Forum konie »

Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

Hej, czy ktoś kiedyś robił zakupy ze sklepu horse.com, albo chciałby zrobić i się przyłączyć?

Minimalne zamówienie w dostawie międzynarodowej to 150$ a ja chcę tylko derkę... no i pewnie trzeba będzie się liczyć z cłem? Nigdy nic nie zamawiałam zza granicy, więc ciężko mi się w tym odnaleźć....

a może ktoś wie gdzie indziej, łatwiej, znajdę taką derkę? http://www.horse.com/ItemDetail.aspx?ItemNo=E002712 🙂

a ja ponawiam zapytanie o to kto ze mną zrobi/już robi? zamówienie i proszę quantę o detale 😉 za drzwiami puka jesień a ja nadal choruję na hippie derkę...
Byłby ktoś zainteresowany zamówieniem z tego sklepu?:
http://www.equestriansupplements.co.uk/

Bardzo korzystne ceny szczególnie preparatów NAF
[quote author=aleqsandra link=topic=43218.msg1843470#msg1843470 date=1375703634]
Hej, czy ktoś kiedyś robił zakupy ze sklepu horse.com, albo chciałby zrobić i się przyłączyć?

Minimalne zamówienie w dostawie międzynarodowej to 150$ a ja chcę tylko derkę... no i pewnie trzeba będzie się liczyć z cłem? Nigdy nic nie zamawiałam zza granicy, więc ciężko mi się w tym odnaleźć....

a może ktoś wie gdzie indziej, łatwiej, znajdę taką derkę? http://www.horse.com/ItemDetail.aspx?ItemNo=E002712 🙂

a ja ponawiam zapytanie o to kto ze mną zrobi/już robi? zamówienie i proszę quantę o detale 😉 za drzwiami puka jesień a ja nadal choruję na hippie derkę...
[/quote]

ja podbijam- chętnie się w zebrę zaopatrzę 🙂
Byłby ktoś zainteresowany zamówieniem z tego sklepu?:
http://www.equestriansupplements.co.uk/

Bardzo korzystne ceny szczególnie preparatów NAF

Ceny świetne nie tylko produktów Nafa, tylko przesyłka dość drogo wychodzi,
na przykład za 7 kg paczkę zapłaciłam 18 funtów.
[quote author=aleqsandra link=topic=43218.msg1859389#msg1859389 date=1377525686]
[quote author=aleqsandra link=topic=43218.msg1843470#msg1843470 date=1375703634]

[/quote]

ja podbijam- chętnie się w zebrę zaopatrzę 🙂
[/quote]
Ja pewnie podłączyłabym się,gdyby nie fakt,że siodło planuję kupić dopiero w październiku.Szkoda,bo te brązy,teraz zmieniam ogłowie...ach,fajnie,gdyby udało mi się  kupić nie czarne,a jakieś inne!
ms_konik może i sporo za przesyłkę ale mimo to i tak dużo taniej niż w PL
ms_konik może i sporo za przesyłkę ale mimo to i tak dużo taniej niż w PL

Nosz dlategoz z usmiechem zaplacilam za zamowienie 🙂.
Ja mam tylko 1 problem, z zapłatą właśnie, bo ani konta na paypal ani karty do płatności online  😕
Paypala założysz w 5 minut 🙂
Czy ktoś zamierza w najbliższym czasie (wrzesień/październik/listopad) realizować zamówienie od reitsportklawunde na ebayu? Chętnie bym się podłączyła  :kwiatek:
Czy znalazłaby się osoba, która pomogłaby mi w zakupie jednej rzeczy na ebayu?
Niestety zakupy tam to dla mnie czarna magia.
Jeśli tak, to poproszę o kontakt na pw  :kwiatek:
Szukam chętnych zainteresowanych zakupem snackballa dla konia:

[img]http://i.ebayimg.com/t/SHIRES-SNACK-BALL-FEEDER-HORSE-TOY-BOREDOM-BREAKER-PINK-PURPLE-BLUE-/00/s/NjkzWDM0OA==/$T2eC16J,!zoE9s5nd03MBR(C86U9TQ~~60_58.JPG[/img]

Mój Rudy właśnie wyżarł dodatkową dziurę w snackballu Likita 🤣 Ten podlinkowany przeze mnie wyżej snackball kosztuje 11-13 funtów, czyli w porywach 65 złotych. Likitowy 160-180 :/ Gdyby się zebrało kilka osób, to się lepiej podzielą koszty wysyłki paczki z Anglii do PL.
Ogólnie to polecam, idzie jesień, długie wieczory w boksie, a snackball wypełniony trawokulkami daje na długo aktywne zajęcie 🙂
Rozważam zrobienie zamówienia z reitstiefel-kandel na niemieckim e-bay'u. Jacyś chętni do dołączenia się? Robiłam już wcześniej zamówienie z tej strony, wszystko poszło gładko. Koszty wysyłki oczywiście dzielimy na na ilość osób. Rzeczy przyjdą do Warszawy, stąd możliwy odbiór osobisty albo dalsza wysyłka pocztą/kurierem/pksem.
quanta Kiedy będziesz ew. zamawiała i jakie są dostępne kolory?

A zakupy z emptyline na prawdę mogę polecić  😉
Z Kraemera nikt nic nie potrzebuje? machnelabym zamowionko chyba.
quanta ja bym była prawdopodobnie chętna na snackballa 😉
Tylko powiedz czy da sobie radę z tym, powiedzmy mniej inteligenty koń?  😁 Obawiam się, że mój ogon może nie ogarnąć zabawki i stwierdzi, że piłka chce go pożreć  🤣
Mój piłkę taką jak quanta wstawiła potraktował ostro z 'laczka' nadeptując na nią z całej pary - nic się nie stało - więc za plastik ręczę 😉
Rozważam zrobienie zamówienia z reitstiefel-kandel na niemieckim e-bay'u. Jacyś chętni do dołączenia się? Robiłam już wcześniej zamówienie z tej strony, wszystko poszło gładko. Koszty wysyłki oczywiście dzielimy na na ilość osób. Rzeczy przyjdą do Warszawy, stąd możliwy odbiór osobisty albo dalsza wysyłka pocztą/kurierem/pksem.

Ja będę zamawiała od tego sprzedawcy- tylko muszę poczekać do końca aukcji, właśnie licytuję.
Z Kramera prawdopodobnie ja bym chciała coś zamówić. Dajcie znać jeśli ktoś będzie zamawiał.
larabarson, ja już sobie jedną rzecz wylicytowałam, także niestety. Mogę licytować dla kogoś ew, ale sama się nie dołączę. 🙂
Czy ktos zamawia z Kramera? czy oni wysylaja do PL?
Podobno przez sklep Gazela można zamawiać rzeczy z Kramera, tak wyczytałam w którymś wątku, ale nie wiem jak to wygląda i ile trzeba czekać.
ja na dniach podejme decyzje, musze tylko sprawdzic jedna rzecz u siebie n miejscu, jak nie znjade to bede robic zamowienie, wysylaja do polski, tylko nie pamietam w tej chwili ile wysylka...w razie w mozna poprosic horse_art, ostatnio zamawilaismy na jej adres niemiecki 🙂
To ja czekam na znak 🙂
Kochani, ostatnia szansa na zamówienie z reitstiefel-kandel z niemieckiego e-baya! 🙂
emptyline podlinkujesz, bo nie za bardzo sie orientuje jak szukac?
Losia
bądź uprzejma przewinąć pół str wyżej 😉
Epikea  :kwiatek: dzięki
Dziewczyny, będziecie zamawiać coś z Kramera?
jak cos potrzeba to moge zamówić.
a z loesdau też można do polski.
ale... wysylka kosztuje 20 euro, a przelewy sa koszmarnie drogie ;/ (zreygnowalysmy)
jak bedzie cos potrzeba to dam gotowke znajomej niemce i ona zamówi do siebie. mam do niej blisko i czesto sie widujemy

wiec...moge się nie dokopać pw - pamietam ze ktoś chciał jakieś masci, gadzety, ostrze...  chcecie nadal? prosze o pw
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się