Ponieważ jestem do końca miesiąca na wygnaniu, zamówienie będzie dla mnie rozpakowywał i przepakowywał kolega. Do końca weekendu porozsyłam wszystkie maile z informacją, jakie przelewy i na jakie konto, i poniedziałek-wtorek paczki ode mnie mogą wychodzić 🙂
mają super ceny na sprzęt EUROSTAR oraz inny firm np czapraki piping ok 75zł, czapraki stripe in ok 160zł stare kolekcje, bryczesy oraz bluzki wszelakie również w wyprzedażowych cenach. Koszt wysylki do podzialu to 19,99 euro
w zasadzie to chciałabym zamknąc zamówienie do jutra
Przepraszam, że post pod postem 😡 Pisałam do hypostore i znów napisali, że to ogłowie, które chcę będzie za 4-8 tyg (miesiąc temu było, że za 4-6 tyg :icon_rolleyes🙂 więc moje zamówienie odkłada się w bliżej nieokreślona przyszłość :/ Jak będę zamawiać to napiszę na pewno tutaj 🙂
Przymierzam się do zrobienia zamówienia zhttp://www.equestrianclearance.com Najchętniej przyjmę zamówienia z Mazowieckiego ( przesyłka - całe 25 zł do podziału 😉)).
dlaczego linki Lawa, sa kasowane? ja bym chciała się dowiedzieć, ktory sklep sprowadza z Kramera bo fajne rzeczy a nie oplaca się sciagać jednej -robić akcji zamawiania , posredników itd samemu ;/ o wszystkich jest opis, co maja co i za ile, jakie są wspaniałe itd tylko ten jest kasowany ;/ jak pisze pochwały na niego to też, nawet w watku do tego. jakby tu reklam swoich/kolezanek/innych nie było co chwila w ilościach hurtowych (co mi też nie przeszkadza, choć czasem aż niesmaczne;/)
Chce ktoś likity za 2,5 £? na dzień dzisiejszy to wychodzi po 13zł Smaki: jabłkowy, marchewkowy, miętowy, wiśniowy, miodowy, elektrolity, bananowy, sól himalajska(? chyba) i czosnkowy (ciekawe czy jest słodki?😀) Jakby ktoś był zainteresowany zapraszam na PW
Chce ktoś likity za 2,5 £? na dzień dzisiejszy to wychodzi po 13zł Smaki: jabłkowy, marchewkowy, miętowy, wiśniowy, miodowy, elektrolity, bananowy, sól himalajska(? chyba) i czosnkowy (ciekawe czy jest słodki?😀) Jakby ktoś był zainteresowany zapraszam na PW
napisz do zoyabea, kilka dni temu chciala robic zamowienie na equestrian clearance (patrz kilka postów wyzej) 😉