juliadna - spóźniłaś się, bo właśnie chwilę temu zapłaciłam gościowi za zakupy 😉 We wrześniu na pewno będę znów coś kupować i będę też jechać do Polski, więc dam znać jak coś 😉
Amarotsa, a dałaś radę z tymi przesyłkami? Ja dziś płaciłam, dla niewiedzących - jest taka opcja, poproś sprzedającego o podanie wspólnych kosztów wysyłki.
[quote author=quantanamera link=topic=43218.msg1491905#msg1491905 date=1344775511] Będę robić zamówienie na produkty BR, mogę dobrać chętnych do końca przyszłego tygodnia :kwiatek:
Mam już sporo ich produktów, są naprawdę świetne jakościowo, solidne i przede wszystkim bardzo ładne 🙂 Mogę polecić szczególnie ochraniacze Pro Max - super wybór kolorów, a komplet na 4ry łapy razem z kaloszami kosztuje 399 zł:
Quanta, ja wiem, że Ty teraz w lepszym świecie końskim delektujesz sie super pracą z konikami, ale może wiesz już coś czy ochraniacze będą i mniej więcej ewentualnie kiedy? Właśnie dziś jeden ochraniacz już stwierdził, że przechodzi na emeryturę... Będę wdzięczna jak znajdziesz chwilkę i dasz znać :kwiatek:
Moje zamówionko poleciało, z tym, że pakowanie dopiero w przyszłym tygodniu, bo w tej chwili BR jest na SPOGA Horse, a zgarniałam trochę rzeczy z nowych kolekcji i jednak chcę, żeby przyszły 🙂 Gdyby jednak ktoś chciał coś konkretnego last minute, to pewnie mogę jeszcze do poniedziałku-wtorku Holendrom coś dosłać.
Czy ktoś byłby zainteresowany zamówieniem z hypostore? Od 250euro jest darmowa wysyłka, jakby się zgłosiły jakieś 2-3 osoby to myślę, że bym takie zamówienie ogarnęła. Na razie się tak orientacyjnie pytam, zamawiać bym chciała ewentualnie może za jakiś miesiąc 🙂