardzo długich kończynach brałam na tył Lki i okazały się za duże. Mam M i pasują akurat. Jak nie zapomnę, to mogę zmierzyć te Lki - i tak mnie to czeka, bo nowe białe będą musiały iść do sprzedania 🙁
Quanta będę bardzo wdzięczna, widzę że tabela rozmiarów jest raczej uniwersalna dla wszystkich modeli 🙂 inny problem polega na tym, że w Sports Boots nie ma podziału na tył i przód, jak ma to miejsce w przypadku ochraniaczy wkkwowskich ... Na filmiku prezentacyjnym sugerują zakup ochraniaczy zadnich większych o rozmiar niż przód, czyli teoretycznie powinnam wziąć XL. Zapytałam, bo mam na względzie Twój wcześniejszy wpis w wątku o ochraniaczach o kosmicznej rozmiarówce ... Konio nie jest specjalnie długonożny, nadpęcie raczej przeciętne, ale ciut bardziej masywne. WW full na przodzie (L) na styk, mogłyby być nawet nieco mniejsze, ale w tyłach (XL) po prostu tonie :/ Dlatego jednak bardziej skłaniam się ku opcji L+L (ewentualnie 2xM), niż L+XL.
Śledzę od dłuższego czasu stronę i promocje pojawiają się i znikają bez wyraźnego schematu. Na ochraniacze, które mnie interesują, promocja już się skończyła kilka dni temu, a na to miejsce pojawiła się na ochry, o których pisze Quanta. Doszły też derki.
Na razie mamy logistycznie problem, żeby się zgrać w kwestii suplementów. 😀iabeł: Więc raczej się wstrzymam (raczej...). Choć jeśli funt dalej tak będzie leciał w dół, to będzie ciężko. 😉 Jak często w ogóle są te duże przeceny w PE?